EFJO - Joensuu

<< < (5/8) > >>

mmniemi:
Quote

Voisitko Mikko pistää vaikka minulle noita kuvia, niin voisin verrata, olemassaoleviin rakennuksiin, että mitä mahdollisesti pitäis käydä päivittämässä?


VAlitettavasti niiden kuvien löytäminen voisi olla helpommin ajateltu, kuin tehty. Voin melkeinpä vannoa, että senaikaiset kuvat ovat CD:llä ja CD varastossa pahvilaatikossa, joka on takuulla pinon alimpana takimmaisessa nurkassa. Jos se levy enää edes toimii... En tiedä, löytäisikö Sebastian niitä kuvia vielä jostain kätköistään?

pikkupilotti:
Muuten sitten  ! kun FSX versio tulee niin, ehdottomasti pitää laittaa sceneryyn myös "Joen Service" talot/hallit. Niin että kiitotien 35 eli käytöstäpoistetun kiitotien suunta 35 päästä lähtee rullaustie sinno joen serviceen ja siellä odottaakin ne hallit/talot !

Matti Kokkonen:
Onko kukaan nyt lähiaikoina miettinyt tota Joensuun maiseman päivittämistä? Yhden kaverin kanssa on paljon ollut puhetta ton projektin mahdollisesta käynnistämisestä, jos saataisiin kimppaan vielä joku uusi henkilö. Hän pyysi, että laitan hänen puolesta tänne foorumille mallikuvat tekemästään hangaarin 3D-mallista. Minä voisin ottaa kuvat kentän rakennuksista, jos tarvitsee.

[ Attachment not found - or removed ]

[ Attachment not found - or removed ]

EDIT: kaveri olisi muuten laitellut itse nuo, mutta jostakin syystä tunnukset ei ole aktivoituneet?

kummis:
Quote

Tähän sen verran lisäystä, että minulla on todella lupa Joensuun ilmakuviin ja alueen photosceneryäkin olen aloitellut.

On huomattava nytkin, että en sitoudu saamaan tätä photosceneryä valmiiksi ja julkaistuksi. Sama asia on koskenut aiempiakin tekemiäni photosceneryitä siinä vaiheessa, kun ne ovat olleet keskeneräisiä. Syy on yksinkertaisesti se että sceneryjen teko on harrastustoimintaa. Olisi ihan eri asia, jos saisin palkaa sceneryiden teosta. Silloin toki olisi selvää sitoutua saamaan tuote valmiiksi.

Joensuun photoalue ei valitettavasti kata lentoaseman aluetta, koska ilmakuvaa ei ollut saatavissa ihan kenttäalueelle saakka. Näin kävi Kokkolankin photosceneryn suhteen.

yES

Näillä näkymin panen Joensuun photosceneryn teon jäihin. Alue, jolta minulla on ilmakuvaa on liian suuri työ autogenien osalta. Teen ehkä jatkossa jotain pienenmpää, kuten viimeksi julkaisemani pääkaupunkiseudin jatke itään.

yES

ALind:
Näyttää Matti erittäin hyvältä! Itse voin avustaa pienissä mallinnustöissä (esim. tolppia, ym) , mutta näyttää nuo rakennukset luonnistuvat muilta paremmin.

Yksityisviestillä saa kiinni.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page