FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.11.17, 07:09

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Wilco E-Jets ongelma
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Wilco E-Jets ongelma  (Read 615 times)
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Wilco E-Jets ongelma
« on: 25.02.11, 15:33 »

eli kun alotan pelaamaan joko emb170 tai 190 koneella kaikki näytöt ovat mustia mitkään valot tai napit ei toimi päälaskutelineet ovat näkymättömät ja siivistä tulevat epämääräiset spoilereilta näyttävät "levyt" siiven molemmille puolille. jos jollain olisi jotain tieto niin viittiskö hihkasta thmbup
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 914
Date Registered: 03.07.09

Re: Wilco E-Jets ongelma
« Reply #1 on: 25.02.11, 15:36 »

Waretettu vai ostettu?

Kannattaa kokeilla asentaa uudestaan..


UPL
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Wilco E-Jets ongelma
« Reply #2 on: 25.02.11, 15:38 »

Ostettu. Ja kerran oon jo koittanut tota uudelleen asentamista... Sad
Santeri Saikkonen
Offline Offline

Posts: 2137
Date Registered: 08.02.10

Re: Wilco E-Jets ongelma
« Reply #3 on: 25.02.11, 15:50 »

eli kun alotan pelaamaan joko emb170 tai 190 koneella kaikki näytöt ovat mustia mitkään valot tai napit ei toimi päälaskutelineet ovat näkymättömät ja siivistä tulevat epämääräiset spoilereilta näyttävät "levyt" siiven molemmille puolille. jos jollain olisi jotain tieto niin viittiskö hihkasta thmbup

Koitahan suorittaa simu järjestelmänvalvojana.

Nähty: POR HEL DXB MIA JFK FRA LHR CDG HRG ORD OUL ARN RIX TMP CPH PBI AMS GDN DFW KEV NRT BUD MXP FCO TXL MUC RVN PVG TLV AYT GOT KUO BKK KIX BRU AGP
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Wilco E-Jets ongelma
« Reply #4 on: 25.02.11, 15:59 »

Koitahan suorittaa simu järjestelmänvalvojana.
Joo voishan tota koittaa mutta veikkaan ettei auttais. Olin meinaa kerra aikasemmi jo asentanu kyseisen lisäosan ja toimi moitteettomasti, sitten mulla alko simu kaatuilee ja kaveri sano että mun pitäis poistaa FSX poistin ja kaatuilu loppu mutta nyt kun uudelleen ton e-jetsi asensin nii sitte ei enää jetsi toiminu Undecided
Santeri Saikkonen
Offline Offline

Posts: 2137
Date Registered: 08.02.10

Re: Wilco E-Jets ongelma
« Reply #5 on: 25.02.11, 16:02 »

Joo voishan tota koittaa mutta veikkaan ettei auttais. Olin meinaa kerra aikasemmi jo asentanu kyseisen lisäosan ja toimi moitteettomasti, sitten mulla alko simu kaatuilee ja kaveri sano että mun pitäis poistaa FSX poistin ja kaatuilu loppu mutta nyt kun uudelleen ton e-jetsi asensin nii sitte ei enää jetsi toiminu Undecided

Yleensä Wilcon tuotteet vaatii ton järjestelmänvalvojana suorittamisen, ainakin bussit.  Huh

Nähty: POR HEL DXB MIA JFK FRA LHR CDG HRG ORD OUL ARN RIX TMP CPH PBI AMS GDN DFW KEV NRT BUD MXP FCO TXL MUC RVN PVG TLV AYT GOT KUO BKK KIX BRU AGP
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Wilco E-Jets ongelma
« Reply #6 on: 25.02.11, 16:04 »

Yleensä Wilcon tuotteet vaatii ton järjestelmänvalvojana suorittamisen, ainakin bussit.  Huh
Itse tarkastin äsken eli oon järjestelmän valvoja ja mulla vaan yksi käyttäjä tällä koneella.
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Wilco E-Jets ongelma
« Reply #7 on: 25.02.11, 16:54 »

Hällä väliä oletko järjestelmänvalvoja koneella vai et. Kokeile ensin suorittaa itse simu järjestelmänvalvojana. Jos ei auta niin poistat empun asennuksen, ja asennat uudestaan niin että ajat installerin järjestelmänvalvojana Smiley

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Wilco E-Jets ongelma
« Reply #8 on: 25.02.11, 17:02 »

Asia selvä thmbup
Teemu Kokkonen
Offline Offline

Posts: 1688
Date Registered: 25.10.08

Re: Wilco E-Jets ongelma
« Reply #9 on: 25.02.11, 17:03 »

Ja kuulostaa muuten siltä, että simuun ei ole asenettu service päkkejä  Huh

Intel i7-6700K MSI GTX1070 16 GB DDR4
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Wilco E-Jets ongelma
« Reply #10 on: 25.02.11, 17:08 »

Jos näin on ni sittenhän on itsestäänselvyys ettei emput toimi. SP:t ovat elinehto suurimmalle osalle lisäreistä Grin

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Wilco E-Jets ongelma
« Reply #11 on: 25.02.11, 17:11 »

on asennettu, en tosin ole varma jäikö ne ton piston jälkeen siihen ainakin sp1 asensin uudelleen ja sp2 olin ladannut niin ainoa vaihtoehto oli sp2 poistaminen eli se asennus nappi oli harmaa Undecided ja tohon jesperin viestiin vastaus emput toimi ennen ton fsx poistamista ja uudelleen asentamista Huh
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Wilco E-Jets ongelma
« Reply #12 on: 25.02.11, 17:14 »

Kokeile uudelleenasentaa se SP2 ja sitten emput uusiksi. Ja kannattaa kuitenkin kokeilla sitä järjestelmävalvojana asentamista. Se ei vie aikaa kuin 5min asentaa emput uudelleen joten... Tongue

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Wilco E-Jets ongelma
« Reply #13 on: 25.02.11, 17:17 »

näin teen. laugh kiitos avusta thmbup
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Wilco E-Jets ongelma
« Reply #14 on: 25.02.11, 20:03 »

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,87614.msg1056150.html#msg1056150


Eli tolla sivulla ois kuvia miltä koko probleema näyttää Huh
(Kuvat eivät ole minun ottamia)


http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,75562.msg992189.html#msg992189



Ja tolta näyttää mun 3d ja 2d ohjaamot. (kaksi ylintä)
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1