FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
14.12.17, 00:37

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Suomen Virtuaali-Ilmailijat ry (Moderators: Olli Vainio, Jari Varje, Mika Mononen)
| | |-+  Tukku tilausta headseteille?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Tukku tilausta headseteille?  (Read 9379 times)
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Tukku tilausta headseteille?
« on: 19.03.11, 05:54 »

Morjensta,

oon tääl uus jäsen. Mietiskelin tossa pari päivää sitten, että olisiko kiinnostusta ostamaan kimppaostolla Saitekin Headsetteja. Ne taitavat olla lähinnä aitoa headsettia, mikä koneissa on.
Tässä ois linkkiä saitekin sivulle. Kai sitä löytyy muualtakin Wink.
http://store.gameshark.com/viewItem.asp?idProduct=3398&idCategory=176
Saman hintanen olisi myös euroissa (99.9€) eli olisiko (jos tämä tehtäisiin) järkevämpää ostaa american kaupasta, tai ihan jostain muualta.

-Lauri


FSLabs Support Team
Joonas Nukarinen
Offline Offline

Posts: 891
Date Registered: 29.10.09

Re: Tukku tilausta headseteille?
« Reply #1 on: 19.03.11, 11:46 »

Saman hintanen olisi myös euroissa (99.9€) eli olisiko (jos tämä tehtäisiin) järkevämpää ostaa american kaupasta, tai ihan jostain muualta.

Hinta on dollareina ($99,95), joka vastaa 70,61 €. Ja voithan ostaa ihan itsekin jos tarvitset, mikä järki jollain kimppaostolla?  Huh

ALind
Former member
Re: Tukku tilausta headseteille?
« Reply #2 on: 19.03.11, 12:19 »

Hinta on dollareina ($99,95), joka vastaa 70,61 €. Ja voithan ostaa ihan itsekin jos tarvitset, mikä järki jollain kimppaostolla?  Huh



Jos tilaa Americoista ( Wink ) tulee postikulut halvemmaksi.
Ville Heikkinen
Offline Offline

Posts: 1444
Date Registered: 09.08.08

WWW
Re: Tukku tilausta headseteille?
« Reply #3 on: 19.03.11, 13:05 »

Joonas, älä ole noin kriittinen.

SVIL:hän tarjoaa mahdollisuuksia ( tai on tarjonnut ) kimppaostoihin välittäjänä. Mielestäni oikein kiva systeemin, mutta viimeaikoina niitä ei ole ollut. Ideana ollut se, että järjestönä SVIL voisi saada edullisemmin, jos tilaa kimpassa. Hallitukselle voisi asian esittää ja jos vielä joku päivä jotain mielenkiintoista saataisiin kimppaostoksiin!

Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Tukku tilausta headseteille?
« Reply #4 on: 19.03.11, 15:04 »

Joonas, älä ole noin kriittinen.

SVIL:hän tarjoaa mahdollisuuksia ( tai on tarjonnut ) kimppaostoihin välittäjänä. Mielestäni oikein kiva systeemin, mutta viimeaikoina niitä ei ole ollut. Ideana ollut se, että järjestönä SVIL voisi saada edullisemmin, jos tilaa kimpassa. Hallitukselle voisi asian esittää ja jos vielä joku päivä jotain mielenkiintoista saataisiin kimppaostoksiin!
Jep. Ajattelin, että tuo headset on aika tärkeä osa lentämistä, niin oishan kiva saada sellanen kunnollinen Wink.
-Lauri


FSLabs Support Team
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Tukku tilausta headseteille?
« Reply #5 on: 03.04.11, 18:11 »

Miten muuten saa laitattua/säädettyä TeamSpeakin silleensä että saa ku IVAOssa lentää nii et

ATC kuuluu headseteistä ja simun äänet sitten koneen omista kaiuttimista ?





Jetro Eemeli Rouvali

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Henri Juhantila
Offline Offline

Posts: 1637
Date Registered: 18.08.09

Re: Tukku tilausta headseteille?
« Reply #6 on: 03.04.11, 18:48 »

Miten muuten saa laitattua/säädettyä TeamSpeakin silleensä että saa ku IVAOssa lentää nii et

ATC kuuluu headseteistä ja simun äänet sitten koneen omista kaiuttimista ?

Jetro Eemeli Rouvali

Avaat TS:sän sieltä sitten Settings siinä on ne kaksi valikkoa, valitset siitä Output Device siinä on Speakers ja suluissa jotain valitset sen. Sinulla ilmeisesti täytyy olla ulkoiset kaiuttimet koneessasi tjps. en ole kyllä varma. Näin pitäisi toimia, ainakin mulla toimii.

Henkka

Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Tukku tilausta headseteille?
« Reply #7 on: 03.04.11, 19:12 »

Okay Thanks for that information Henri ! Smiley

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Tukku tilausta headseteille?
« Reply #8 on: 06.04.11, 11:57 »

Pelailee tuo ATC kuulokojeista/muu kajareista -järjestely jos koneessasi on kaksi eri äänikorttia tai äänikortti joka osaa "näyttää" esim. etupaneelissa olevat liitännät omana korttinaan. Tai jos käytät USB-headsettiä. Tällöin TSstä output deviceksi nuo USB-kuulokkeet tai oikea äänikortti jossa kuulokkeet ovat.
Juha Hepokangas
Offline Offline

Posts: 2753
Date Registered: 04.07.01

WWW
Re: Tukku tilausta headseteille?
« Reply #9 on: 06.04.11, 16:30 »

Juuri noin se menee, eli systeemissä täytyy näkyä kaksi eri äänilaitetta.

Toinen vaihto on tehdä niinkuin minä, eli ajaa simua "isossa" koneessa ja verkkolentosoftia kotiverkon yli (mini)läppärissä.

"There's a special place I'd like to fly
Right by the moon
In the velvet darkness of the sky"

"Why drive a car when you can pilot a Saab?"

Markku Airila
Offline Offline

Posts: 127
Date Registered: 20.12.05

Re: Tukku tilausta headseteille?
« Reply #10 on: 16.04.11, 17:45 »

Pienenä vinkkinä: SA-kaupoista olen ostanut aidot Peltorit  vajaalla kympillä ja Airlitet kolmella eurolla.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1