MCDU näyttöongelma

(1/2) > >>

TA:
MCDU:ssa näyttönä PSonen näyttö ja kuva kortista S-videon kautta. Kuva on mitä on ja niinpä ajattelin fiksata setin ottamaan signaalin VGA:n kautta. Ongelmia tuli jotta paukahti. Nvidian kortilla näyttö pysyy sinisenä eikä mitään tapahdu vaikka kuinka muuttaisin asetuksia esim. PowerStrip ohjelman kautta. ATIn kortilla sain joten kuten kuvan asetettua kohdilleen mutta se ei tunnista näyttöä ellei sitä ensin "herätä" jollain muulla ns. normaalilla näytöllä. Onko joku onnistunut saamaan PSONE:n näyttöön kuvan VGA:lla?

sierra:
Moi,

Mulla oli samaa ongelmaa Nvidian kortilla, jolla aikani pelleilin ja vaihdoin MCDU pc:n näyttiksen Atiksi. Atiakin piti ajaa tilassa jossa TV:n havaitseminen pakotettiin käyttöön, jotta käynnistettäessä havaitsi näytön. Näytön tarkkuus riitti MCDU:n teksteille, mutta XP:n työpöydäksi liian epätarkka... piti siis olla normi pc littunäyttö primary näyttönä ja työpöytä laajennettu vaakasuunnassa pikku näytölle.
Kortista siis S-video lähtö Denver 5" näytönperään, näytössä siis RCA sisääntulo.

Voiskohan sellaisella VGA/TV muuntimella saada jotain aikaiseksi? esim tälläisellä http://www.vekoy.com/product_info.php?cPath=97_560&products_id=8609
En ole ko laitetta kokeillut mutta tulipa vaan mieleen.....

-Jarkko

vipu:
Moi!

Mulla on ollut ko. laite koekäytössä. Toimii muuten ihan ok. ainakin nvidian kortilla.

Voin luopua tuosta edullisesti.

TA:
Quote

Voin luopua tuosta edullisesti.


Paljollako tuollaisen saisi omaksi?

TA

vipu:
Quote

Paljollako tuollaisen saisi omaksi?

TA


30eur+sis pk:t

Navigation

Up one level

Next page