Sekalaisia screenshotteja..

<< < (305/759) > >>

Osguu:
Quote

Eikös tälläkin sivulla ole sitten Fedexiä ja Norwegian Air Shuttlea mainostettu?

Ei ilmeisesti huumori tullut ihan perille asti kun unohtui hymiö perästä lainauksen kanssa säätäessä. Mainoshomma vähän vitsintynkä, jälkimmäinen kohta sisällöttömästä viestistä taas ei ollu huumoria.

ja joo, voidaan jatkaa kuvilla.

empraaer:
Ja tänään Ateenaan. 


Pe7e:
Se oli sellanen juttu, että tuo Kyproksen loma vähän venähti ja alkoi työnantaja soittelemaan perään, että missä poika luuhaa... no, kait se oli takasin lähettävä... Eli Larnacasta Osloon, NAX1891.

"Ömm...tännehän se oli...?" - Ständi 23 Larnacassa...


Loppuosalle 19R Oslossa....


Kyllä se siitä, kun vähän potkii...

Kerosiini:
XPX lentelyä... kokeilemassa Koblenz-Winningen freeware-kenttää, ihan hyvältä näyttää Tykkään kyllä tosi paljon tuosta XPX, mutta vikoja löytyy. Usein tuulet riepottelee oikein kovastikkin konetta ympäriinsä, jopa B737 ~10kts tuulessa. Lisäksi AA on erittäin raskas, tässä kokeilin HDR + 4x SSAA muistaakseni (paras asetus kuitenkin...) ja jotain 20 fps. HDR pois + 8xS on erittäin kelpo 40-50 fps. Tahtoisin vain tuon HDR:n pitää päällä, se kun parantaa kuvanlaatua niin paljon, mutta silloin ei ulkoisesti saa AA:ta pakotettua ja täytyy tyytyä suht. rumaan FSAA tai erittäin raskaaseen SSAA.

Mutta odotellaan sitä Aerosoftin ATRainta ja katotaan millaista tuo liikennelentäminen on XPX:llä. 

edit: Nyt kun leikin tuolla custom-weatherilla, niin näyttäisi tuota outoa vatkomista ympäriinsä aiheuttaa wind shear. vaikka sitä olisi aika vähän niin se vatkaa konetta ympäriinsä jo jonkun verran. Nollassa ihan stabiilia lentoa, niinkuin FSX. Tiedä sitten kumpi realistisempaa mutta kun valitsi sää-presetin "VFR" oli se silti ihan epänormaalia vatkomista.. Ja versiona uusin 10.10 beta 6.

AmiGo98:
Aijai vihdoinkin uudella koneella ja uudella joikkarilla pääse vähän lenteleen

Ensimmäinen ns. kunnon lento: Virgin VS65 London Gatwick - Montego Bay Sangster Intl. Normaalisti lento operoidaan jumbolla, mutta tänään mennään Euroopan ihmeelläAihh hups unohdin ottaa ton vesileiman pois LR4:ssa. En jaksa enään korjata

Navigation

Up one level

Next page

Previous page