Paljasta... Ohjaamosi 2

<< < (33/129) > >>

ALind:
Tervetuloa! Kartat pysyy PDF:nä tai sitten kansiossa joka ei mahtunut kuvaan.
[ attachment removed ]

mtanttar:
Quote

Mikäs joikke tässä on kyseessä ja paljonkos tämmöinen maksanee, + pedestal?
p.s. Voikos tangenttipöydän unohtaa sen jälkeen, kun on saanut moottorit käyntiin ja muutkin esivalmistelut tehtyä?


No sehän on Saitek:n "pro flight yoke system" + "pro rudder pedals". Voit katsella hintoja esim. verkkokauppa.net:stä tai pixmaniasta. Yokessa + kaasu"quadrantissa" on ohjelmoitavia näppäimiä yhteensä ainakin 14 kpl (?)joihin voi ohjelmoida mitä vaan toimintoja. Eli ainakin pienkoneella lentäessä kaiken voi ohjelmoida tähän systeemiin. Itselläni on siinä mm. kaikki trimmit, laskuteline, valot, näkymän vaihto (s-näppäin), autopilot disconnect. Niin ja kaasukahvoihin saa kaasun, propellin ja mixture:n, todella mukavaa lentää pienkoneella kun voi oikeasti säätää propellia ja seosta, ja helposti (ei tarvitse hiirellä raahata niitä)..

pilot0706:
Aamuinen lomalento Malagaan menossa

[ attachment removed ]

pho201:
Quote

Lähtiköhän tää vähän käsistä...?
...
 -Kähmy


Onko tuo 32-tuumainen tuossa keskellä samalla televisio? Jos on, millaisia kokemuksia sulla on sellaisen asentamisesta tietokonenäytöksi?

Pekka

Kerosiini:
Voin pekalle vastata: Itse ostin juuri 2 viikkoa sitten uuden 32" telkun. Vanhaa olen käyttänyt "lisä" näyttönä, josta katson elokuvat, jotka koneellani on. Myös joskus niin, että kaveri voi sitten sohvalta katsoa telkkarista kun pelaan. (tietenkin vaihdetaan vuoroja )

Niin, siis kun tuota uuden telkun liittämistä koneeseen mietin, niin katsosin telkkarin manuaalia: Siellä on ohjeet juuri sille telkkarille miten sen tietokoneeseen liittäisi. En ole vielä yrittänyt sitä, eilen vasta huomasin kun tutkailin sitä telkkarin manuaalia.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page