Sekalaisia screenshotteja..

<< < (121/748) > >>

AmiGo98:
Dösällä Zurichiin
[ Attachment not found - or removed ]

Lonkka:
Jukka!

Sulla on aina tajuttoman hyviä kuvia....oletkin asiaan aidosti perehtynyt!

Mulla on ollut hetki hiljaisuutta mutta kohta kuvia lisää IL2 etc...

Harri

Tosin kaikki kuvat täällä hyviä.....

cabpilot:
Morjens Harri!

Daa, daa! Kaikki fotothan ovat ihan jees, ja ne kertovat vain sen, että kuinka monipuolinen ohjelma tuo Flight Simulator  on. Jokaiselle jotakin. 

[ Attachment not found - or removed ]

No, mulla on liki kolme vuotta wanha pc ja näytönohjain, joten kuvanlaadussa joutuu tinkimään. Kandaharin freeware-maisemankin joutui heittämään huitsin nevadaan, kun simu alkoi tökkimään todella pahasti.

[ Attachment not found - or removed ]

FSX on paras hankinta sitten FS8:n. FSX Gold taisi olla viime talvena tarjouksessa 14,90 euroa... GameStopissa, tai oikeastaan "ilmainen", jos otti kolme ja maksoi vain kahdesta. 

[ Attachment not found - or removed ]

Ilmaiset koneet ja lisäosat päälle, niin kyllähän tälläkin pärjää. Illu on nyt tosiaan jäänyt vähemmälle, mutta odotetaan seuraavaa koneen päivitystä. Vuoden lopussa pitäisi saada taas vaihteeksi muutakin kuin ylähuulta vain leivän päälle. 

Wanhis:
Mielenkiintoinen tilanne kun Hiltusen ja Juutilaisen kuvat ovat peräkkäin, pääsee vertailemaan. Juutilaisella on yksittäisiä tosi herkullisia ja selkeitä kuvia, usein kone on juuri siinä oikeassa kuvakulmassa ja oikeassa paikassa.
Hiltunen panostaa herkkään valistukseen ja kolmiulotteiseen tunnelmaan, läsnäolon tuntu on voimakas ja varsinkin kahteen viimeiseen kuvaan on saatu mukaan sitä ilmamassaa ja utua.

cabpilot:
No... se olisikin mukava vertailla, jos kehissä olisivat samanlaiset myllyt ( ja maksulliset/maksuttomat lisäosat) pyörittämässä simuja. 

Veikkaan, että tämä Asus P8P67 Rev 3.0 | Asus Geforce GTX 580 Direct CU II | Intel Core i7 2600K | 8gb DDR3 2000mhz | 1,5TB HD+1TB | LG 24x DVD-R/RW | SB X-Fi Xtreme Gamer | Noctua NH-C12P SE14 tekee parempaa jälkeä kuin tämä kolme vuotta wanha Fujitsu Siemensin toimistokone FSC SCALEO PI2666-32P Q6600/ 4GT/ NVidia 8800GT 512MB/VISTA

Eipä tässä ole tarve kilpailla kenenkään kanssa kuvien suhteen. Sama asia tuolla valokuvauspuolella. Tuhansien eurojen laitteet tekevät aina parempaa jälkeä kuin satojen eurojen laitteet. Tosin molemmilla saa "tylsiä" kuviakin aikaan.

Omissa kuvissa taitaa korostua aina se "hyvän valon"-metsästys. Ei näitä utuisia tai sumuisia kuvia viitti laittaa edes esille, kun ne tulee deletoitua jo heti kättelyssä. Toki voidaan se huomioida jatkossa. Koneiden deletointi ja testilennot ovat vielä kesken. Syssymmällä ei jaksa/kerkiä lennellä, joten täytyy saada FSX-ilmavaivat kuntoon ennen koulujen alkua. 

[ Attachment not found - or removed ]

Toki noi Canonin kameran ilmaiset softat terävöittävät aina myös näitä FSX-kuviakin. Omalla näytöllä noi koneiden niitit näkyvät selkeämmin... ilman kameran softia. 

[ Attachment not found - or removed ]

Tarjolla on muutakin kuin pelkkää Puttea ja Airbussia, Kesnoista ja Piiperoista puhumattakaan...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page