FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.05.18, 08:21

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Muut aiheet
| |-+  Vapaa keskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Veikkauksen pelit
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] 3 Reply Print
Author Topic: Veikkauksen pelit  (Read 23993 times)
Tuomas Filppula
Offline Offline

Posts: 2069
Date Registered: 04.12.04

WWW
Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #20 on: 30.05.11, 13:11 »

Juu, juuri näin paitsi että tässä esimerkissä mitä haen (kyse Keno-numeroista) ei arvottujen numeroiden keskinäisellä järjestyksellä ole merkitystä, vaan ainoastaan sillä esiintyykö numero kentässä vai ei.


Juu, sittenhän me puhuttiin samasta asiasta. Jos sillä järjestyksellä olisi väliä, kyse olis variaatiosta.

Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #21 on: 30.05.11, 13:36 »

Kiitokset Tuomas vaivannäöstäsi ja näistä numerotiedoista. Arvelinkin jo hieman, että vaihtoehtoja on tosi paljon noinkin pienessä numerokentässä.
Olen tuossa tutkinut tuota Kenoa ja huomasin, että siinä toteutuu päivittäin varmasti ainakin kaksi seikkaa. Ensimmäinen on se, että numeroja arvotaan 20 kpl. Toinen on se, että mikäli pelikenttä jaetaan kolmeen pystyriviin, niin kuhunkin riviin tulee arvottuja numeroita 4-10 kpl. Mikäli johonkin riviin tulee vähemmän numeroita niin muissa ne lisääntyvät! Katso esimerkkiä alla:

[ attachment removed / expired ]

Äkkiseltään houkuttelisi pelata tälläistä pystyriviä, onhan siinä voitonmahdollisuus paljon suurempi kuin Lotossa! Tulisi mieleen, että mikäli pystyrivin numerot pelaisi useiden kuponkien avulla moneen kertaan aivan "tukkoon" niin voitto olisi varma. Näin ei kuitenkaan ole minkä kyllä huomaa kun asiaa kokeilee ja sen ymmärtää myös kun katsoo noita Tuomaksen antamia lukuja. Vaihtoehtoja erilaisille riveille tuntuu riittävän. Silti näissä pystyriveissä saattaisi olla jotain ideaa? Kertokaa ainakin minulle Yv:llä mikäli oivallatte tässä jotain rahanarvoista mitä en ole vielä huomannut!
 Grin

Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6197
Date Registered: 27.10.01

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #22 on: 31.05.11, 18:19 »

Kertokaa ainakin minulle Yv:llä mikäli oivallatte tässä jotain rahanarvoista mitä en ole vielä huomannut!
 Grin


Saa kertoa ihan julkisestikin Grin
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #23 on: 06.06.11, 06:41 »

Viimeviikon pelikierros 22 alkoi lupaavasti: Tein Viking-Lottoon kolme erilaista 12/6 haravaa jotka yritin rahoittaa Kenolla! Kenosin muutaman rivin 3-kenoa ja kuinka ollakkaan voittoja tuli senverran, että Lottojen sisäänjättö maksoi vain 1,20. Oli kuitenkin virhe vaihtaa aiemmin käyttämäni viking-loton iso harava kolmeen pieneen, sillä nyt oli oikein vain 2+lisänumero jolla tuli 1-euro. Mikäli olisin käyttänyt isoa haravaani, olisivat kaikki päänumerot ja lisänumerot menneet haravan sisään jolloin . . Jos ja jos . . .
Undecided

Onnistuiskohan sama kenolla rahoittaminen Torstain vakio 2:sen kanssa? Eipä onnistunut ja piti kaivaa kuvetta 16 euron verran. Päätin kokeilla vakiossa ensikertaa veikkauksen omaa valmisharavaa. Ruksailin mielestäni parhaan voittorivin 32/8/0 haravaan joka maksoi 8-euroa. Lisäksi tein vielä 33-hajariviä varmistamaan tilannetta. (eur 8,25).
Lopputulos oli oikein hyvä! Hajariveissä oli 1x10-oikein, voitto eur.19,80, sekä haravassa 1x10 ja 1x11-oikein voitto eur.158,40. Tässä 12-kohteen pelissä jäi siis päävoitto yhden ruksin päähän! Sillä olisi jo netonnut lähes 4000 eur. Väärä ruksi oli kohteessa 12. SJK-ViPa jonka olin arvellut päättyvän jomman kumman voittoon mutta tulos olikin tasapeli. Eli tälläviikolla ollaan reippaasti voitolla ja loppuviikon peleihin on rahoitus kunnossa. Taskunpohjallekin jää vielä jotakin.
thmbup

