Sekalaisia screenshotteja..

<< < (521/749) > >>

PerttiLode:
Quote

Asetuksista puheenollen, mikähän v*ttu noissa mun asetuksissa on, kun muuttuvat itsekseen. Esim. tuo aiemmin mainitsemani "Pause on task switch" menee aina simun käynnistyessä päälle (ainakin NGX:n kanssa...), vaikka sen joka kerta ruksaan pois. Tänään oli mennyt ruksi kohtaan "Show aircraft labels". Huomasin vasta IVAOssa kun tuli muuta liikennettä vastaan. Tähän asti tuokin on ollut aina pois päältä.


Katoppas minkälaiset asetukset sinulla on kun säästät sen "alotuskentän" jolla simu starttaa, voi olla siinä se vika, en tiedä, enkä viitsi kokeilla sitä

Kerosiini:
Quote

Eikä ole konetta joka pyörittäisi FSX:ää sujuvasti 40-70 framea sekunnissa asetukset tapissa ja runsailla lisäosilla. Tietoni perustuu tämän palstan seuraamiseen eikä mutuun!


yES


Kyllä mun vaan...

edit: tämänhetkisellä lennolla, kaikki tapissa kuten sanoit...


Pe7e:
Quote

Kyllä mun vaan...

edit: tämänhetkisellä lennolla, kaikki tapissa kuten sanoit...

Kai nyt kruisessa saa vaikka 200 sinne mittariin, mutta koitahan jostain HK:n finaalista saada se 80 tai edes 50... 

Kerosiini:
Se täytyy katsoa myöhemmin, tässä juuri menossa espanjan yllä matkalla Gran Canarialle joten hetken aikaa ennenkuin voin laittaa mitään todistusaineistoa. Se on varmaa että sulavaa on 

Joona:
Miksi HK:n finaalissa edes pitäisi saada 50 tai 80. 30 on täysin riittävä. Toki 40-50 tekee siitä sulavampaa, mutta kyllä mun simu ainakin on jo niin sulavaa 30fps, ettei juurikaan huomaa eroa parempaan.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page