Sekalaisia screenshotteja..

<< < (105/759) > >>

Wiljam Simula:
Pistetääs vastapainoksi MiGeille tällanen otos F-16 Fighting Falconista

[ Attachment not found - or removed ]

Wanhis:
Quote

En ole koskaan pelännyt laskeutumista, mutta nyt pelkäsin.


Kuulostaa tutulta tuo Mig 21:sen puikoissa pelkääminen! Vaikka kyseessä onkin simulaattori, niin kyllä on aivan erityisen jännittävää laskeutua Migillä. Se tulee niin lujaa, se on kasa rautaa, Se ei paljoa liitele, se voi vaikka kaatua jne.
 
Monesti tapaan tehdä Migin kanssa niin, että asetan huonon sään ja määrään itselleni tehtävän, tyyliin: Käy kiertämässä ja tunnistamassa kohde se ja se, kädessäni on yleisilmailukartta, ollaan 70-luvulla eikä Gps:ää vielä ole. Tehtävä vaatii äärimmäisiä ponnistuksia jotta pysyy kartalla kun koneena on Mig 21. Mikäli keskittyminen herpaantuu hetkeksikin niin samantien ollaan kymmeniä kilometrejä sivussa kohteesta. Sitten paluu kentälle, edessä on laskeutuminen huonossa säässä . . ja ei kyllä nukuta yhtään kun näitä tehtäviä on suorittamassa.
 

cabpilot:
Jarin havainnot pitävät paikkansa! Vielä kun lisätään se, että menovesi voi loppua matkalla, jos ei seuraa pa-mittaria ja on innostunut välillä "revittelemään" poltto päällä. Kylmä rinki on ahterissa, kun tullaan höyryillä laskuun. Eilen kävi niin... pa loppui juuri kun fillarit koskettivat kenttää.

Kuka on valmistanut tuon Wiljamin Falconin? FSX:lle on tullut myös kaupallinen Harrier Jump Jet, mutta se hankitaan myöhemmin. 

Wiljam Simula:
Quote

Kuka on valmistanut tuon Wiljamin Falconin

Aerosoft

netti97:
Matkalla dirlandaan... 

[ Attachment not found - or removed ]

Ja tuo kone on PA:n mutta mergetty wilcon paneelin kanssa. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page