5th Anniversary Event of IVAO Finland 05.03.2011

(1/1)

Arnoldi:


IVAO Finland juhlii 5-vuotista taivaltaan 5. päivä maaliskuuta 19.00-24.00 paikallista aikaa virtuaalisella Helsinki-Vantaan lentoasemalla järjestettävässä syntymäpäivätapahtumasssa!
 
Syntymäpäivätapahtuman ajaksi IVAO Finland tarjoaa täyden lennonjohtomiehityksen tapahtuman keskipisteenä olevalle Helsinki-Vantaan lentoasemalle sekä tietysti Etelä-Suomen aluelennonjohtoon. Helsinki-Vantaalla toimii myös virtuaalinen Marshaller (Follow Me -auto) ohjaamassa saapuvia ilma-aluksia. Lennonjohtomiehitys kattaa myös naapurimaiden aluelennonjohdot, mahdollistaen muun muassa lennot Keski-Eurooppaan asti koko matka lennonjohdon alaisuudessa.

Tervetuloa!


Lennonjohtoilmoittautumiset: fi-tac(ät)ivao.aero

Arnoldi:
Ylihuomenna jyrähtää, siis kaikki mukaan! 

OH-TDI:
Hei muuten tuleeko tai onko tullut noista ATC valinnoista viestiä sähköpostiin? Mietin vain että jos en pääse johtelee niin pitää suunnitella mihin lentää.

Nikop:
Kaikille lennonjohtajille on lähetetty tämän viikon aikana vahvistusviesti ja toimintaohjeet. Koska lähilennonjohtokelpuutettuja ilmoittautuneita oli paljon, ei kaikkia voitu valita lennonjohtoon. Eli jos vahvistusta ei ole tullut, lentämään vaan!

Samppu:
Huomio, tämä on siis tänään! 

Plaanailemaan mars -->

Navigation

Up one level