Veikkauksen pelit

<< < (5/11) > >>

flaitsimulaatori:
Quote

Juu, juuri näin paitsi että tässä esimerkissä mitä haen (kyse Keno-numeroista) ei arvottujen numeroiden keskinäisellä järjestyksellä ole merkitystä, vaan ainoastaan sillä esiintyykö numero kentässä vai ei.Juu, sittenhän me puhuttiin samasta asiasta. Jos sillä järjestyksellä olisi väliä, kyse olis variaatiosta.

Wanhis:
Kiitokset Tuomas vaivannäöstäsi ja näistä numerotiedoista. Arvelinkin jo hieman, että vaihtoehtoja on tosi paljon noinkin pienessä numerokentässä.
Olen tuossa tutkinut tuota Kenoa ja huomasin, että siinä toteutuu päivittäin varmasti ainakin kaksi seikkaa. Ensimmäinen on se, että numeroja arvotaan 20 kpl. Toinen on se, että mikäli pelikenttä jaetaan kolmeen pystyriviin, niin kuhunkin riviin tulee arvottuja numeroita 4-10 kpl. Mikäli johonkin riviin tulee vähemmän numeroita niin muissa ne lisääntyvät! Katso esimerkkiä alla:

[ Attachment not found - or removed ]

Äkkiseltään houkuttelisi pelata tälläistä pystyriviä, onhan siinä voitonmahdollisuus paljon suurempi kuin Lotossa! Tulisi mieleen, että mikäli pystyrivin numerot pelaisi useiden kuponkien avulla moneen kertaan aivan "tukkoon" niin voitto olisi varma. Näin ei kuitenkaan ole minkä kyllä huomaa kun asiaa kokeilee ja sen ymmärtää myös kun katsoo noita Tuomaksen antamia lukuja. Vaihtoehtoja erilaisille riveille tuntuu riittävän. Silti näissä pystyriveissä saattaisi olla jotain ideaa? Kertokaa ainakin minulle Yv:llä mikäli oivallatte tässä jotain rahanarvoista mitä en ole vielä huomannut!
 

Joona:
Quote

Kertokaa ainakin minulle Yv:llä mikäli oivallatte tässä jotain rahanarvoista mitä en ole vielä huomannut!
 Saa kertoa ihan julkisestikin

Wanhis:
Viimeviikon pelikierros 22 alkoi lupaavasti: Tein Viking-Lottoon kolme erilaista 12/6 haravaa jotka yritin rahoittaa Kenolla! Kenosin muutaman rivin 3-kenoa ja kuinka ollakkaan voittoja tuli senverran, että Lottojen sisäänjättö maksoi vain 1,20. Oli kuitenkin virhe vaihtaa aiemmin käyttämäni viking-loton iso harava kolmeen pieneen, sillä nyt oli oikein vain 2+lisänumero jolla tuli 1-euro. Mikäli olisin käyttänyt isoa haravaani, olisivat kaikki päänumerot ja lisänumerot menneet haravan sisään jolloin . . Jos ja jos . . .


Onnistuiskohan sama kenolla rahoittaminen Torstain vakio 2:sen kanssa? Eipä onnistunut ja piti kaivaa kuvetta 16 euron verran. Päätin kokeilla vakiossa ensikertaa veikkauksen omaa valmisharavaa. Ruksailin mielestäni parhaan voittorivin 32/8/0 haravaan joka maksoi 8-euroa. Lisäksi tein vielä 33-hajariviä varmistamaan tilannetta. (eur 8,25).
Lopputulos oli oikein hyvä! Hajariveissä oli 1x10-oikein, voitto eur.19,80, sekä haravassa 1x10 ja 1x11-oikein voitto eur.158,40. Tässä 12-kohteen pelissä jäi siis päävoitto yhden ruksin päähän! Sillä olisi jo netonnut lähes 4000 eur. Väärä ruksi oli kohteessa 12. SJK-ViPa jonka olin arvellut päättyvän jomman kumman voittoon mutta tulos olikin tasapeli. Eli tälläviikolla ollaan reippaasti voitolla ja loppuviikon peleihin on rahoitus kunnossa. Taskunpohjallekin jää vielä jotakin.


