P3 dokumentär Gottröra

(1/4) > >>

SAS570:
Då man har lite tid att slå ihjäl så tog jag mig för att lyssna på denna P3 dokumentär om Gottröra, riktigt intressant att höra på. Nu misstänker jag att många redan har hört den kanske, men kan rekommendera den starkt till de som inte har.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2519&artikel=2057489

jonasherjeby:
Quote

Då man har lite tid att slå ihjäl så tog jag mig för att lyssna på denna P3 dokumentär om Gottröra, tyckte den var riktigt intressant att höra på. Nu misstänker jag att många redan har hört den kanske, men kan rekommendera den starkt till de som inte har.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2519&artikel=2057489P3 Dokumentär håller ofta väldigt hög kvalitet. Det är sällan man stöter på någon som inte är särskilt bra.
Jag jobbade med ett fotoprojekt nyligen och tillbringade ca 12h om dagen i en vecka i ett mörkrum. Då var P3 Dokumentär det som höll en igång där inne i mörkret och det blev ju ett par dokumentärer man hann med! Bland annat Gottröra som är jäkligt intressant.

/Jonas

StAh:
Träffade Ulf Cedermark som var styrman på Gottrörakärran för ett par veckor sedan. Vi var klasskompisar hela skoltiden.

Han berättade att det kommer en dramadokumentär inom kort om hela incidenten. Men han visste inte när. Kan vara intressant att hålla utkik efter den. 

mgerner:
Japp, tror att det är Air Crash Investigation som håller i det.

SAS570:
Quote

Träffade Ulf Cedermark som var styrman på Gottrörakärran för ett par veckor sedan. Vi var klasskompisar hela skoltiden.

Han berättade att det kommer en dramadokumentär inom kort om hela incidenten. Men han visste inte när. Kan vara intressant att hålla utkik efter den. Fint att höra, då får man hålla utkik.

Navigation

Up one level

Next page