Dreamfleetin Baronista

(1/2) > >>

sorlak:
Moi. Tarkoituksena olisi muokata Dreamfleetin Baron 58:n 2D panelista sen ratissa sijaitsevan kellon (jonka saa klikkaamalla esiin) taustabitmapin kokoa ja siis ulkoasua, mutta en löydä kyseistä bitmappia mistään. Osaisiko joku neuvoa?

mmniemi:
Se bitmappi on gauge-tiedoston sisällä.

dfb58ec!CLOCK

Bitmappia voi kyllä editoida, mutta kokoa ei voi muuttaa. Tosin voithan aina skaalata sitä paneeli-ikkunaa panel.cfg:ssä:

[Window06]
Background_color=0,0,0
position=7
visible=0
ident=28
window_size= 0.288, 0.315
window_pos= 0.360, 0.685

gauge00=dfb58ec!CLOCK,  0,0,100,100

sorlak:
Kiitos vastauksesta. Tarkoitat tuota dfb58ec.gau tiedostoa? En osaa avata sitä. Se näyttää olevan jotain binääriä. Oon jo panel.cfg:stä pienentänyt kellon kokoa hieman, mutta numerot menevät suttuisiksi, jos enempää pienentää.

Haluaisin muuttaa tuota taustaa siten, että kello olisi about tuon sinisen neliön kokoinen. Eli erityisesti sivuista pitäisi leikata pois nuo "siivet".
[ Attachment not found - or removed ]

mmniemi:
Joo siis sä tarttet jonkun ohjelman, millä saat sen bitmapin sieltä gauge-tiedoston sisältä editoitavaksi. Onnistuu esim. FS Panel Studiolla. Sitten vain muutat RGB 0,0,0 mustaksi ne alueet, jotka haluat näkymättömiksi. Eli siis nuo sun sinisen neliön ulkopuoliset alueet.

sorlak:
Löytyiskö jotain ilmaisohjelmaa, jolla ton ekstraktion ja palautuksen voisi tehdä? Flightsim.comista löysin jonkun GAU to BMP ohjelman, mutta se on vissiin tehty FS98/2000:lle ja sillä ei onnistunut.

FS panel studio on maksullinen (trial versiossa ei voi tallentaa) ja ajattelin etten laita enää rahaa flight simuun, koska aion vaihtaa xplaneen joskus tulevaisuudessa jos ostan uuden pelikoneen. Google tarjoaa pelkkiä torrent-linkkejä kräkättyyn panel studion versioon.

Navigation

Up one level

Next page