Tuli suru puseroon.

(1/4) > >>

macklin:
Moro!
Tuli suru puseroon kun katsoin äsken ServInfoa ja Vatsim liikennettä Suomessa. Paljon oli koneita menossa Rovaniemelle ja Juha Holopainen oli ainoa suomalainen lennonjohtaja muut olivat vierastyöläisiä. Muutenkin Vacc.fi ei enää ole itsenäinen vaan yhdistynyt Scandinavian osastoon (toiminnan vähyydestä johtuen), on kuitenkin 2000 tuntia tullut lennettyä Vatsim verkossa.

jukka

flaitsimulaatori:
Joo, todella harmi. Itselläkin käytännössä verkkolentoharrastus loppui vacc:in toiminnan mukana.  Olihan niitä muitakin syitä toki.

tigert:
Mikä estää vaihtamasta ivaoon?

Tästä on ihan turha tehdä mitään verkkojen välistä sotaa, ihan samoin meillä oli VACC.fi:n kanssa MIK:issä hyviä juttuja aikanaan, mutta tuntuu että asiasta kiinnostunut lennonjohtoporukka on siirtynyt ivaon puolelle ja siellä toiminta on tänään aktiivista.

Verkko nyt on vain väline siihen, että saadaan Suomeen hyvää simuloitua ilmailua, ei sillä ole mitään väliä minkä henkselinpaukuttajaorganisaation avulla se onnistuu, pääasia että on lennonjohtoa ja lentäjiä, vai mitä? Jos ivao menee kupeeksi huomenna, etsitään seuraava toimiva verkko, mutta tuo on tänään se missä tuntuu tohinaa olevan.

Olen samaa mieltä että surullista on, mutta jatketaan, meillä on tässä maassa sen verta pienet piirit että mennään siellä missä aktiivisuutta on. Siinä vaiheessa kun tutkaruutu peittyy koneisiin ja laskukierrokset täyttyy koheltajista ei ole kauheasti merkitystä sillä minkä virtuaaliorganisaation alla se tapahtuu, pääasia että tapahtuu, vai mitä?

//Tuomas

flaitsimulaatori:
Quote

Mikä estää vaihtamasta ivaoon?


Ei mikään. En tosin vatsimissakaan tällä hetkellä lentäisi, vaikka vacc olisikin vielä toiminnassa. 

macklin:
Moro!

Kyllä lennän nyt IVAO:ssa ja lennetty yli 1000 tuntia.

jukka

Navigation

Up one level

Next page