Perjantain vakio 3:ssa veikattiin Em-karsintaotteluita ja mukana oli paljon "varmoja" kohteita mutta ihan tarpeeksi myös vaikeasti ennustettavia. Lähdin mukaan tuhdilla nipulla irtorivejä ja yhdellä 32/8/0 haravalla, paljolti asiantuntijoiden vinnkkieihin tukeutuen mutta myös omia "yllätyksiä" hakien. Kuponkinipun sisäänjättö kustansi noin 30-euroa.
Lopputuloksia tarkistettaessa kupongeista löytyi 8x10 ja 1x11 oikein! Tässä "helpohkossa"  12 kohteen veikkauksessa oli paljon samoihin tuloksiin yltäneitä, joten voitot olivat pieniä vaikka veikkaustulos olikin hyvä. Loppusumma voitoille oli 28,80. Muutama euro tuli siis tappiota.

Sitten Sunnuntain vakio-1:stä ja lottoa tekemään! Lotossa on mielenkiintoinen tarjous kesän ajan: Mikäli saan päävoiton ja jokerissa on mikä tahansa voitto, niin päävoiton summa tuplataan! Hyvä syy testata jokeria ensi kertaa . . . .
Lottoon lähdin mukaan 19/22 haravalla, eli haravassa on 19 numeroa ja 22 riviä. Lisäksi ryyditin kupongit vielä lisävoittoluokilla ja jokereilla. Vakio 1:seen taasen pistin yhden kupongin hajarivejä sekä neljä erilaista haravaa + jokerit ja mielestäni rastituksen pitäisi olla melko kattava, katsotaan . . .
Lopputuloksissa loton haravaan meni 4+lisänumero ja kupongeista löytyi oikein 3kpl 3+lisänumero, voittosumma huikeat 3-euroa.
Vakio 1:sessä oli paras tulos 1 kpl 9-oikein, mikä ei riittänyt voittoihin. Jokereissa oli 1-oikein parissa lapussa.

Kokonaisuutena oli ihan hyvä viikko, mukavasti oli jännitystä ja ylimääräisiä seteleitä ilmestyi lompakoon!  Jaahas, se on sitten seuraavaksi keskiviikon Viking-Lotto.
Smiley


Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #24 on: 03.11.11, 09:02 »

Tervehdys jälleen kaikille peliriippuvaisille! Pieni pelitauko on ollut päällä muuton ja rajusti miinuksen puolelle menneen pelikassan vuoksi. Kyse on silti pikkusummista vaikka tuossa sanonkin "rajusti".
Lupaavan alun jälkeen on uskomaton epäonni ollut myötä lähinnä Lotossa ja Kenossa. Sensijaan Vakiossa on mennyt kohtalaisesti. Kaksi kertaa on tullut uuden Minivakion pääpotti, tosin semmoisilla kierroksilla kun sama tuuri oli käynyt monilla muillakin, joten kovin montaa saturaista ei päästy kuittaamaan. Jokatapauksessa Vakioveikkauksesta on jotain rahaa tullut vaikka miinuksella ollaankin. Kyllähän se Minivakion "ruksi" tulee nykyään aina laitettua, ei sitä oikein uskalla poiskaan jättää.
Smiley

