FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.09.17, 21:50

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Toimiiko IVAO Vistalla X-Plane 9:sin kanssa ?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Toimiiko IVAO Vistalla X-Plane 9:sin kanssa ?  (Read 1343 times)
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Toimiiko IVAO Vistalla X-Plane 9:sin kanssa ?
« on: 19.03.11, 17:15 »

Morjensta ! ajattelin tässä ostaa X-Plane 9:sin tähän koneella ku täs ei toimi fs2004 IVAOssa ja FSX jummaa.

Tiedän ettei X-Planea monenkaan mielestä kannattaisi ostaa, mutta se pyörii hyvin ja siinä on hyvät grafiikat !

Koneessa on Vista, kuten kaikki jo tietävätkin.

Eli toimiiko IVAO X-Plane 9:Sillä kun käyttöjärjestelmä on Windows Vista ?

NOPEITA VASTAUKSIA KIITOS ! Smiley



Jetro Eemeli Rouvali

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Joonas Mustonen
Offline Offline

Posts: 2185
Date Registered: 31.07.09

Re: Toimiiko IVAO Vistalla X-Plane 9:sin kanssa ?
« Reply #1 on: 19.03.11, 18:02 »

http://www.x-plane.com/pg_Sys_reqs.html

Ootkos vieraillu tommosella sivulla? Hivenen jos sais oma-aloitteisuutta, niin hyvä tulee...

Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Toimiiko IVAO Vistalla X-Plane 9:sin kanssa ?
« Reply #2 on: 20.03.11, 07:21 »

Joo joo ! Mulla on tässä koneessa X-Plane 9 DEMO ja hyvin toimii !

Mutta ennenkuin ostan sen (jos ostan) niin pitäisi tietää toimiiko IvAp/IVAO X-Plane 9:sillä !

Koska se ei toiminut fs2004 koska tässä on Vista eikä ennen päivitysten asentamista FSX:sälläkään !



Jetro Eemeli Rouvali

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Sami Qadri
Offline Offline

Posts: 478
Date Registered: 30.07.07

Re: Toimiiko IVAO Vistalla X-Plane 9:sin kanssa ?
« Reply #3 on: 20.03.11, 09:11 »



  - Flying without feathers is not easy; my wings have no feathers.
Juho Mustaparta
Offline Offline

Posts: 529
Date Registered: 30.12.09

Re: Toimiiko IVAO Vistalla X-Plane 9:sin kanssa ?
« Reply #4 on: 20.03.11, 09:14 »

Ja millähän perusteella tuo FS2004 ei pelitä Vistalla?  Huh
Nimim. parasta aikaa verkossa kyseisellä simulla...  Smiley
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Toimiiko IVAO Vistalla X-Plane 9:sin kanssa ?
« Reply #5 on: 20.03.11, 12:50 »

Tässä linkki miksi se ei toimi: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,98278.0.html

Mutta unohdin kyllä kokeilla uudelleen asennusta ! :S

Asennanko fs2004:losen uudelleen ja kokeilen toimiiko ennenkuin ostan X-Planen ? Vai ostanko suoraan X-Planen ja asennan siihen IVAO ohjelmat ?



Jetro Eemeli Rouvali

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Juho Mustaparta
Offline Offline

Posts: 529
Date Registered: 30.12.09

Re: Toimiiko IVAO Vistalla X-Plane 9:sin kanssa ?
« Reply #6 on: 20.03.11, 13:50 »

No kyllä minä sinuna koettaisin uudelleenasennusta ennen kuin sortuisin Xplaneen...
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Toimiiko IVAO Vistalla X-Plane 9:sin kanssa ?
« Reply #7 on: 20.03.11, 16:05 »

Moi ! kokeilin uudelleenasennusta ja alkoi toimimaan, MUTTA simu jumittaa aina jossain vaiheessa paikalleen, jos ei ole Full Screen mode käytössä.

Ja kun on Full Screen mode käytössä niin kuvanlaatu on ihan PASKA !

Eli taidampa sortua tämän koneen kohdallla X-Plane 9:siin



Jetro Eemeli Rouvali

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Toimiiko IVAO Vistalla X-Plane 9:sin kanssa ?
« Reply #8 on: 22.03.11, 15:20 »

Tai sitten lennän jatkossa fs2004:losella

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Toimiiko IVAO Vistalla X-Plane 9:sin kanssa ?
« Reply #9 on: 25.03.11, 13:32 »

Juu taidan jatkaa fs2004:losella !

KOSKA SE ON NIIN HYVÄ  Smiley

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Toimiiko IVAO Vistalla X-Plane 9:sin kanssa ?
« Reply #10 on: 25.03.11, 20:13 »

Hankinnassa ois varmaan sitten kun kuutos luokka loppuu niin oma pöytäkone, jossa pitäs olla vähintään Intel i5 suoritin, ja joku Nvidia/ATI Radeon Näytönohjain ja Windows 7 !

Nii siihen saa sitte fs2004 ja voishan siihen eka koittaa FSX:ksääki ja lentää sillä sit IVAOssa Smiley

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1