Verkkolentämisen yhteishenki ja toiminta.

(1/1)

jukkapalander:
Iltaa kaikille!

Asia millä lähestyn nyt kaikkia Ivao Finlandin jäseniä on vakava; kaikille pysähdyksen ja miettimisen paikka. Joukossamme on paljastunut tietoomme, että tiettyjen henkilöiden keskuudessa harrastajaporukassa on tapahtunut pidempiaikaista solvausta ja osittain vakavaakin haukkumista. Ilmailuhenkinen porukka on yhteen ja samaan hiileen puhaltava porukka, joka yhdessä tekee tästä lajista mahdollisen ja mielenkiintoisen. Ilman johtajia ei olisi lentäjiä ja päinvastoin. Kehitämme lajiamme yhdessä jäsenien ja Ivao Finlandin johdon kanssa eteenpäin. Kun toisilla on ongelmia, niin toiset asiasta tietävät opastavat ystävällisesti jos siihen on tarvetta.

Missään nimessä emme Ivao Finlandin henkilökunnan puolesta salli minkään sortin solvaamista, syrjintää, haukkumista tai muuta vastaavaa toimintaa harrastuksemme parissa eikä sen ulkopuolella. Jos tälläistä tapahtuu, niin pyydämme, että siitä ilmoitetaan viipymättä henkilökunnallemme. Tapauksiin puututaan välittömästi.

Tietoomme on siis tullut ensimmäinen tapaus, jossa mielipahaa ja selvää henkistä väkivaltaa on käytetty jäsenistöömme oman harrastajajoukkomme sisällä. Asiaan on puututtu kovalla kädellä ja asianomaiset tulevat saamaan kovat sanktiot ko. toiminnasta. Tämä on tästä edespäin myös samalla varoitus kaikille, joiden omatuntoa painaa tämän tekstin luettuaan. Jos tietoomme tulee yhtään vastaavan tyyppisiä tapauksia, niin linjamme on ehdoton. Jos samoilla henkilöillä rupeaa toistumaan vastaava käytös eikä perinteisillä rangaistuksilla saada asiaa ratkaistuksi, voi seurauksena olla jopa pysyvä porttikielto IVAO:n verkkoon.


Terveisin,

Jukka Palander/Osaston johtaja

Navigation

Up one level