FSX: paneelinäytön kääntäminen pystysuoraan? [Ratkaistu]

(1/4) > >>

smä:
Löytyisikö kokemusta tällaisesta ongelmasta:

Ohjaamon mittarit toteutan kahdella 15" tuuman näytöllä. Toinen näytöistä on normaalisti vaakasuorassa, mutta toinen tulee pystysuoraan. 2d paneelit saan ilman isompia ongelmia vaakasuoralle näytölle, mutta pystysuoran näytön käyttäminen ei tunnu toimivan: FSX ei näytä tunnistavan resoluutiota 768x1024. vaan kaatuu viimeistään jos yrittää lentoa ladata.

Resoluution muuttaminen suoraan FSX.CFG-tiedostoon ei tuntunut auttavan.

Visuaalina on gtx580+th2go+3x22" DVI -liitännän kautta.
Mittareiden näyttöjä ohjaa ATI HD 4300, vaakasuora on VGA-liitännällä ja pystysuora DVI:ssä. Windows-työpöydän jatkeena pystysuoraan käännetty näyttö toimii ilman ongelmia.

Jos resoluutiopulmaan ei löydy ratkaisua, voikohan 2d -mittarit kääntää 90 astetta esim FS-panel studiolla?

Transisto:
Jos tuo toinen näytöistä tulee hoitamaan pelkkää avioniikkapaneelin virkaa tälläinen USB-näyttö voisi ratkaista ongelman. Siinä on itsessään kuvan tilttaus pystysuoraan. Näppäimet on rakennettu yhden ja saman näytön päälle siltoina:
http://www.lentosimulaattori.1g.fi/kuvat/GA%20Avionics%20panel%20project/Project%203%20-%20Spring%202010/uusi%20alapaneeli%20001.jpg

Päälle tilattiin Saksasta valmis etulevy:
http://www.lentosimulaattori.1g.fi/kuvat/GA%2BAvionics%2Bpanel%2Bproject/Project%2B3%2B-%2BSpring%2B2010/uusi%2Balapaneeli%2B007.jpg

smä:
Kiitos vinkistä O-P. Tuota voisi ajatella yhtenä vaihtoehtona.

Työtilojen ja vähän -taitojenkin puutteessa olen tähän  saakka haalinut valmiita osia, avioniikka hoituu tällä hetkellä Saitekin vermeillä.

Tämän näytön päälle tulee Thrustmasterin MFD:t, joiden kohdalle sitten pitää saada gps ja vaikkapa hsi osumaan. Tilaa jää myös muutaman mittarin näyttämiseen konetyypistä riippuen. Yleismallin ohjaamo siis nyt rakenteilla.

tigert:
Kokeile toimiiko ikkunamoodissa fullscreenin sijaan?

//T

smä:
Tosiaan, unohtui mainita että FSX kaatuu sekä ikkunamoodissa että full-screen moodissa.

Muistan lukeneeni, että FSX:ssä pienin mahdollinen resoluutio olisi 1024x768. Nythän tässä tietysti käy niin, että pystyrivejä tulee alle 1024 kun näytön kääntää pystyyn, siinä ehkä syy vaikka pikseleitä on yhtä paljon.

Tulikin mieleen, että voisi yrittää kääntää näytön vasta FSX:n käynnistämisen jälkeen ja katsoa mitä tapahtuu.

Onkohan olemassa ajurisoftaa, joka emuloisi korkeampaa resoluutiota sovelluksen suuntaan? Pitäisi varmaan saada näyttö näkymään FSX:lle vaikka 1024x1024 moodissa.

Navigation

Up one level

Next page