FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.11.17, 03:50

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kuvakaappaukset (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Atlanta-Madrid
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Atlanta-Madrid  (Read 960 times)
Joonas Hiltunen
Offline Offline

Posts: 33
Date Registered: 24.07.10

WWW
Atlanta-Madrid
« on: 16.01.11, 12:35 »

Tein eilen tuommoisen matkan atlantasta madridiin. Koneena on MD-11X.
Pidemmittä puheitta kuviin!

[ attachment removed ]
Portilla E 3 atlantassa.

[ attachment removed ]
Rullaillaan.

[ attachment removed ]
Valmiina nousuun!

[ attachment removed ]
Ollaan jo noustu.

[ attachment removed ]
Nousua.

[ attachment removed ]
Juuri saavutettu cruising altitude joka on FL310.

[ attachment removed ]
On vielä mukavan kirkasta Cool

[ attachment removed ]
Alkaa tulla pimeä.

[ attachment removed ]
Aletaan olee jo melko lähellä!

[ attachment removed ]
Lentelyä.

[ attachment removed ]
Descent aloitettu.

[ attachment removed ]
6000 jalassa.

[ attachment removed ]
Visual Runway 15R. Aika huonot valot madridissa.

[ attachment removed ]
Turvallisesti maassa Smiley

[ attachment removed ]
Kenttä oli melkein tyhjä, mutta matkustajat joutuivat bussi-kuljetukseen :-

[ attachment removed ]
30 min. ja kone on jo cold&dark Smiley


Kommentteja ja neuvoja otetaan mielellään vastaan  Roll Eyes

Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Atlanta-Madrid
« Reply #1 on: 16.01.11, 13:04 »

Laita ainakin konfiguraattorista tuo wide panel päälle niin näyttää järkevämmältä tuo 2D paneeli Smiley

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6112
Date Registered: 27.10.01

Re: Atlanta-Madrid
« Reply #2 on: 16.01.11, 13:17 »

Laita ainakin konfiguraattorista tuo wide panel päälle niin näyttää järkevämmältä tuo 2D paneeli Smiley

Mitähän mun pitäisi tehdä, kun ei toimi mulla.. Vanhalla 17" näytöllä 1280x1024 resoluutiolla toimi. Nyt on 22" laajakuvanäyttö 1920x1080 resoluutiolla, jossa ei toimi Sad Tosin, VC:ssä lennän kyllä, mutta joskus pidemmillä lennoilla on hyvä vaihtaa cruisen ajaksi 2D resurssisäästön takia..
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Atlanta-Madrid
« Reply #3 on: 16.01.11, 14:16 »

Avaat PMDG MD11 Load Managerin ja laitat Panel Configuration kohtaan Wide Screen Wink

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6112
Date Registered: 27.10.01

Re: Atlanta-Madrid
« Reply #4 on: 16.01.11, 14:32 »

Avaat PMDG MD11 Load Managerin ja laitat Panel Configuration kohtaan Wide Screen Wink

Anteeksi, en ilmeisesti ilmaissut itseäni tarpeeksi selkeästi. No, kertaus on toistojen äiti Wink

Quote
Vanhalla 17" näytöllä 1280x1024 resoluutiolla toimi. Nyt on 22" laajakuvanäyttö 1920x1080 resoluutiolla, jossa ei toimi

Load managerissa on ollut wide screen niin pitkään kuin mulla on MD-11 ollut.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14288
Date Registered: 21.07.04

Re: Atlanta-Madrid
« Reply #5 on: 16.01.11, 14:34 »

Load managerissa on ollut wide screen niin pitkään kuin mulla on MD-11 ollut.
Kyllä se ainakin mulla toimii. Tosin mulla taitaa olla 24" (tuskin mitään merkitystä?). Tiesitkö myös sen, että tuo pitää tehdä aina uudestaan kun asentaa uusia paintteja?
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6112
Date Registered: 27.10.01

Re: Atlanta-Madrid
« Reply #6 on: 16.01.11, 15:03 »

Kyllä se ainakin mulla toimii. Tosin mulla taitaa olla 24" (tuskin mitään merkitystä?). Tiesitkö myös sen, että tuo pitää tehdä aina uudestaan kun asentaa uusia paintteja?

Kyllä mä sitä olen vaihdellut ihan riittävästi widescreenin ja normalin väliä. Vaan, kun ei toimi niin ei toimi Sad Paneeli sen kuin on ja pysyy normalina. Tosin, eipä kait tuo sen isompi homma ole kuin panel.widescreen kansiosta kopioi panel-kansioon tavarat, vaan ihmetyttää silti, miksi ei toimi Angry Tosin, 99,9% ajasta menee 3D:n puolella, joten sinänsä ei ole iso ongelma Grin

EDIT: Kappas kerpelettä, aircraft.cfg:hen ei ole tallentunut widescreen-option klikkailuista huolimatta. Sieltähän se onkin helppo käydä naputtelemassa päälle Smiley
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Atlanta-Madrid
« Reply #7 on: 16.01.11, 16:23 »

MD11 load manageri kannattaa ajaa järjestelmänvalvojana Wink

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1