Finnair NC Project Airbussille

(1/2) > >>

miigazii:
Olen aloittanut tälläisen projektin. Tavoitteena tehdä kaikki Finnairin A32S sarjan koneet uusiin väreihin project airbussin ilmaiselle lisäosalle. A320 tulossa ensimmäisenä rekisterillä OH-LXI ja seuraavaksi sitten A321 (kone ilmestyy PA:lta huhtikuussa) ja sitten A319. Tässä pari kuvaa koneesta. Vinkkejä ja parannusehdotuksia saa antaa. Rekisteri tunnus osaan ainakin kaipaan vinkkejä. Toisen lipun loppuosa jää ulkopuolelle ja fiksaan sen huomenna, mutta fontti, väri ja koko vinkkejä kaipailen.

[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]

Muutamia pikkujuttuja puuttuu kuten ohjaamon ikkunoiden yläpuolelle ja nokka pyörien suojiin + siiven alapuolelle rekisteri tunnukset. Päivitän aina tänne keskusteluun kuvia ja kerron projektin edistymisestä. Palautetta ! 

- Miika

mmniemi:
No eikö noihin tunnuksiin saa parhaat vinkit valokuvista? Piirtää ne sellaisiksi, kuin ne oikeissa koneissa on. Mitä todennäköisimmin kirjasin tulee olemaan sama, kuin tähänkin asti. Mitään varsinaista fonttia sille ei välttämättä ole saatavilla, mutta päälle ne on piirretty ennenkin.

Mutta eihän yhtään pikkubussia ole vielä edes maalattu uusiin väreihin? Joten eikö olisi järkevämpää odottaa siihen asti, että on joku oikea esikuva, minkä pohjalta kaikki logot jne. voi pistää kerralla oikeaan kohtaan ja oikean kokoisina? Nyt ainakin olet vetänyt tuon Finnair-tekstin ja äkkikatsomalta myös tuon sivuvakaajan jakoavaimenkin liian korkeiksi. Sitä logoa kun ei voi eikä saa venyttää miten sattuu, vaan firmat ovat hyvin tarkkoja, että niitä logoja ei venytellä ja vanutella, vaan että se logo on siinä just sen muotoisena, kuin se on suunniteltu.

miigazii:
Ainahan noita paintteja voi päivittää kun oikeat koneet maalataan noihin väreihin  Päätarkoituksena on harjotella noiden painttien tekoa ja tuloksesta voi sitten ''nauttia'' ne jotka haluaa finskin uusilla väreillä lennellä  Yritän nyt fiksailla tota peräsimen logoa jotta saisin sen näyttämään hieman paremmalta  Ton perälogon mallia ja tekstin paikkaa oon kattonu täältä:http://www.finnairgroup.com/konserni/konserni_9.html

- Miika

mmniemi:
Quote

Yritän nyt fiksailla tota peräsimen logoa jotta saisin sen näyttämään hieman paremmalta 


No sitäkin suurempi ongelma mun mielestä on tuo liian korkeaksi venytetty varsinainen Finnair-logo.

miigazii:
Nyt on sitten fixattu peräsimen jakoavainta, finnairin logoa kyljessä ja rekisteri osaa tuolla peräpäässä.


[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]

Olin viimeks unohtanu lukita skaalauksessa sillee että ei lähde venymään ja vanumaan. Nyt sitä kuitenkin käytin  Eli kaikki on periaatteessa tehty uusiks 

- Miika

Navigation

Up one level

Next page