FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
14.12.17, 08:19

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa  (Read 1377 times)
Wiljam Simula
Offline Offline

Posts: 623
Date Registered: 02.01.11

Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« on: 04.05.11, 14:01 »

Ongelma: Koitan pistää lähtöpaikkaa ja määränpäätä FMC:een niin simu kaatuu ja tulee lukemaan fatal error ja wintoosa yrittää käynnistää FSX:ää uudelleen. Ongelma on kaikkien wilcon bussien kanssa. Käyttiksenä Win 7 ultimate 64-bit.

Kiitos jos saisi nopeita vastauksia thmbup

PPL(A)
Leevi Lehtonen
Offline Offline

Posts: 591
Date Registered: 20.08.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #1 on: 04.05.11, 15:50 »

Koitiko jotain muuta niistä wilcon koneista?

Mulla oli sama homma kaikki muut toimi paitsi Finskin väreissä oleva. Katso myös vikaraportista mikä sen kaato.

-Leevi

Leevi Lehtonen
Offline Offline

Posts: 591
Date Registered: 20.08.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #2 on: 04.05.11, 16:00 »

Ootko koittanu reinstall bussit?

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3973
Date Registered: 19.06.07

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #3 on: 04.05.11, 16:19 »

Jatketaas samaan ketjuun ku ei uuttakaan viittiny alottaa, Ostin äskön QW:n 757:n ja kun koitan valita kys. konetta niin simu "katoaa" ei tule mitää ilmotusta Angry

E: Tämähän ei tietysti tarkoita sitä että tuota Wilcon ongelman ratkaisua ole lopetettu Grin

Kannattaa tiedustella vastausta tuohon QW:n foorumilta
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #4 on: 04.05.11, 16:37 »

Tohon wilcoo vois kokeilla semmosta että poistat kaikki fmgc.cfg tiedostot

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Leevi Lehtonen
Offline Offline

Posts: 591
Date Registered: 20.08.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #5 on: 04.05.11, 17:14 »

Miten olis simun uudelleen asennus lisä osineen ja huoleelisesti Sad

Joonas Mustonen
Offline Offline

Posts: 2185
Date Registered: 31.07.09

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #6 on: 04.05.11, 17:16 »

Waret on...  Wink

Niin ja kokeiles ajaa järjestelmänvalvojana simu?

Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #7 on: 04.05.11, 17:44 »

Ittellä kans niin paljon ongelmia tuon Win7 kanssa että ajattelin tuohon vanhaan kunnon Win XP:hen vaihtaa.
Vanhassa koneessa se oli eikä ikinä ollut mitään ongelmaa.
Leevi Lehtonen
Offline Offline

Posts: 591
Date Registered: 20.08.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #8 on: 04.05.11, 18:20 »

Mikä on vikamoduulin nimi tai copsaa koko raportti...

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3973
Date Registered: 19.06.07

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #9 on: 04.05.11, 18:53 »

Seuraavasta linkistä pääset tutkailemaan apuja jos niitä on http://forum.qwsim.com/viewtopic.php?f=23&t=2901
« Last Edit: 04.05.11, 18:58 by Mikael Leinonen »
Leevi Lehtonen
Offline Offline

Posts: 591
Date Registered: 20.08.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #10 on: 05.05.11, 05:17 »

Sellanen tuli mieleen, että olitko juuri asentanut jotain kun ongelmat alkoi?

-Leevi

Similaattori
Former member
Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #11 on: 05.05.11, 11:57 »

Ennen kuin uudelleenasensit tarkistithan ettei FSX:n pääkansioon tai siihen kansioon jossa fsx.cfg sijaitsee jäänyt mitään tiedostoja?

Jos muu ei auta niin koita uudelleenasentaa koko winukka.
Samu Mäntyniemi
Offline Offline

Posts: 282
Date Registered: 08.05.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #12 on: 05.05.11, 12:14 »

Tilanne on siis tämä: Simu käynnistyy normaalisti muuta kun valitsen Wilcon koneen ja koitan mennä lentämään niin se on full screen tilassa ja pausella, kun koitan poistua pause tilasta painamalla p:tä niin simu katoaa ilman vikailmoitusta.
Kaikki vinkit on sallittuja koska luultavasti tästei enää huonommaksi voi asia mennä Cry

Entä jos käytät ikkunamoodia, onko sama ongelma?

Onko display -asetuksissa AA päällä vai pois? Entä AA asetukset näytönohjaimen ajureissa? Millainen LOD radius on käytössä?

Windows event viewerissä pitäisi näkyä tietoja kaatumisen syystä vaikka vikailmoitusta ei kaatumisen yhteydessä tulekaan.

Osallistu maiseman luontiin:
1) http://www.youtube.com/watch?v=Q6CNXmmUaB4
2) http://osm2xp.com/

X-Plane 10 :
Vasen    : AMD Phenom II x4 965@3.74GHz/8GB/HD6970 22"/Win 7 Ultimate 64
Oikea     : i7 980x @4.6GHz /12GB/HD6970/22"+2x15"/Win 7 Ultimate 64
Keskellä : i7 2600K @4.5GHz /8GB/HD6970/22"/Win 7 Ultimate 64
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #13 on: 05.05.11, 18:23 »

Tuosta en ole varma, mutta itse alustin/poistin/tyhjensin koko tietokoneen. Eli poistin kaikki tiedostot ja aloitin puuhtaalta "pöydältä" Grin suosittelen tuota sinullekkin ellei ole mitään tärkeitä tiedostoja. Itse siirsin vain kuvat muistitikulle.
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #14 on: 05.05.11, 19:08 »

On aika helkutisti nuita tärkeitä juttuja joten jos vain koitan ekaksi tuota minun ehottamaa juttua.

Muista siivota rekisteri myös Wink

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1225
Date Registered: 19.06.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #15 on: 06.05.11, 03:54 »

Mitä tässä nyt tuli käytyä vähän pörräilemässä pk-seudulla tuommosella defu-cessnalla niin näytti hienommalta kuin ennen ja framet oli jopa kaksikertaa korkeammat kuin ennen thmbup

Mukava sinulle.
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6120
Date Registered: 27.10.01

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #16 on: 06.05.11, 18:45 »

Ittellä kans niin paljon ongelmia tuon Win7 kanssa että ajattelin tuohon vanhaan kunnon Win XP:hen vaihtaa.
Vanhassa koneessa se oli eikä ikinä ollut mitään ongelmaa.

Ei minkäänlaisia ongelmia ole ollut. Pari pientä juttua on ollut ja niihin löytyi ratkaisu alta minuutin.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1