Kotiohjaamojen verkkolentopäivä 5.2. klo 12-15

(1/4) > >>

ILKevin:


Kotiohjaamonikkarit kuulolla! Lauantaina 5.2. kannattaa laittaa kolvi hetkeksi jäähtymään ja päräyttää simulaattori käyntiin, sillä Porin virtuaalisessa ilmatilassa järjestetään kotiohjaamojen kokoontumisajot! Paikalla on ainakin Malmin ilmailukerhon molemmat simulaattorit ja tietysti OH-CKU simulaattori omalla kotikentällään. Tule mukaan nauttimaan autenttisesta lentofiiliksestä IVAO-verkkoon.

“Kokoontumisajoteemasta” huolimatta kaikki liikenne on tietenkin tervetullutta. Paikalla on IVAO:n jämäkät lennonjohtajat miehittämässä Porin tornia, ja liikennetilanteen mukaan saamme varmaan muitakin positioita miehitettyä. Sopivaksi matkalentokohteeksi on pohdittu Turkua, joten ei muuta kuin kakkara pyörimään ja reittiviivat sinne.

Lennonjohtajat huomio: Tornien ja EFESin miehitykset ovat auki ja apuasi tarvitaan. Ota haaste vastaan ja tule hallitsemaan valtavia (!) liikennemääriä Suomen idyllisille menetelmäkentille. Innostuitko? Hyvä, pistä tiedonanto omasta johtamisinnostasi sähköpostilla osoitteeseen simulaattori at mik piste fi. MIK tarjoaa lennonjohtajien käyttöön lennonjohtopisteet liuskapöytineen Malmin lentoasemalla, johtajan näin halutessaan johtaa Malmilta 

Lisää infoa tulossa piakkoin, joten stay tuned!


Terveisin,
Ilkka Linnamäki & Malmin ilmailukerhon simutiimi

Transisto:
Porin simulaattorilla samalla avoimet ovet. Tervetuloa! Ilmoittautua voi osoitteeseen: robots@jippii.fi

p.s. Kahvipannu kuumana. 

t. OP

wezzer:
MIK:n edellisenä kerholauantaina valmistauduttiin jo tulevaan eventtiin suorittamalla testilentoja Porissa ja lisäämällä VFR-pisteet simulaattoreiden GPS:eihin.

Muistutamme myös, että kaikki ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa ja lentämään simulaattoreita MIK:n kerhohuoneelle. Kerhohuoneella on lisäksi muutama lennonjohtopositio, hyvää ilmailutunnelmaa ja tuttuun tapaan myös kahvitarjoilu

Nähdään joko kerhohuoneella tai IVAO-verkossa!

Antti

pikkupilotti:
voikos sinne muutaki liikennettä tulla et silleen ei kotiohjaamona et saahan sinne tulla muutki et onko se vaan pelkille koti ohjaamoille tarkotettu tapahtuma ? 

ILKevin:
Quote

voikos sinne muutaki liikennettä tulla et silleen ei kotiohjaamona et saahan sinne tulla muutki et onko se vaan pelkille koti ohjaamoille tarkotettu tapahtuma ? 


Quote

“Kokoontumisajoteemasta” huolimatta kaikki liikenne on tietenkin tervetullutta.


Tervetuloa vaan!

// Ilkka

Navigation

Up one level

Next page