VF & IVAO-FI: Finnish Airline Operations Day 22.01.2011

(1/1)

Nikop:


Virtual Finnair järjestää yhteistyössä IVAO Finlandin sekä kahden muun Suomalaisen virtuaalilentoyhtiön, Virtual Blue1:n ja Finncomm Virtual Airlinesin kanssa Finnish Airline Operations Day-tapahtuman IVAO-verkossa lauantaina 22.01.2011 kello 17:00-22:00 (15:00-20:00 UTC). Tapahtuma kokoaa virtuaalilentoyhtiöiden lentäjät samanaikaisesti verkkoon lentämään oman yhtiön reittirakenteeseen kuuluvia lentoja ja nauttimaan mukavasta ja todentuntuisesta virtuaalilentotunnelmasta. Tampereen ACC:ssä ja Helsinki-Vantaan lennonjohdossa on täysi miehitys koko tapahtuman ajan, sekä lisäksi muutamia maakuntakenttiä pyritään avaamaan tapahtuman aikana.

Virtual Finnairin lentäjät voivat lentää tapahtuman aikana vapaasti Finnairin reittirakenteeseen kuuluvia lentoja. Lennot on lennettävä samalla konetyypillä, johon lentäjällä on tyyppikoulutus. Lennot raportoidaan normaalisti lentäjien alueen lentoselvitys-lomakkeen kautta. Muista mainita lentoselvitystä tehdessäsi, että kyseessä on IVAO-tapahtuma.

Lisätietoa tapahtumasta saa tarvittaessa Virtual Finnairin IVAO-koordinaattoreilta: ivao@vfinn.fsnordic.net.

Nikop:
Tämä siis tänään! Tulkaahan kaikki lentämään niin saadaan Virtual Finnair hyvin edustetuksi ko. tapahtumassa.

Ja kuten aikaisemmin mainittu, Helsinki-Vantaa ja Tampere ACC on miehitetty koko tapahtuman ajan. Tämän lisäksi myös Kuopion (EFKU) ja Vaasan (EFVA) lentoasemien lennonjohdot tullaan miehittämään.

Navigation

Up one level