FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.11.17, 07:49

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FS9+Windows 7 64Bit / Photoscenery ongelma.
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FS9+Windows 7 64Bit / Photoscenery ongelma.  (Read 437 times)
Henri Juhantila
Offline Offline

Posts: 1637
Date Registered: 18.08.09

FS9+Windows 7 64Bit / Photoscenery ongelma.
« on: 24.02.11, 17:35 »

Iltaa!

Eli mulla sellainen pieni pulma FS9:in ja Widows 7 yhteydessä, kun asennan jonkin photarin ja asennan ohjeiden mukaisesti, lisään sen oikeassa järjestyksessä Scenery Libaryyn, mutta maisema ei näy itse simulla lentäessä. Erittäin ärsyttävä ongelma ainain jos lentää VFR:ää, ja hieman myös IFR:ssä.
Onko tähän nyt olemassa jotain ihmeparannuskeinoa tai sellaista, olisi kiva saada simu toimimaan kunnolla?  Undecided


Henkka

Markus Mäkelä
Offline Offline

Posts: 1019
Date Registered: 05.07.01

Re: FS9+Windows 7 64Bit / Photoscenery ongelma.
« Reply #1 on: 26.02.11, 06:45 »

Vähän tämmöstä hakua, mutta mikäli olet asentanut maisemat oikein, onko sulla autogen kokonaan pois.
Jostain luin, että ainakin sparse pitäis olla. Esim. mulla ei latautunut Fisd EFHK pohjaa ollenkaan lähestyttäessä
kenttää, kun autogen oli nollilla. Kokeile ainakin.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1