Tänään vein viikonlopuksi muutamia rivejä vakiota sisään. Mielenkiintoinen juttu tapahtui siinä veikkauspisteellä: Myyjätär pisti kuponkini koneeseen ja jäi tuijottamaan monitoriaan, sitten hän kysyi toiselta myyjältä: Tule katsomaan, mitä tämä tarkoittaa . . . varma 12 ja varma 13! Toinen siihen sitten sanoi: Paina nelosta! Sitten kuponkini hyväksyttiin! En tiedä mitä tuo tarkoitti mutta hyvältä kuulosti! "Varma 12-oikein ja varma 13-oikein kenties" Jäänpä mielenkiinnolla odottamaan.
Grin

rsuomi
Former member
Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #25 on: 03.11.11, 09:47 »

Etu  - Keno !   Sitä joskus tullut "pelattua"  ......

rs
Niko Salo
Offline Offline

Posts: 170
Date Registered: 31.07.07

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #26 on: 03.11.11, 16:48 »

Terve Jari.

Ettei nyt olisi käynyt niin, että myyjä on joko lisännyt tai poistanut riviltäsi jonkin merkin kohteesta 4. Työpaikallani on veikkauspiste ja koneen käyttö kuuluu toimeeni. Yleensä kone herjaa tuolla tavoin silloin jos on liikaa tai liian vähän merkkejä. Tällöin tosin pitää asiakkaalta kysyä mitä jätetään pois tai lisätään. Koneen lukupää on tosin hyvin herkkä, joten on mahdollista että kupongissa on ollut kyseisen kohteen kohdalla jotain ylimääräistä. Tahaton kynän jälki, pelaajan tai myyjän sormista jäänyt jälki.

Terveisin

Niko

OH-LGG, LGB, LVB, LVA

HEL, KIX, RVN
Jaakko Männistö
Offline Offline

Posts: 2782
Date Registered: 25.10.07

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #27 on: 03.11.11, 18:19 »

     Vuosia sitten opetin itseni ajatukselle,että Keno on vain kaikkein rahvaimpien junttien hupi,mutta kuinka ollakaan olen nyt kuulunut tähän samaan "junttisakkiin" jo parisen vuotta. Lopetin nimittäin tupakoinnin 31v.sitten (14v.ehdin itseäni myrkyttää!) Nyt menee joka päivä 5€ kenoon,eli tupakkiaskin hinta.Yhtään ei yskitä eikä henkeä ahistele,sen sijaan joka ilta puoli kymmeneltä tsekkaan veikkauksen sivulta, kuinkas tänään kävi. Tappiolla ollaan toistaiseksi,mutta usko säilyy vahvana! Itse pelaan koko aika kymppitasoa.Onko muilla foorumilaisilla mitä kokemuksia/uskomuksia esim.6 tai seiskatasosta? Smiley

There are no atheists in dropping airplane.
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #28 on: 04.11.11, 04:08 »

 Onko muilla foorumilaisilla mitä kokemuksia/uskomuksia esim.6 tai seiskatasosta? Smiley

Tavallaan sitä ajattelee, että kun laittaa ison 6-10 tason kenon niin johan rupeaa osumaan, onhan siinä ruksattuna enemmän numeroita kuin 2-5 tason kenossa ja niinhän siihen sitten osuukin mutta ei tarpeeksi samaan sarakkeeseen. Toisaalta eipä se tarvitse osua kuin kerran ja olet tuhansia euroja rikkaampi.
 Smiley
Minä pelaan pääasiassa vain pieniä kenotasoja 2-5. Kerran olen saanut 5-kenossa pääpotin, silloin pelasin vain peliruudukon 20 ensimmäistä numeroa useailla rivillä. Pelasin ne 20 ensimmäistä numeroa ns. "tukkoon" moneen kertaan eri versioina ja sieltähän se 5-oikein sitten räpsähti. Voitolle siinä silloin päästiin kivasti.

