Koneen .mdl tiedoston muokkaus

(1/4) > >>

River:
Haluaisin muokata FS2004:ssä tuota vakio-b737. Osaako joku kertoa miten tai millä ohjelmalla pystyn avata ja muokata noita .mdl tiedostoja?

mmniemi:
Ensinnäkään se ei ole aivan laillista ja toisekseen se on lähestulkoon mahdotonta. Vaatii niin paljon reverse engineeringiä, eikä silloinkaan homma ole kiveen nakuteltua, että ei kannata edes yrittää. Tuota joskus aikoinaan mietittiin, ja tulimme siihen tulokseen, että on helpompaa ja todennäköisesti nopeampaakin tehdä itse uusi 3D-malli, kuin ruveta suoristamaan taivuteltua rautalankaa.

River:
No entäs miten niitä uusia 3D malleja tehdään ja millä ohjelmalla?

mmniemi:
Quote

No entäs miten niitä uusia 3D malleja tehdään ja millä ohjelmalla?


HEH, haluatko yhden vai kahden rivin vastauksen?

Oikeasti, jos ei ole hajuakaan 3D-mallinnuksesta, niin sitten on aivan sama aloittaa googlesta. Hakusanoiksi vaikkapa Flight Simulator ja 3D-modeling. Ja sen jälkeen viikkoja ja siihen vielä päälle muutama kuukausi aikaa, niin ehkä sieltä alkaa jotain hahmottumaankin... Toisin sanoen, tuo 3D-mallintaminen jo yksistään tuohon simulaattoriin on niin laaja käsite, että sitä ei voi oikein näin kertoa, että "miten se tapahtuu". Kyllä ne perusteet pitää opetella netistä ja kirjoista ja sen jälkeen sitten kysellä yksityiskohtiin apuja.

River:
No pystytkö edes kertoa että millä ohjelmalla pystyn muokkaamaan .mdl tiedostoja?

Navigation

Up one level

Next page