FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.07.17, 14:39

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Virtual Finnair (Moderators: Sami Puro, Mika Mononen)
| | |-+  Virtual Finnairin Bussi!!
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Virtual Finnairin Bussi!!  (Read 3208 times)
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Virtual Finnairin Bussi!!
« on: 22.03.11, 14:49 »

Eli latasin tuolta lentäjien alueelta ton iFDG bussin ja muuten kone toimii mutta 2d ja 3d paneelit ei näy... Missä vika? Smiley
Donald
Former member
Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #1 on: 22.03.11, 15:20 »

En itse ole VF:n lentäjä, mutta uskaltaisin veikata, että lataamaasi koneeseen ei ole paneelia asennettu. Toiseksi, IFDG:n bussiin ei kuulu 3d-ohjaamoa.  Wink
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #2 on: 22.03.11, 15:30 »

Aa okei. Kiitos avusta! Poistin kyllä jo kun sen verran susi oli tuo kone sain meinaan tuon 321 ja 319 koneitten 2d paneelit toimimaan ei ihmeellinen wilco:kin hakkaa tämän Smiley
Samuli Hämäläinen
Offline Offline

Posts: 661
Date Registered: 10.05.08

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #3 on: 22.03.11, 15:33 »

Aa okei. Kiitos avusta! Poistin kyllä jo kun sen verran susi oli tuo kone sain meinaan tuon 321 ja 319 koneitten 2d paneelit toimimaan ei ihmeellinen wilco:kin hakkaa tämän Smiley

Sherlock.  Grin

Oli pakko. Mutta joo, kuten Mikko tuossa sanoikin ettei välttämättä ole tuota paneelia tuohon asennettu. Hieman sitä oma-aloitteisuutta mukaan.  Wink
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3234
Date Registered: 06.12.10

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #4 on: 22.03.11, 18:04 »

Oli pakko. Mutta joo, kuten Mikko tuossa sanoikin ettei välttämättä ole tuota paneelia tuohon asennettu. Hieman sitä oma-aloitteisuutta mukaan.  Wink
Muistaakseni siin lataus kuvassa näkyy 2d paneeli...


FSLabs Support Team
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #5 on: 23.03.11, 07:31 »

Muistaakseni siin lataus kuvassa näkyy 2d paneeli...
Juu niin näkyy mutta kaikki näytöt ovat noin puolet pienempiä kuin ne näytöille varatut paikat ja jos laittaa laipat 2 niin kone heittää ne aina kolmoselle eli ainoat toimivat laippa asetukset ovat
1/3/FULL Grin
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3234
Date Registered: 06.12.10

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #6 on: 23.03.11, 07:32 »

Juu niin näkyy mutta kaikki näytöt ovat noin puolet pienempiä kuin ne näytöille varatut paikat ja jos laittaa laipat 2 niin kone heittää ne aina kolmoselle eli ainoat toimivat laippa asetukset ovat
1/3/FULL Grin

Löytyykö wilcon airbussia sulta?


FSLabs Support Team
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #7 on: 23.03.11, 12:31 »

Löytyykö wilcon airbussia sulta?
Löytyy mutta on hirveä framesyöppö Angry
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3234
Date Registered: 06.12.10

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #8 on: 23.03.11, 17:49 »

Löytyy mutta on hirveä framesyöppö Angry
Shocked. En oo ennen tavannu tollaseen ongelmaa. Ootko nyt aivan varma? Se taitaa kuitenki olla ainoa SID/STAR sisältävä Airbus kone. Ja jos valitset VFinn:issä airbussi, niin suosittelen kunnon bussin käyttämistä, tai lentäminen ei oo enää kivaa Grin.

-Lauri


FSLabs Support Team
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #9 on: 23.03.11, 18:48 »

Shocked. En oo ennen tavannu tollaseen ongelmaa. Ootko nyt aivan varma? Se taitaa kuitenki olla ainoa SID/STAR sisältävä Airbus kone. Ja jos valitset VFinn:issä airbussi, niin suosittelen kunnon bussin käyttämistä, tai lentäminen ei oo enää kivaa Grin.