Keno on kyllä kiehtova peli ja siihen on mielenkiintoista suunnitella erilaisia pelitaktiikoita. Uskoisin, että tuossa aiemmin esittämässäni "pystykeno systeemissä" on jotain ideaa. Kunhan tässä taas pelikassa kohenee, niin kokeilen noilla pystyriveillä kehittämääni "alkulima" järjestelmää, joka on eräänlainen perinteisen haravajärjestelmän ja hajarivien kombinaatio.
Mikäli systeemi ei toimi niin kerron siitä tarkemmin, että tekin voitte kokeilla ja menettää rahanne. Grin

Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #29 on: 23.03.12, 06:31 »

Jokseenkin katkera paikka muutamilla Tanskalaisilla veikkaajilla! Olisiko joku tämäntapainen syynä miksi en alitajuisesti ole hankkinut veikkauskorttia, vaan tarkistelen tulokset mielummin itse paperikupongeista.
 Grin
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/peliyhtio-teki-virheen-300-tanskalaista-luuli-voittaneensa-3-miljardia-euroa/art-1288457088806.html

Viimeaikoina onni ei ole ollut suuremmin myötä näissä pelipuuhissa. Jotain on aina silloin tällöin tullut, 7-kenossa oli kuusi oikein, vakoioveikkauksessa mini-vakio voitto tulee silloin tällöin ja joskus 10-0ikein. Pääasiassa vakioveikkausta tulee nykyään pelattua.
Onpa tullut todettua se, että vakioveikkauksen 12 tai 13 oikein on todella tiukassa, kuinka se voikin olla niin vaikeaa kun ysiä tulee jatkuvasti 10 ja 11:ta silloin tällöin.

Keno ja lotto saattavat taas tulla vahvemmin mukaan kun tein tässä juuri äskettäin mielenkiintoisen löydön! Ostin 90-luvun alussa käytetyn Olivetti tekstinkäsittely laitteen, sellaisen missä on Mv-monitori varren päässä. Laite maksoi uutena pienen henkilöauton verran ja on nykyäänkin mainiossa käyttökunnossa. Kirjoittelen sillä liikkeeni laskuja ym. No, miten tämä liittyy lottoon?

Kas kun laite oli käytetty ja siellä kovalevyllä oli edellisen käyttäjän kirjoituksia, yhteiskunnallisia pohdintoja ym. syväluotaavia kirjoituksia. Lueskelen niitä huvikseni silloin tällöin, koska ne jutut on siten kirjoitettu, että ne kiinnostavat minua ja niissä on kieltämättä tuhtia asiaa mukana. Epäilemättä ne on kirjoittanut varsinainen "suuri ajattelija"
Huomasin sitten eräänä päivänä otsikon nimeltä "Veikkaus" . . eipä muuta kuin heti katsomaan. No sieltähän löyti mielenkiintoista materiaalia.
Eräänlainen yleisluontoinen 50-rivin veikkausharava-järjestelmä joka tuottaa rivit tietyn kaavan mukaan sekä siihen liittyvä painotuskartta, jota voi hyödyntää ns. varmoissa kohteissa.
Lisäksi samantyyppinen harava Lottoon tai kenoon 40-ensimmäiselle numerolle. Tosin sen logiikkaan en vielä ole päässyt sisään, mutta mielenkiintoisela näyttää. Kyseistä veikkausharavaa kokeilin ja se tuotti 7 X yhdeksän oikein. Toisella kokeilukerralla tuli 2 x minivakiopotti ja 1 X 10-oikein, kolmannella kerralla 3x9-oikein. Erittäin lupaavaa ja mielenkiintoista. Luulen, että tämän avulla näppaan vielä isot rahat!
 Grin

Edit: Mitä mieltä olette uudesta Euro Jackpot pelistä? Kiinnitin siihen huomioni kun pelitositteet suorastaan hyppivät silmille veikkauspisteessä. Pitihän sitä kokeeksi yksi kuponki täyttää.
 Smiley
« Last Edit: 23.03.12, 08:26 by Jari Vanhatupa »

Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #30 on: 12.05.14, 07:22 »

Onkos muita kuin minä täällä foorumilla jotka innostuivat veikkauksen uudesta "Naapurit" pelistä? Ensimmäinen arvonta oli eilen sunnuntaina ja pääpotti meni Savonlinnan seutuville. Voittoympyräsektorit kattoivat ainakin näin alussa "puoli suomea"
  Smiley
Mukavan tuntuinen peli eikä vaadi jatkuvaa aktiviteettia pelaajalta, senkun vaan odottaa, että rahat tulevat tilille . . .  Grin

