Finnish Airline Operations Day 22.01.2011

(1/2) > >>

ALind:IVAO:n Suomen divisioonassa tapahtuu jälleen.

22. päivä tammikuuta järjestämme Helsinki-Vantaan lentoasemalla yhteistyössä suomalaisten virtuaalilentoyhtiöiden kanssa tapahtuman, joka ei jätä ketään kylmäksi! Tavoitteenamme on pyrkiä maksimaaliseen määrään liikennettä paikallisilta kolmelta lentoyhtiöltä. Jos kuulut seuraaviin yhtiöihin, toivomme, että lennät kyseisenä päivänä ja kyseisenä kellonaikana lentolistastasi itsellesi sopivimman lennon: Virtual Blue1, Virtual Finnair tai Finncomm Virtual Airlines.

Jos et kuulu edellämainittuihin yhtiöihin, ei se kaada maailmaa. Toivotamme myös sinut mukaan lentämään mukaan taivaalle, tosin virtuaalisten lentoyhtiöiden jäsenillä on kaikkiin lentoihin etuoikeus. Jos päällekäisyyksiä tapahtuu, joudut mahdollisesti vaihtamaan lentoa johonkin toiseen.
Kutsumme myös liikennettä Suomen ulkopuolelta mukaan tähän loistavaan tapahtumaan!

Suomen divisioona tarjoaa täyden miehityksen jo maailmallakin laadukkaaksi todettua lennonjohtoa tapahtumapaikalle. Voit siis odottaa maksimaalista realistista niin lennonjohdon, kuin lentäjienkin puolesta.


Tule siis paikanpäälle lauantaina 22. päivä tammikuuta, kello 17.00-22.00 paikallista aikaa, niin saadaan rikottua ennätyksiä liikennemäärien suhteen!

Parhain terveisin,

Aleksi ja Suomen divisioona

Lennonjohtoon ilmoittaudutaan tuttuun tapaan sähköpostilla osoitteeseen fi-ec(ät)ivao.aero.

OH-TDI:
Voiko tuohon EFHK_TWR:ään ilmoittautua jo nyt vaikka en ole vielä läpäissyt koulutusta?

Nikop:
Quote

Voiko tuohon EFHK_TWR:ään ilmoittautua jo nyt vaikka en ole vielä läpäissyt koulutusta?


Vasta kun on kelpuutukset (ja paikkojahan ei jaeta nopeimmille vaan kokemuksen ja tason mukaan).

OH-TDI:
Ok. En sitten ilmoittaudu.

ALind:
Muistuttava tiedote!

Aikaa ei tähänkään eventtiin ole enää paria päivää pidempää. Tule kokemaan täysi lennonjohtopalvelu Helsinki-Vantaalla, ja toki tarjoamme myös muille vilkkaille kentille lennonjohtoa. Et halua varmasti missata tätä eventtiä! 

Navigation

Up one level

Next page