FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.09.18, 03:12

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa  (Read 1421 times)
Wiljam Simula
Offline Offline

Posts: 623
Date Registered: 02.01.11

Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« on: 04.05.11, 14:01 »

Ongelma: Koitan pistää lähtöpaikkaa ja määränpäätä FMC:een niin simu kaatuu ja tulee lukemaan fatal error ja wintoosa yrittää käynnistää FSX:ää uudelleen. Ongelma on kaikkien wilcon bussien kanssa. Käyttiksenä Win 7 ultimate 64-bit.

Kiitos jos saisi nopeita vastauksia thmbup

PPL(A)
Leevi Lehtonen
Offline Offline

Posts: 591
Date Registered: 20.08.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #1 on: 04.05.11, 15:50 »

Koitiko jotain muuta niistä wilcon koneista?

Mulla oli sama homma kaikki muut toimi paitsi Finskin väreissä oleva. Katso myös vikaraportista mikä sen kaato.

-Leevi

Leevi Lehtonen
Offline Offline

Posts: 591
Date Registered: 20.08.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #2 on: 04.05.11, 16:00 »

Ootko koittanu reinstall bussit?

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4181
Date Registered: 19.06.07

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #3 on: 04.05.11, 16:19 »

Jatketaas samaan ketjuun ku ei uuttakaan viittiny alottaa, Ostin äskön QW:n 757:n ja kun koitan valita kys. konetta niin simu "katoaa" ei tule mitää ilmotusta Angry

E: Tämähän ei tietysti tarkoita sitä että tuota Wilcon ongelman ratkaisua ole lopetettu Grin

Kannattaa tiedustella vastausta tuohon QW:n foorumilta
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #4 on: 04.05.11, 16:37 »

Tohon wilcoo vois kokeilla semmosta että poistat kaikki fmgc.cfg tiedostot

ASUS Z370 PLUS || Core i5 8600K @4,2Ghz || HyperX 2666Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i v2|| 360Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Leevi Lehtonen
Offline Offline

Posts: 591
Date Registered: 20.08.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #5 on: 04.05.11, 17:14 »

Miten olis simun uudelleen asennus lisä osineen ja huoleelisesti Sad

Joonas Mustonen
Offline Offline

Posts: 2185
Date Registered: 31.07.09

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #6 on: 04.05.11, 17:16 »

Waret on...  Wink

Niin ja kokeiles ajaa järjestelmänvalvojana simu?

Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #7 on: 04.05.11, 17:44 »

Ittellä kans niin paljon ongelmia tuon Win7 kanssa että ajattelin tuohon vanhaan kunnon Win XP:hen vaihtaa.
Vanhassa koneessa se oli eikä ikinä ollut mitään ongelmaa.
Leevi Lehtonen
Offline Offline

Posts: 591
Date Registered: 20.08.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #8 on: 04.05.11, 18:20 »

Mikä on vikamoduulin nimi tai copsaa koko raportti...

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4181
Date Registered: 19.06.07

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #9 on: 04.05.11, 18:53 »

Seuraavasta linkistä pääset tutkailemaan apuja jos niitä on http://forum.qwsim.com/viewtopic.php?f=23&t=2901
« Last Edit: 04.05.11, 18:58 by Mikael Leinonen »
Leevi Lehtonen
Offline Offline

Posts: 591
Date Registered: 20.08.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #10 on: 05.05.11, 05:17 »

Sellanen tuli mieleen, että olitko juuri asentanut jotain kun ongelmat alkoi?

-Leevi

Similaattori
Former member
Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #11 on: 05.05.11, 11:57 »

Ennen kuin uudelleenasensit tarkistithan ettei FSX:n pääkansioon tai siihen kansioon jossa fsx.cfg sijaitsee jäänyt mitään tiedostoja?

Jos muu ei auta niin koita uudelleenasentaa koko winukka.
smä
Former member
Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #12 on: 05.05.11, 12:14 »

Tilanne on siis tämä: Simu käynnistyy normaalisti muuta kun valitsen Wilcon koneen ja koitan mennä lentämään niin se on full screen tilassa ja pausella, kun koitan poistua pause tilasta painamalla p:tä niin simu katoaa ilman vikailmoitusta.
Kaikki vinkit on sallittuja koska luultavasti tästei enää huonommaksi voi asia mennä Cry

Entä jos käytät ikkunamoodia, onko sama ongelma?

Onko display -asetuksissa AA päällä vai pois? Entä AA asetukset näytönohjaimen ajureissa? Millainen LOD radius on käytössä?

Windows event viewerissä pitäisi näkyä tietoja kaatumisen syystä vaikka vikailmoitusta ei kaatumisen yhteydessä tulekaan.
Tero H Nylund
Offline Offline

Posts: 472
Date Registered: 18.11.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #13 on: 05.05.11, 18:23 »

Tuosta en ole varma, mutta itse alustin/poistin/tyhjensin koko tietokoneen. Eli poistin kaikki tiedostot ja aloitin puuhtaalta "pöydältä" Grin suosittelen tuota sinullekkin ellei ole mitään tärkeitä tiedostoja. Itse siirsin vain kuvat muistitikulle.
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #14 on: 05.05.11, 19:08 »

On aika helkutisti nuita tärkeitä juttuja joten jos vain koitan ekaksi tuota minun ehottamaa juttua.

Muista siivota rekisteri myös Wink

ASUS Z370 PLUS || Core i5 8600K @4,2Ghz || HyperX 2666Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i v2|| 360Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1299
Date Registered: 19.06.10

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #15 on: 06.05.11, 03:54 »

Mitä tässä nyt tuli käytyä vähän pörräilemässä pk-seudulla tuommosella defu-cessnalla niin näytti hienommalta kuin ennen ja framet oli jopa kaksikertaa korkeammat kuin ennen thmbup

Mukava sinulle.
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6262
Date Registered: 27.10.01

Re: Ongelma Wilcon FMC:n kanssa
« Reply #16 on: 06.05.11, 18:45 »

Ittellä kans niin paljon ongelmia tuon Win7 kanssa että ajattelin tuohon vanhaan kunnon Win XP:hen vaihtaa.
Vanhassa koneessa se oli eikä ikinä ollut mitään ongelmaa.

Ei minkäänlaisia ongelmia ole ollut. Pari pientä juttua on ollut ja niihin löytyi ratkaisu alta minuutin.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1