FSX:n maastotekstuureilla uutta puhtia FS2004:een

<< < (9/9)

Wanhis:
Noin niinkuin periaatteessa kiinnostaisi kokeilla noita Fsx tekstuureja mutta mutta . . . Fsx:kin löytyy hyllystä, tosin ei ole ollut koskaan asennettuna, eikä oikein olisi kovalevyllä tilaakaan sitä asentaa. Pitäisi siis saada vain ne textuurit, en tietenkään pyydä ketään niitä minulle lähettämään, sillä kartan kaikkea "pirates" toimintaa viimeiseen asti, enkä ota kuuleviin korviinkaan mikäli joku niitä minulle tarjoaisi.
Mutta eikös niitä ole semmoisa paranneltuja/korvaavia Freeware textuurisettejä? Tuleeko kellään mieleen jotain semmoista pakettia missä olisi kattavasti nuo tarvittavat Fsx:n textuurit. Mitenkäs Joni ne Fsx:n vedet, Asensitko nekin Fs9:iin?

kummis:
Tarkemmin ajateltuani en minäkään oikein innostu X:n tekstuureista FS 2004:een. Itselläni ainakin Suomen maisema on nykyisellään hyvä (Finnterrain, Finnclass, Finnmesh, kaikki photosceneryt ja FISDIN kentät, objektit, puut ja rakennukset). Lisäksi Photoreal Vegetation Ground Texture Set on globaali ja erittäin hyvän näköinen, lähes photorealistinen maastolisäosa. Lisäksi asennettuna on photorealistiset pilvet ja paremmat vedet ja paljon muutakin, ympäri maailmaa.

yES

ahoo:
Quote

Morjes,

mm. Xnviewillä voi muuttaa monen tiedoston kokoa kerralla ja näin voisi olla vähän nopeampaa jättää vain tallennus DXT1 muotoon dxtbmp-ohjelmalle.


Ja DDS converter 2 muuttaa monta tiedostoa kerrallaan.
http://www.flightsimworld.com/forums/index.php?showtopic=91137

Arttu

Navigation

Up one level

Previous page