FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.07.17, 00:53

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Vista IVAO ja fs2004
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Vista IVAO ja fs2004  (Read 1448 times)
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Vista IVAO ja fs2004
« on: 11.03.11, 18:08 »

Ajattelin tässä huomenna päivitellä takasin fs2004 versioon FSX:ksästä. Vaikkakin FSX pyörii tässä koneella hyvin ! Ainut mikä ärsyttää on se että yleensä se jumittaa pitkiäkin aikoja ja vasta sitten alkaa taas pyöriä normaalisti. Usein kuitenkin vähän ajan päästä taas jumittaa.

Elikkä netissä olisi Vistalle päivitys SIIS Windows Vista SP2. Joten ajattelin että voisin asentaa sen ja kokeilla sitten että toimiiko nyt fs2004 IVAOssa, kun joillakin näköjään toimii.

KOMMENTTEJA TÄNNE ETTÄ KANNATTAAKO VAIHTAA TAKAISIN fs2004:loseen vai pysyä FSX:ksän puolella

koneen speksit (tuskin ketään kiinnostaa mutta silti)
ACER ASPIRE
AMD ATHLON X2 64.bit PROSESSORI
WINDOWS VISTA KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ
ATI RADEON HD 4570 NÄYTÖNOHJAIN
ATI RADEON PREDIUM GRAPHICS 4000 SERIES

(KONE ON LÄPPÄRI) + (KÄYTÄN MYÖS JÄÄHDYTYS ALUSTAA!)

   kiittäen jo etukäteen Smiley

Jetro Eemeli Rouvali                                                                           

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Santeri Saikkonen
Offline Offline

Posts: 2137
Date Registered: 08.02.10

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #1 on: 11.03.11, 18:17 »

Eiks tätä keskustelua voinut jatkaa vanhassa keskustelussa?  Huh

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,98226.new.html#new

Nähty: POR HEL DXB MIA JFK FRA LHR CDG HRG ORD OUL ARN RIX TMP CPH PBI AMS GDN DFW KEV NRT BUD MXP FCO TXL MUC RVN PVG TLV AYT GOT KUO BKK KIX BRU AGP
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #2 on: 11.03.11, 19:05 »

EN TIEDÄ ARMAAN OIS VOINU MUT KUITENKI !

MITÄ MIELTÄ OLET ASIASTA ? ETTÄ KANNATTAISIKO ?

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Joonas Nukarinen
Offline Offline

Posts: 891
Date Registered: 29.10.09

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #3 on: 11.03.11, 19:21 »

MITÄ MIELTÄ OLET ASIASTA ? ETTÄ KANNATTAISIKO ?

NO KYLLÄ KANNATTAIS !
Santeri Saikkonen
Offline Offline

Posts: 2137
Date Registered: 08.02.10

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #4 on: 11.03.11, 19:22 »

EN TIEDÄ ARMAAN OIS VOINU MUT KUITENKI !

MITÄ MIELTÄ OLET ASIASTA ? ETTÄ KANNATTAISIKO ?

No ei oo oikeestaan mun asia, mut ei kannata jokaselle kysymykselle tehdä omaa topiccia..

Ja caps lock.
« Last Edit: 11.03.11, 19:42 by Santeri Saikkonen »

Nähty: POR HEL DXB MIA JFK FRA LHR CDG HRG ORD OUL ARN RIX TMP CPH PBI AMS GDN DFW KEV NRT BUD MXP FCO TXL MUC RVN PVG TLV AYT GOT KUO BKK KIX BRU AGP
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #5 on: 12.03.11, 16:35 »

No ok Smiley vaihan jos vielä jumittaa kun laitoin FSX:sän omat säät nollille niin sitten vaihan kyllä !

Ja jos noita Santerin koneen speksejä kattoo:  Intel i7 2600K 3,4Ghz | NVIDIA GTX460 1GB | Kingston 8GB 1600 MHZ RAM | 1 TB kiintolevy   nii on ne kyllä pikkasen hyvät ! ku vielä toi varmaan uusin Intelin suoritin i7 nii.

Sitte kun saan pöytäkoneen niin vaihdan sitten FSX:sään Smiley



Jetro Eemeli Rouvali

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Santeri Saikkonen
Offline Offline

Posts: 2137
Date Registered: 08.02.10

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #6 on: 12.03.11, 16:43 »

No ok Smiley vaihan jos vielä jumittaa kun laitoin FSX:sän omat säät nollille niin sitten vaihan kyllä !

Ja jos noita Santerin koneen speksejä kattoo:  Intel i7 2600K 3,4Ghz | NVIDIA GTX460 1GB | Kingston 8GB 1600 MHZ RAM | 1 TB kiintolevy   nii on ne kyllä pikkasen hyvät ! ku vielä toi varmaan uusin Intelin suoritin i7 nii.

Sitte kun saan pöytäkoneen niin vaihdan sitten FSX:sään Smiley



Jetro Eemeli Rouvali

Jees, kannattaa vaihtaa noilla specseillä! Hyvä päätös!  thmbup

Nähty: POR HEL DXB MIA JFK FRA LHR CDG HRG ORD OUL ARN RIX TMP CPH PBI AMS GDN DFW KEV NRT BUD MXP FCO TXL MUC RVN PVG TLV AYT GOT KUO BKK KIX BRU AGP
Juho Mustaparta
Offline Offline

Posts: 528
Date Registered: 30.12.09

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #7 on: 12.03.11, 17:24 »

Jees, kannattaa vaihtaa noilla specseillä! Hyvä päätös!  thmbup

Paljonkos teikäläisellä on fps FSX:llä lennellessä, ja millä asetuksilla?
Santeri Saikkonen
Offline Offline

Posts: 2137
Date Registered: 08.02.10

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #8 on: 12.03.11, 17:45 »

Paljonkos teikäläisellä on fps FSX:llä lennellessä, ja millä asetuksilla?

