Sekasimulaattori: OH-MIX

<< < (17/18) > >>

empraaer:
Matrox TripleHead2Go = 321€ http://www.verkkokauppa.com/fi/product/12518/scrq/Matrox-TripleHead2Go-Digital-Edition-monitorisovitin

Ja vaikka Atin 6870 159€ http://www.systemastore.fi/product_info.php?products_id=40833&osCsid=08c6eae789d98e6d99013f750602dc8e

FSX ja varsinkaan 9 ei vaadi näytönohjaimelta liikoja, suoritinteho merkitsee enemmän. Itse omistan tuon Atin 6870 1Gb näytönohjaimen ja tyytyväinen olen ollut, eyefinitynä kahdella näytöllä käyttelen. Jauhaa X:ää eyefinitynäkin kohtuullisen hyvin, freimit lukittu 35 itsellä. Täältä olen lukenut, että Matroxilla saisi enemmän Freimejä sekunnissa, koska näytönohjain ei rasitu paljoa enempää tms. Mutta itse ottaisin kyllä Atin näytönohjaimen, näyttöjä taitaa perään saada yhteensä kiinni 5, joten mittarit pyörivät samalla kortilla myös ja hintaetu on suuri. Eyefinityssä pitää olla yksi näyttö kiinni (mini)Displayportissa jotta pelittää oli näyttöjä sitten kaksi tai enemmän, käytän itse vga-adapteria tuon Displayportin kanssa.--> http://www.verkkokauppa.com/fi/product/28776/crncr/Fuj-tech-Mini-DisplayPort-VGA-adapteri-20-pin-u-15-pin-n
 

River:
Ati maksaa puolet vähemmän  Juu kyllä juuri taisin päättää että jos nyt saan tuon kotiohjaamoprojektin alkuun niin ostan kyllä ton Atin.
Terv
T.R.

smä:
Quote

Ati maksaa puolet vähemmän  Juu kyllä juuri taisin päättää että jos nyt saan tuon kotiohjaamoprojektin alkuun niin ostan kyllä ton Atin.
Terv
T.R.


Ati maksaa vielä paljon enemmän vähemmän, koska Th2go on vain se pelkkä kuvan splitteri. Lisäksi tarvitsisit vielä varsinaisen näytönohjaimen lisäksi. Hyvä valinta voisi olla panostaa johonkin Atin hyvänpuoleiseen korttiin. Näitähän taitaa olla sekä yhden että kahden GPU:n versioina, luulisin että FS9 ei osaa suoraan hyödyntää kahta prossua, mutta eyefinity-käytössä siitä voi ehkä olla välillistä hyötyä kun väännetään suuren resoluution AA-pehmennystä. Ehkä joku eyefinityn käyttäjä osaa tätä kommentoida enemmän.

Itse käytin FSX:ää jonkun aikaa Eyefinityn kautta, mutta siirryin sitten Nvidia+Th2go kokoonpanoon samalla kun muutenkin hommasin paremman koneen. Eyefinity toimi ihan tyydyttävästi sekin.

smä:
Tässä eräänä päivänä kun taas kampesin itseni olohuoneen nurkassa olevaan lastulevylaatiikkooni, löysin sieltä tällaisen

[ Attachment not found - or removed ]

Niinkuin kuvasta näkyy, niin warthog hotasin kaasu on sommiteltu koppiin sisälle, aluksi mentiin saitekin pro flight kaasuilla.

Tällä hetkellä puuhailen lähinnä virittelemässä XP10:ä kolmen koneen visuaaliksi. Simavio, jota käytän mittareiden näytämiseen, julkaisi tässä vasta XP10 yhteensopivan version, mutta siinä tuntuu olevan vielä vähän ongelmia: jostain syystä master-koneen (vasen visuaali) FPS puolittuu kun mittari-ikkunan levittää 15" näytöille.

Transisto:
Kolmen lentokoneen visuaali - todellinen triplehead-elämys. Voisi sorvata nousua, laskua ja mittaria samaan aikaan. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page