FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.09.17, 19:29

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Ongelma IvAp:in ja FSUIP:in kanssa
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] Reply Print
Author Topic: Ongelma IvAp:in ja FSUIP:in kanssa  (Read 1430 times)
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3358
Date Registered: 18.12.01

Re:taas Ongelma IvAp:in ja (FSUIP:in kanssa)
« Reply #20 on: 29.12.10, 14:45 »

niin aina vähän väliä IvAp kirjautuu Onlinestä Offlineen. Voiko tätä jotenkin estää?

henri

Jos käytät FS9?, niin poista IvAp 1.4.2, ja asenna tilalle IvAp 1.3.8. Näin lähti itselläni toimimaan. Myöskin "armoton lagaus" loppui sen siliän tien (syy ei tiedossa)?

T: Mika

Henri Pälkäs
Offline Offline

Posts: 466
Date Registered: 14.06.10

Re: Ongelma IvAp:in ja FSUIP:in kanssa
« Reply #21 on: 30.12.10, 09:03 »

Joo käytän, kiitti tiedosta.  Wink


Ville Heikkinen
Offline Offline

Posts: 1444
Date Registered: 09.08.08

WWW
Re: Ongelma IvAp:in ja FSUIP:in kanssa
« Reply #22 on: 30.12.10, 11:05 »

Mielenkiintoista, IVAO on viimeaikoina siirrellyt ja päivitellyt servereitä. Kaikki ongelmat voidaan niiden piikkiin laittaa ja olen ymmärtänyt, että nyt alkaa kaikki olemaan valmista... Noista servereistä, että olen nyt ollut reilut 13h online EU7:lla, ilman ongelmia. Välillä siis riippuu missä serveri on. En tiedä näistä sen enempää, mutta voiko jopa lumikaaos (kaikki liikenne tukossa myös internetit?) UK:ssa olla ongelma? Grin Jos siellä piuhojen päällä liikaa lunta yms. No aika näyttää!

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4430
Date Registered: 13.04.09

Re: Ongelma IvAp:in ja FSUIP:in kanssa
« Reply #23 on: 01.01.11, 09:51 »

Uusi ongelma ilmeni vaikkei edellistäkää saatu korjattua, mutta nytten sain Käynistä valikon kautta IvApin auki ja lento näkyy nytten ivao.fi sivulla (BLF233). Mutta simussa näkyy WOAI koneet ja säätä ei tule ollenkaa joten mikä on vikana? Mulla on IvAp v2    IvAp v1.9.8.
« Last Edit: 01.01.11, 10:28 by Patrick Ojanen »
Pages: 1 [2] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1