-Lauri
Juu oon vähän kahden vaihella emppu vai bussi. Bussi paras kone tyyppinä muttei yhtään hyvää lisä osaa. Emppu taas on ihan ok ja siinä on kunnon lisäri
aattelin vaan kattoa kuinka hyvä tuo iFDG on mutta kuraa tosin ei lagittanut yhtään. Taidan kuitenkin siihen emppuun mennä josta tarkoitus sitten nousta 757 kapteeniksi Cool
Jarmo Torvikoski
Offline Offline

Posts: 327
Date Registered: 31.07.08

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #10 on: 23.03.11, 19:46 »

Juu oon vähän kahden vaihella emppu vai bussi. Bussi paras kone tyyppinä muttei yhtään hyvää lisä osaa. Emppu taas on ihan ok ja siinä on kunnon lisäri
aattelin vaan kattoa kuinka hyvä tuo iFDG on mutta kuraa tosin ei lagittanut yhtään. Taidan kuitenkin siihen emppuun mennä josta tarkoitus sitten nousta 757 kapteeniksi Cool

iFDG on hyvä kone, jos siihen laittaa PSS-bussin toimiston ja lentää F9 simulla. Muussa tapauksessa on tyydyttävä Wilco-bussin vikurointiin.  Tongue

Ville-Veikko Sjöholm
Offline Offline

Posts: 19
Date Registered: 04.08.10

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #11 on: 24.03.11, 07:07 »

Onkohan kellään ollut ongelmia koneiden(A319,A320,A321) asennuksessa FSX:lle? Nuo kyllä asentuu, mutta niistä puuttuu värit, eli näillä asetuksilla lentelisin tyhjällä WC-paperirullalla Smiley. Väritys siis koneessa ruskean harmaa. Tein asennuksen FSX:lle tehdyllä paketilla.
Muut konepaketit onkin fs2004:lle. Pitäiskö toimia FSX:ssä? Asennuksen jälkeen koneet eivät näy simun konelistassa.
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3234
Date Registered: 06.12.10

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #12 on: 24.03.11, 07:33 »

Onkohan kellään ollut ongelmia koneiden(A319,A320,A321) asennuksessa FSX:lle? Nuo kyllä asentuu, mutta niistä puuttuu värit, eli näillä asetuksilla lentelisin tyhjällä WC-paperirullalla Smiley. Väritys siis koneessa ruskean harmaa. Tein asennuksen FSX:lle tehdyllä paketilla.
Muut konepaketit onkin fs2004:lle. Pitäiskö toimia FSX:ssä? Asennuksen jälkeen koneet eivät näy simun konelistassa.

Eli et nää myöskää defu koneita? Shocked


FSLabs Support Team
Ville-Veikko Sjöholm
Offline Offline

Posts: 19
Date Registered: 04.08.10

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #13 on: 24.03.11, 08:40 »

Eli et nää myöskää defu koneita? Shocked
Toki Simun Default koneet näkyvät oikein, mutta nämä Virtual Finnairin laivasto sivulta asennettavat koneet ei ota onnistuakseen.
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3234
Date Registered: 06.12.10

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #14 on: 24.03.11, 08:44 »

Toki Simun Default koneet näkyvät oikein, mutta nämä Virtual Finnairin laivasto sivulta asennettavat koneet ei ota onnistuakseen.

Lueppas se readme. Sun täytyy defukansiosta kopioida kaikki textuurit siihe finnair kansioo, mutta et saa korvata. Eli kun kysyy, korvataanko, niin sitten EI!
Et selvästikkään ole kopioinut defukoneen textuureja finnairin kansioon Wink. Teeppäs tämä niin alkaa helpottaa Grin.

-Lauri


FSLabs Support Team
Robert Lagerström
Offline Offline

Posts: 238
Date Registered: 28.07.10

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #15 on: 18.04.11, 19:03 »

Linkittäkääs halpoja Airbus 320 tai Embaer 170/190, joihin on saatavilla Finnairin paintti. Mahdollisimman halpoja, jotka toimivat FSX:llä

Nähty: HEL, CHP, VIE, PRG, LPA, CDG, LHR
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3051
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #16 on: 19.04.11, 18:11 »

Emppuun enemmän tai vähemmän halpa, mutta ainoa: http://www.wilcopub.com/simulator-add-on/e-jets-series.html

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Juho Tauriainen
Offline Offline

Posts: 20
Date Registered: 21.02.11

Re: Virtual Finnairin Bussi!!
« Reply #17 on: 23.04.11, 19:00 »

Onkohan kellään ollut ongelmia koneiden(A319,A320,A321) asennuksessa FSX:lle? Nuo kyllä asentuu, mutta niistä puuttuu värit, eli näillä asetuksilla lentelisin tyhjällä WC-paperirullalla Smiley. Väritys siis koneessa ruskean harmaa. Tein asennuksen FSX:lle tehdyllä paketilla.
Muut konepaketit onkin fs2004:lle. Pitäiskö toimia FSX:ssä? Asennuksen jälkeen koneet eivät näy simun konelistassa.

Mulla ainakin koneet ja sen paneelit asentui oikein hyvin FSX:ään paitsi, että koneessa ei näy muita valoja kuin taxi ja landing lights. Missä vika?
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1