Kannattaaa pelata, ainakin mikäli asustelet Vaasan lähistöllä! Meikäläiselle kun pamahtaa päävoitto niin pääset osingolle jos olet mukana pelissä Tongue

Timo Koski
Offline Offline

Posts: 2583
Date Registered: 11.02.04

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #31 on: 12.05.14, 09:02 »

En ole yhtään tutustunut koko peliin ja miten sitä pelataan, itse asiassa en tiedä siitä mitään muuta kuin olen telkussa mainoksia nähnyt.
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #32 on: 12.05.14, 10:40 »

En ole yhtään tutustunut koko peliin ja miten sitä pelataan, itse asiassa en tiedä siitä mitään muuta kuin olen telkussa mainoksia nähnyt.

Siihen osallistutaan omalla nimellä ja osoitteella, pitää olla veikkauskortti. Itse hankin veikkauskortin nimenomaan tätä peliä varten, se kortti tuli postissa noin viikon sisällä. Sitten kun se kortti on hommattu niin voi pelata joko netissä tai veikkauspisteissä. Itse pelasin netissä siirtämällä veikkaustilille 20 euroa ja maksamalla pelin. Mitään pelikuponkia ei tarvitse täyttää. Peli maksaa tuon 20,- kuukaudessa ja arvonta on joka päivä, päävoitto arkisin 10,000 euroa, lauantaisin 10x1000 euroa ja sunnuntaisin 100,000 euroa

Varsinainen juju piilee kuitenkin siinä, että mitä lähempänä päävoittajaa asut niin sitä enemmän myös sinä saat rahaa! 5000, 500, 50, 5 euroa. ainakin tuossa ensimmäisessä sunnuntain arvonnassa näytti olevan tuommoisia summia.
 Smiley

Veikkauksen tiedotteista:

Sunnuntaina arvotaan yksi päävoittaja, joka voittaa viikon suurimman päävoiton. Lisäksi jaetaan yli 16 000 kappaletta pienempiä voittoja päävoittajan naapurustoon ja lähialueille. Joka päivä maanantaista perjantaihin arvotaan yksi päävoitto ja yli 1 000 kappaletta pienempiä voittoja naapurustoon. Lauantaina arvotaan kymmenen voittoa kaikkien osallistuneiden kesken ympäri Suomea. Jos muiden voittoluokkien pelaajia asuu päävoittajasta samalla etäisyydellä enemmän kuin voittoja on jaossa,
järjestetään heidän välillään arvonta, kertoo tuoteryhmäpäällikkö Harri Järvinen. Näin tapahtuu tyypillisesti kerrostaloalueella. Päävoittajia sen sijaan tulee aina vain yksi arvontaa kohti.

Pitää nyt katsoa mitä tämä on . . ainakin pelaajan kannalta helppoa kun ei tarvitse pähkäillä numeroiden, ruksien ja raksien kanssa tai murehtia että muistinko nyt osallistua peliin vai en.
Säästöäkin tulee rutkasti jos pelaa vain naapurit peliä ja jättää muut pelit pois! Silti sitä on mukana pelissä vuoden jokaisena päivänä. 240-euroa veikkauksen peleihin vuodessa on ihan eri juttu kuin vaikkapa 1500,- euroa vuodessa. Lisäksi niitä voittojakin voi tulla!
 Tongue

Juha Liukkonen
Offline Offline

Posts: 251
Date Registered: 21.10.13

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #33 on: 12.05.14, 10:46 »

Siihen osallistutaan omalla nimellä ja osoitteella, pitää olla veikkauskortti. Itse hankin veikkauskortin nimenomaan tätä peliä varten, se kortti tuli postissa noin viikon sisällä. Sitten kun se kortti on hommattu niin voi pelata joko netissä tai veikkauspisteissä. Itse pelasin netissä siirtämällä veikkaustilille 20 euroa ja maksamalla pelin.
Just pistin koemielessä veikkauksen sivujen kautta 15€ naapuripelin käyntiin. Ei mulla kyllä mitään veikkauskorttia ole.
Ikilotto on toki pyörinyt netissä jo vissiin toistakymmentä vuotta.
Timo Koski
Offline Offline

