Ilmastonmuutos

<< < (193/215) > >>

doggie2:
Quote

Jos käyrät tosiaan olisivat yhtään tuon suuntaisia kuin Tomin käppyrä, olisi asia jotenkin ymmärrettävissä. Yhtä juttua muuten en ole hoksannut. 40-luvulla teollisuus kasvoi äärimmäisiin mittasuhteisiin ja suurin osa tuotetuista tuotteista paukutettiin savuna ilmaan. Ammuttiin jokunen ydinlataus ja niin ees päin. Kukaan ei ole koskaan missään maininnut näiden vaikutuksesta ilmastoon yhtään mitään.


Hop hop....jäitä hattuun...Suomessa poltettiin jo 1700 luvulla kaskea ja Englannissa hävitettiin metsät lähes kokonaan ( laivat tehtiin puusta )...ei siis ihme, että jo 1822 on kommentti naparetkeilijältä että arktinen jää on sulamassa Grönlannissa. Väkimäärän moninkertaistuminen aavikoiden lisääntyminen ja sademetsien hakkuut ovat tietenkin lisänneet tätä vauhtia viimeaikoina. Jenkeistäkin on punapuut jo hakattu ( jotka kasvavat satoja vuosia ) kohta kokonaan. Metsillä on keskeinen osa co2 päästöjen sitojana.

Auringonpilkut ja mahdollinen luonnollinen lämpeneminen voivat tietty vaikuttaa lisää ja monimutkaistaa kuviota.

Super Wau arkkitehti Frank O'Gehry pitää puun käyttöä rakentamisessa rikoksena, koska puu on elävä organismi.

Sitäpaitsi maanviljelyksen alta on metsiä hakattu jo tuhansia vuosia.

http://en.wikipedia.org/wiki/Industrial_Revolution

andy1:
Quote

Hop hop....jäitä hattuun...Suomessa poltettiin jo 1700 luvulla kaskea ja Englannissa hävitettiin metsät lähes kokonaan ( laivat tehtiin puusta )...ei siis ihme, että jo 1822 on kommentti naparetkeilijältä että arktinen jää on sulamassa Grönlannissa.


Nih, tuostakin on pikkistä vajaa 200 vuotta eikä mitään kummempaa tuon väitteen todenperäisyyteen viittaavaa ole edelleenkään havaittavissa.

Siinä vaiheessa, kun puuta käytetään rakentamiseen, se ei ole elävä organismi.

-A-

svirkkul:

Kossss siinä meni taas pätkä YK:n ilmastomallia viduiksi

http://news.yahoo.com/nasa-data-blow-gaping-hold-global-warming-alarmism-192334971.html

Quote

The new NASA Terra satellite data are consistent with long-term NOAA and NASA data indicating atmospheric humidity and cirrus clouds are not increasing in the manner predicted by alarmist computer models. The Terra satellite data also support data collected by NASA's ERBS satellite showing far more longwave radiation (and thus, heat) escaped into space between 1985 and 1999 than alarmist computer models had predicted. Together, the NASA ERBS and Terra satellite data show that for 25 years and counting, carbon dioxide emissions have directly and indirectly trapped far less heat than alarmist computer models have predicted.

fishu:
Quote

The new findings are extremely important and should dramatically alter the global warming debate

Kovin ollaan optimistisia asian suhteen. Julkinen ilmastokeskustelu, eli julkinen totuus, on jo niin politisoitunutta, ettei siihen faktat enää vaikuta - ei ainakaan Euroopassa.

TPL:
Se on muuten sillälailla, että jos tämä ilmastonmuutoshysteria osottautuu vääräksi seuraavan 10-20 vuoden sisällä niin päästökauppa-oikeuksia isolla rahalla ostaneet yritykset haastavat asiaan sotkeentuneet tahot oikeuteen ja vaativat kohtuullisen suuria korvauksia. Veikkaan että siellä koko ajan lakimies tai kaksi tekee funktiolaskimen kanssa rätinkiä takaisin karhuttavasta summasta ja syyllisestä. Energiamarkkinavirasto... voi ristus että sitä kaiken maailman virastoa tarvitaan täällä yksinkertaisen ihmisten asuttamassa maankolkassa!!!

Tomi

Navigation

Up one level

Next page

Previous page