Wilcon busseilla tällä hetkellä cruisaillessa 50-70, ja kaikki aikalailla tapissa.

Nähty: POR HEL DXB MIA JFK FRA LHR CDG HRG ORD OUL ARN RIX TMP CPH PBI AMS GDN DFW KEV NRT BUD MXP FCO TXL MUC RVN PVG TLV AYT GOT KUO BKK KIX BRU AGP
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #9 on: 13.03.11, 08:54 »

Muuten nyt oon asentanut kaikki päivitykset että toimisi.

Nyt on sitten sellan probleemo että kun simun käynnistää niin Windowsilta tulee viesti että: "Microsoft Flight Simulator Lakkasi Toimimasta" ja sit tulee Windows Tarkistaa Onko Ongelmaan Ratkaisua ja sit tulee vielä että Windows Lopetti Ohjelman Virheettömän Toiminnan.

TIETÄÄKÖ KUKAAN MITEN ONGELMAN SAISI HELVETTIIN ETTÄ SIMULLA VOISI PELATA ? Smiley

kiitos jo etukäteen Smiley


Jetro Eemeli Rouvali

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Samuli Hämäläinen
Offline Offline

Posts: 661
Date Registered: 10.05.08

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #10 on: 13.03.11, 08:58 »

Muuten nyt oon asentanut kaikki päivitykset että toimisi.

Nyt on sitten sellan probleemo että kun simun käynnistää niin Windowsilta tulee viesti että: "Microsoft Flight Simulator Lakkasi Toimimasta" ja sit tulee Windows Tarkistaa Onko Ongelmaan Ratkaisua ja sit tulee vielä että Windows Lopetti Ohjelman Virheettömän Toiminnan.

TIETÄÄKÖ KUKAAN MITEN ONGELMAN SAISI HELVETTIIN ETTÄ SIMULLA VOISI PELATA ? Smiley

kiitos jo etukäteen Smiley


Jetro Eemeli Rouvali

Ei sillä pelata.  Grin Ootkos mennyt asentamaan joitakin lisureita / muunnellut tiedostoja yms. ?
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #11 on: 13.03.11, 09:03 »

Eikä kun vaan asensin Windows Vista Service Pack 2:kkosen ja sitten asensin ton Windows Vista Updaten DIrectX:sään netistä Cheesy mut tietääkö kukaan ?
« Last Edit: 13.03.11, 09:39 by Jetro Eemeli Rouvali »

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Sami Qadri
Offline Offline

Posts: 478
Date Registered: 30.07.07

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #12 on: 13.03.11, 10:51 »

Saattaapi vaatia simun uudelleenasennuksen tai ainakin repairin. Luultavasti rekisteritiedot ym. menny päin prinkkalaa (ellet sitten ole itse jotain säätänyt?)..

Service Packit ja saatavilla olevat päivitykset winukkaan tulisi asentaa jo heti tuoreen formatin jälkeen. Jos niitä ei ole alkuvaiheessa asenneltu niin sehän tekee systeemistä jo järjestään epästabiilin kun isot päivitykset lyö viiveellä päälle. Mm. SP2:n puuttuminen on hyvin todennäköisesti ollut (osa)syynä IvApin + muiden kilkkeiden kaatuilemisiin. Suosittelen pitämään autom. päivitykset aina päällä jatkossa niin näiltä varmasti säästyt. FSX toimii kyllä ihan hyvin Vistalla kunhan käyttiksen on asentanut/päivitellyt asianmukaisesti.

EDIT: Kannattaa ehkä ensin kokeilla poistaa kaikki lisurit, sitten vasta uudelleenasennus mikäli ei korjaannu.


  - Flying without feathers is not easy; my wings have no feathers.
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #13 on: 13.03.11, 11:41 »

No voihan PASKA  Cry

Pitää sitten tällä pöytkoneella lentää siihen asti että saan oman pöytäkoneen !

Mä asensin eka sen Windows Vista DirectX päivityksen sitten asensin simun ja IVAO ohjelmat ja sen jälkeen yhen ison Windows Vista Service Pack 2 päivityksen

Tai voishan tuota sun neuvoo sitten koittaa ! Mut ei mulla vielä siinä ole lisäosamaisemia/lisäosakoneita.

Tosiaan ennen kun mä asensin Windows Vista Service Pack 2:kkosen niin simu toimi mutta ei IVAOssa.


Jetro Eemeli Rouvali
« Last Edit: 13.03.11, 19:06 by Jetro Eemeli Rouvali »

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 893
Date Registered: 03.07.09

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #14 on: 31.05.11, 14:01 »

Hieman vanha mutta kuitenkin.

Itsellä toimi vistaan kun laitoin pelin ominaisuuksista että suorita käyytöjärjestelmällä windows XP.
Eli -> ominaisuudet -> yhteensopivuus -> suorita ohjelma käyttäen... (siihen ruksi) ja valitse windows XP.


UPL
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Vista IVAO ja fs2004
« Reply #15 on: 31.05.11, 15:53 »

Hieman vanha mutta kuitenkin.

Itsellä toimi vistaan kun laitoin pelin ominaisuuksista että suorita käyytöjärjestelmällä windows XP.
Eli -> ominaisuudet -> yhteensopivuus -> suorita ohjelma käyttäen... (siihen ruksi) ja valitse windows XP.


JOO ! thmbup kiitos tiedosta

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1