Taas on alennusta

<< < (49/81) > >>

iwn:
Virtavia heittää kalustonsa tarjolle puoleen hintaan. Eipä ne tekeleet kyllä kummoisia ole puoleenkaan hintaan, mutta on siellä pari parempaa joukossa. Jak52 kiinnostaisi...

Wanhis:
Ismolla todella hyvä vinkki mutta:  Quote

Eipä ne tekeleet kyllä kummoisia ole puoleenkaan hintaan, mutta on siellä pari parempaa joukossa.

Älähän nyt . . . onhan siellä varsinaisia helmiä mukana! Esim. Heinkell He-111 on erittäin hieno ja maksaa nyt vain 9,70!   F-105D Thunderchief on yksi heidän parhaista koneista, nyt hintaan 15.52!
Hawker Hunter Eur 5,43! Eikös tämä ole sama kone joka on Flight-1:sen boxina kolme-kybää?
Minulla ei ole muistaakseni kuin kolme Virtavian konetta. Ne ainakin toimivat hyvin ilman bugeja, toisin kuin monen muun valmistajan sotakoneet. Nyt tuolla on kyllä niin mielenkiintoisia hintalappua, että pitänee jotain täydennystä hakea  Halvimmat koneet ovat 4,66 - 5,43 Euroa!
 
Siis tuolla:  http://www.flightsimstore.com/index.php?manufacturers_id=173&osCsid=sp00edr595hk55bef3d6m9cle5

pho201:
Kallistun kyllä Ismon mielipiteen suuntaan. Esimerkiksi C17 Globemaster on Virtavialla aivan ylihinnoiteltu. Normaalihinta sekä FS2004- että FSX-versioille on $34.95! eli samaa luokkaa kuin esimerkiksi Carenadon todella laadukkaat tuotteet - parhaat freeware-koneetkin hakkaavat Virtavian tekeleet mennen tullen. 50% alennettunakaan en sijoittaisi $17.48 kyseiseen koneeseen.

Ennemmin ostan Area51:n mainion C17 täältä: http://www.area51sim.com/globemaster.html ,  eikä hintakaan ole kuin pari dollaria suurempi kuin Virtavian ale-hinta!. Silti olen ajatellut hankkia Virtavialta Bristol Blenheimin PC Aviatorin kautta ensi tiistaina (koska siellä on silloin vielä ylimääräinen 10%:n ale). Puoleen hintaan tuo on juuri ja juuri kannattava ostos. Suurempi syy on se, että kyseistä Suomen ilmavoimillakin aikoinaan ollutta konetta ei paywarena tai kunnollisena freewarena FSX:lle mistään muualta saa. Mukana tulee yksi Suomen ilmavoimien paintti.

Jari tämä ei mitenkään kohdistu sinuun henkilökohtaisesti, mutta en tosiaan arvosta Virtavian (entinen AlphaSim) tai Abbacuksen koneita kovinkaan korkealle. Ne ovat karkeasti ylihinnoiteltuja laatuunsa nähden. Abbacuksella on tosin joitakin muita tuotteita (kuin koneita), jotka ovat hintansa väärtejä. Virtavia ei taida muuta kuin koneita tehdäkään. Vanhoja AlphaSimin koneita, jotka ovat samaa luokkaa saa ilmaiseksi täältä: http://www.virtavia.com/Freeware/index.php Toki minulla noista parhaat ovat käytössä, kun eivät maksaneet muuta kuin lataamisen vaivan.

Pekka

Edit:

Jos kaikesta huolimatta haluatte hankkia Virtavian ale-koneita (joissa hinnat ovat lähempänä totuutta), hankkikaa ne ensi tiistaina täältä: http://www.pcaviator.com/store/manufacturers.php?manufacturerid=95 . Tiistaina PC Aviatorilla on ylimääräinen 10%:n "tiistai-ale" jo alennetuista hinnoistakin.

Wanhis:
Quote

Jari tämä ei mitenkään kohdistu sinuun henkilökohtaisesti, mutta en tosiaan arvosta Virtavian . . .

Juu . . ei haittaa mitään, sillä olen paksupäinen enkä kovinkaan herkkähipiäinen. En pohdi kovinkaan syvällisesti noita konehankintoja. Pääasiassa se menee siten noiden kanssa, että "mä haluun ton ja ton ja ton" ja sitten tilaan! Se on mielestäni hauskaa!
 

pho201:
Jep. Ihan oikea asenne (minun mielestäni). Yksi tykkää äidistä toinen isoäidistä (vai mitenkä se meni).

Navigation

Up one level

Next page

Previous page