Perjantain vakio 3:ssa veikattiin Em-karsintaotteluita ja mukana oli paljon "varmoja" kohteita mutta ihan tarpeeksi myös vaikeasti ennustettavia. Lähdin mukaan tuhdilla nipulla irtorivejä ja yhdellä 32/8/0 haravalla, paljolti asiantuntijoiden vinnkkieihin tukeutuen mutta myös omia "yllätyksiä" hakien. Kuponkinipun sisäänjättö kustansi noin 30-euroa.
Lopputuloksia tarkistettaessa kupongeista löytyi 8x10 ja 1x11 oikein! Tässä "helpohkossa"  12 kohteen veikkauksessa oli paljon samoihin tuloksiin yltäneitä, joten voitot olivat pieniä vaikka veikkaustulos olikin hyvä. Loppusumma voitoille oli 28,80. Muutama euro tuli siis tappiota.

Sitten Sunnuntain vakio-1:stä ja lottoa tekemään! Lotossa on mielenkiintoinen tarjous kesän ajan: Mikäli saan päävoiton ja jokerissa on mikä tahansa voitto, niin päävoiton summa tuplataan! Hyvä syy testata jokeria ensi kertaa . . . .
Lottoon lähdin mukaan 19/22 haravalla, eli haravassa on 19 numeroa ja 22 riviä. Lisäksi ryyditin kupongit vielä lisävoittoluokilla ja jokereilla. Vakio 1:seen taasen pistin yhden kupongin hajarivejä sekä neljä erilaista haravaa + jokerit ja mielestäni rastituksen pitäisi olla melko kattava, katsotaan . . .
Lopputuloksissa loton haravaan meni 4+lisänumero ja kupongeista löytyi oikein 3kpl 3+lisänumero, voittosumma huikeat 3-euroa.
Vakio 1:sessä oli paras tulos 1 kpl 9-oikein, mikä ei riittänyt voittoihin. Jokereissa oli 1-oikein parissa lapussa.

Kokonaisuutena oli ihan hyvä viikko, mukavasti oli jännitystä ja ylimääräisiä seteleitä ilmestyi lompakoon!  Jaahas, se on sitten seuraavaksi keskiviikon Viking-Lotto.


Wanhis:
Tervehdys jälleen kaikille peliriippuvaisille! Pieni pelitauko on ollut päällä muuton ja rajusti miinuksen puolelle menneen pelikassan vuoksi. Kyse on silti pikkusummista vaikka tuossa sanonkin "rajusti".
Lupaavan alun jälkeen on uskomaton epäonni ollut myötä lähinnä Lotossa ja Kenossa. Sensijaan Vakiossa on mennyt kohtalaisesti. Kaksi kertaa on tullut uuden Minivakion pääpotti, tosin semmoisilla kierroksilla kun sama tuuri oli käynyt monilla muillakin, joten kovin montaa saturaista ei päästy kuittaamaan. Jokatapauksessa Vakioveikkauksesta on jotain rahaa tullut vaikka miinuksella ollaankin. Kyllähän se Minivakion "ruksi" tulee nykyään aina laitettua, ei sitä oikein uskalla poiskaan jättää.


Tänään vein viikonlopuksi muutamia rivejä vakiota sisään. Mielenkiintoinen juttu tapahtui siinä veikkauspisteellä: Myyjätär pisti kuponkini koneeseen ja jäi tuijottamaan monitoriaan, sitten hän kysyi toiselta myyjältä: Tule katsomaan, mitä tämä tarkoittaa . . . varma 12 ja varma 13! Toinen siihen sitten sanoi: Paina nelosta! Sitten kuponkini hyväksyttiin! En tiedä mitä tuo tarkoitti mutta hyvältä kuulosti! "Varma 12-oikein ja varma 13-oikein kenties" Jäänpä mielenkiinnolla odottamaan.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page