FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.07.17, 12:51

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Maisema- ja lentokonesuunnittelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Dreamfleetin Baronista
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Dreamfleetin Baronista  (Read 970 times)
Aslak Sorsa
Offline Offline

Posts: 20
Date Registered: 24.01.11

Dreamfleetin Baronista
« on: 12.03.11, 11:38 »

Moi. Tarkoituksena olisi muokata Dreamfleetin Baron 58:n 2D panelista sen ratissa sijaitsevan kellon (jonka saa klikkaamalla esiin) taustabitmapin kokoa ja siis ulkoasua, mutta en löydä kyseistä bitmappia mistään. Osaisiko joku neuvoa?
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re: Dreamfleetin Baronista
« Reply #1 on: 14.03.11, 17:22 »

Se bitmappi on gauge-tiedoston sisällä.

dfb58ec!CLOCK

Bitmappia voi kyllä editoida, mutta kokoa ei voi muuttaa. Tosin voithan aina skaalata sitä paneeli-ikkunaa panel.cfg:ssä:

[Window06]
Background_color=0,0,0
position=7
visible=0
ident=28
window_size= 0.288, 0.315
window_pos= 0.360, 0.685

gauge00=dfb58ec!CLOCK,  0,0,100,100

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Aslak Sorsa
Offline Offline

Posts: 20
Date Registered: 24.01.11

Re: Dreamfleetin Baronista
« Reply #2 on: 14.03.11, 19:35 »

Kiitos vastauksesta. Tarkoitat tuota dfb58ec.gau tiedostoa? En osaa avata sitä. Se näyttää olevan jotain binääriä. Oon jo panel.cfg:stä pienentänyt kellon kokoa hieman, mutta numerot menevät suttuisiksi, jos enempää pienentää.

Haluaisin muuttaa tuota taustaa siten, että kello olisi about tuon sinisen neliön kokoinen. Eli erityisesti sivuista pitäisi leikata pois nuo "siivet".
[ attachment removed / expired ]
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re: Dreamfleetin Baronista
« Reply #3 on: 14.03.11, 20:22 »

Joo siis sä tarttet jonkun ohjelman, millä saat sen bitmapin sieltä gauge-tiedoston sisältä editoitavaksi. Onnistuu esim. FS Panel Studiolla. Sitten vain muutat RGB 0,0,0 mustaksi ne alueet, jotka haluat näkymättömiksi. Eli siis nuo sun sinisen neliön ulkopuoliset alueet.

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Aslak Sorsa
Offline Offline

Posts: 20
Date Registered: 24.01.11

Re: Dreamfleetin Baronista
« Reply #4 on: 15.03.11, 11:27 »

Löytyiskö jotain ilmaisohjelmaa, jolla ton ekstraktion ja palautuksen voisi tehdä? Flightsim.comista löysin jonkun GAU to BMP ohjelman, mutta se on vissiin tehty FS98/2000:lle ja sillä ei onnistunut.

FS panel studio on maksullinen (trial versiossa ei voi tallentaa) ja ajattelin etten laita enää rahaa flight simuun, koska aion vaihtaa xplaneen joskus tulevaisuudessa jos ostan uuden pelikoneen. Google tarjoaa pelkkiä torrent-linkkejä kräkättyyn panel studion versioon.
Tuomas Kuosmanen
Offline Offline

Posts: 10450
Date Registered: 18.06.02

WWW
Re: Dreamfleetin Baronista
« Reply #5 on: 21.03.11, 19:31 »

Jos tuo on omassa popup-ikkunassaan, gaugen voi "rajata" myös niin että laitat sen koordinaatit "yli" ikkunan: vasen yläkulma negatiiviseksi ja oikea alakulma yli ikkunan oikean alanurkan, jolloin gauge on isompi kuin ikkuna ja siten ikkunan koko on vain "raami" missä gaugesta näkyy keskiosa. Vähän viritelmää, mutta toimii kyllä.

Meillä on MIK:in simuissa tehty nuo GPS-gauget niin että vain se "kuvaruutu" näkyy popup-ikkunassa ja gepsin muu paneeli rajautuu pois.

//Tuomas

Aslak Sorsa
Offline Offline

Posts: 20
Date Registered: 24.01.11

Re: Dreamfleetin Baronista
« Reply #6 on: 22.03.11, 14:01 »

Kiitos vastauksesta. Olikin erinomainen work around. Boonuksena sain nuo numerotkin näyttämään terävämmiltä.
tjh80
Former member
Re: Dreamfleetin Baronista
« Reply #7 on: 22.03.11, 14:10 »

Onkos sulla asennettuna tuo Baron FSX:lle?
Aattelin kun on nuo garmin systeemit yms revitty veks? Mulla on itelläni RXP:ltä erikseen ostetut GNS järjestelmät FSX:lle, jotka toimii trainereineen Win7 64bit. Suosittelen ostamaan tuolle thmbup

Aattelin "pölliä" tuon DF baronin 2d paneelin Carenadon 58:lle, ja kehitellä se yhteensopivaksi muutenkin sille. Tykkään ennemmin 2d tilassa lennellä.
Aslak Sorsa
Offline Offline

Posts: 20
Date Registered: 24.01.11

Re: Dreamfleetin Baronista
« Reply #8 on: 22.03.11, 14:12 »

Mulla on kahdeksan vuotta vanha tietokone ja siinä WinXP ja FS2004. Ja siis joo GPS ja avioniikkastäkki on omissa popup ikkunoissaan piilossa.
Tuomas Kuosmanen
Offline Offline

Posts: 10450
Date Registered: 18.06.02

WWW
Re: Dreamfleetin Baronista
« Reply #9 on: 24.03.11, 07:59 »

RealityXP:n "FlightLineT" ja FlightLineN on aika hyvä paketti tuon baronin kanssa.

Tässä on Malmin Ilmailukerhon OH-TWN joka rakentuu aika pitkälti noiden päälle (FS2004)


  • DF:n Baron 58
  • Perusmittareina RXP Flight Line T
  • Gyron paikalla RXP:n Sandell SN3308
  • GPS on RXP:n GNS530
  • NAVCOM2 ja autopilotti ja transponderi itse suunniteltua ja tehtyä rautaa, OpenCockpits.com -> IOCards
  • Autopilottina FlightLineN:n mukana tuleva STEC 55X
  • Vasen alanurkan iso mittarinreikä on täynnä keskeneräistä sälää mihin ei vielä ole toimivia painikkeita paneelissa..

Kaikissa muissa ja lopulta lopuissakin tulee olemaan täysin toimivat napit ja nupit.. tulkaa testaamaan kerholle joskus, keskiviikkoiltaisin ja lauantaisin malmilla.. Smiley

//Tuomas

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1