Uusi 95 E10 bensiini

<< < (17/99) > >>

OH-470:
Mutta on se vaan niin mukavaa eläkeläisen lähteä mopolla räväkästi autojen edestä liikennevaloista.

UA22:
E10 ei kelpaa armeijalle: http://www.taloussanomat.fi/liikenne/2011/01/20/ruotuvaki-armeija-hylkasi-e10-bensan/2011923/12

Armeijalla on noin 3 000 bensiinikäyttöistä ajoneuvoa. 98 on noin kolme senttiä 95:a kalliimpaa litralta. Kustannukset eivät kuitenkaan juuri nouse, koska E10-bensiini on puolustusvoimien arvioiden mukaan tehottomampaa, joten sitä olisi kulunut joka tapauksessa enemmän.

Eipä edes valtion omalle laitokselle kelpaa tämä p**ska

Mikko J Virtanen:
Tietysti vois lukea edellisen viestin ensin.. 

Mutta ei se ihme ole jos PV ei halua siirtyä E10-bensiiniin. Pv:llä on edelleen käytössä jopa joitain bensiinikäyttöisiä kuorma-autoja, jotka ovat jo senverran vanhoja ja hauraita ettei mikään ihme jos E10 ei niihin sovi. Ja tietysti tuottaa lisäkustannuksia jos pitää vielä yhtä polttoainetyyppiä säilytellä varastoissa. Ja ei ole tietenkään kovin käytännöllistä esimerkiksi pidemmissä harjoituksissa raahata kolmea eri polttoainetta mukana.

Lentokärpänen:
Quote

Tietysti vois lukea edellisen viestin ensin.. 

Iski tilapäinen puusilmä kun en nähnyt vaikka kuinka katsoin . No poistin sitten viestin 

Joona:
Quote

Mutta ei se ihme ole jos PV ei halua siirtyä E10-bensiiniin. Pv:llä on edelleen käytössä jopa joitain bensiinikäyttöisiä kuorma-autoja, jotka ovat jo senverran vanhoja ja hauraita ettei mikään ihme jos E10 ei niihin sovi.

Luulis, että ne neuvostoliiton aikaiset ryssänvehkeet kulkee millä tahansa, mikä vain palaa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page