Posts: 2583
Date Registered: 11.02.04

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #34 on: 12.05.14, 13:27 »


Säästöäkin tulee rutkasti jos pelaa vain naapurit peliä ja jättää muut pelit pois! Silti sitä on mukana pelissä vuoden jokaisena päivänä. 240-euroa veikkauksen peleihin vuodessa on ihan eri juttu kuin vaikkapa 1500,- euroa vuodessa. Lisäksi niitä voittojakin voi tulla!

Ai sellainen peli.  Taidan tyytyä tekemään 3-4 kertaa vuodessa pari riviä lottoa 10:ksi viikoksi, se ei maksa kuin satasen pintaan, jos joskus tekee muutaman rivin extraa tai lisäksi vaikka jonkun rivin niitä muita lottoja ja jackpotteja vai mitä ne nyt oli nimeltään. Siitähän ei kerry kunnolla puoltakaan edes tuosta 240€:sta. Mutta ei joka päivä ole toki arvontaakaan. Voittoja voi silti saada niistäkin Tongue
Juha Liukkonen
Offline Offline

Posts: 251
Date Registered: 21.10.13

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #35 on: 16.05.14, 21:50 »

Kappas, parin päivän takaisesta Naapurit-pelistä on rapsahtanut pelitililleni 50€!  Shocked
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #36 on: 02.06.14, 06:19 »

Naapurit pelistä räpsähti viisi euroa pelitille! Sikäli mielenkiintoista, että vaikka sunnuntain päävoitto meni Kajaanin korkeudelle paltamoon niin voittoympyrä kattoi lähes koko suomen! Käykääpä vilkaisemassa veikkauksen sivuilla. No niitä vitosen voittoja jaettiin tosin 15.000 kpl joista minullekin tänne Vaasaan riitti yksi.

Mitenkäs se tavataankaan sanoa . . .  "siitä se lähtee" thmbup

Olavi Uotila
Offline Offline

Posts: 1429
Date Registered: 07.02.08

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #37 on: 04.06.14, 19:37 »

MUTU on, että Kenolla saa helpoiten, taso 8 näyttäisi tuottavan iisisti.

Olavi Uotila; avioniikan eläkeläinen Finnairilta (1.3.2007) DC-3 > Convair 440 > Caravelle > DC-8 > DC-9 > DC-10 > F.27 > MD-80 > ATR-42/72 > A300 > MD-11 > A320

---  ....  ..---  -..  .--
Tarmo Kallio
Offline Offline

Posts: 2090
Date Registered: 29.07.09

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #38 on: 06.06.14, 11:59 »

MUTU on, että Kenolla saa helpoiten, taso 8 näyttäisi tuottavan iisisti.

Kokeilin tasoa kahdeksan. Ja voitin heti. Minulla oli viisi oikein ja voitin kolme euroa.  Smiley
« Last Edit: 06.06.14, 12:04 by Tarmo Kallio »
Olavi Uotila
Offline Offline

Posts: 1429
Date Registered: 07.02.08

Re: Lotto, Keno, Vakioveikkaus
« Reply #39 on: 06.06.14, 13:04 »

Kokeilin tasoa kahdeksan. Ja voitin heti. Minulla oli viisi oikein ja voitin kolme euroa.  Smiley

Onneksi olkoon!

Käytän itse kolmen euron panosta, silloin kun innostun kenottamaan. Alle vuodessa on 4 kertaa osunut 720 euron voitto.  Cheesy

Olavi Uotila; avioniikan eläkeläinen Finnairilta (1.3.2007) DC-3 > Convair 440 > Caravelle > DC-8 > DC-9 > DC-10 > F.27 > MD-80 > ATR-42/72 > A300 > MD-11 > A320

---  ....  ..---  -..  .--
Pages: 1 [2] 3 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1