Maalaria haetaan: OH-IMS

(1/1)

Juhak:
Suomen Ilmailumuseon Aztec-simulaattori kaipaisi simun kanssa samoissa väreissä olevaa ulkomallinnusta FS2004:een. Koska simun lentomalli on Baron, tehdään ulkomaalauskin Baroniin (katsotaan jos tämä identiteettikriisi Baron/Aztec joskus ratkeaa). Simun maalaus on täysin kuvitteellinen, joten IRL-mallia koneelle ei ole. Keskirunkoa lukuunottamatta muu maalaus pitää suunnitella.

Baronin paintkit löytyy täältä: http://www.dreamfleet2000.com/Previews/B58/preview_downloads.html
Ja simu näyttää tältä
[ attachment removed ]

Jos olet tehnyt maalauksia aiemmin, ja tämä projekti tuntuu kiinniostavalta, ota yhteyttä privalla. Projektista saatavan mittaamattoman kunnian lisäksi bonuksena järjestynee esim. museon vapareita.
Juha

tjh80:
Eikös tuosta Aztecista löydy ilmainen FS2004 lisuri Avsimistä muistaakseen, Bill Lyonsin tekele tais vielä olla ja aika hyväkin. Sitähän kannattaa käyttää tuossa simulaattorissa.

EDIT: Se olikin Apache, mutta Aztec koneelle löytyy noin 10$ maksava äänipaketti simulle. Se varsin antaa vähän aidon tuntuisuutta tuohon simulaattoriin.

Juhak:
Äänet ovat ihan kohdallaan Baronissakin, ilman maksullisia äänipaketteja. Tärkeintä olisi nyt vain saada maalattua koneen ulkomalli simua muistuttavaan maalaukseen...
Juha

Navigation

Up one level