Uusi 95 E10 bensiini

<< < (85/99) > >>

erkki.pulkkinen:
Kuka uskaltaa tulevaisuudessa ostaa käytetyn bensiinillä käyvän auton?

HannaR:
sellanen ihminen, joka ei oo lähtenyt mukaan tähän hypetykseen ja jolla on ihan hyviä kokemuksia bensiinikäyttöisten autojen käytöstä nyt ja tulevaisuudessa.

mmniemi:
Quote

Kuka uskaltaa tulevaisuudessa ostaa käytetyn bensiinillä käyvän auton?


Kun vouhotus laantuu, ihan yhtä moni, kuin tähänkin saakka.

K8b:
Quote

Voisinpa väittää, että se E10-bensa olisi paljon pienempi paha kuin tuo idän "bensiini" Ymmärtääkseni V-Power Venäjällä vastaa käytännössä 95E10:iä. Saako sieltä vielä parempia laatuja?

Minuakin kiinnostaa tuo venäjän bensa. (Just hakemuksessa idän viisumi.) Onko siihenkin Nesteen bensaan lisätty etanolia?

susiluoto:
Ja nyt sitten testaajille ja tietäjille taas kysymys.Onko suomen etanoli ja eetteri samaa kun esimerkiksi ameeriikassa ja saksassa, tiedän että etanoli on etanolia mutta se puhtaus sekä lisäaineet tai niiden puute?Esimerkkinä nyt ohimennen, jos ostan polttoöljyä, tiedän, ei mitenkään liity tähän ja kaadan sen pois siitä kannusta, jäljelle jää himppa ja sen oltua kuukauden siellä muovikannussa kannun kylkeen jää Nesteen polttoaineesta punaisenruskea kerrostuma, Shellin vastaavasta aineesta ei jää.Ja lisäesimerkkinä, venäjältä ostettu Vodka ei maistu samalle kun suomesta ostettu, molempia suomessa juonnu.Tiedän myös että Nesteeltä monikin yhtiö hakee polttoaineensa, sekaan laittelevat kuitenkin jokainen omia tököttejään joten kaikilla ei ole samaa bensaa vaikka samalta jalostamolta sitä hakevat.Vaikuttaako jokin lisäaine eri tavoin kun lisääntyneellä etanolimäärällä sitä huuhdellaan irti letkuista ja putkista sinne moteurin syötäväksi?
Tämmösiä tällä kertaa, niin vielä, kun suuret poliittiset päättäjät lähtevät jotain asiaa ajamaan, ei siinä pienen laboratorion auta kun myöntää että hyvää on ja sopii, eikö?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page