Virtual cockpit 2D panelin takana

(1/2) > >>

Biesse:
Asentelin uusia paneleita ja törmäsin seuraavaan ongelmaan:
[ Attachment not found - or removed ]

Kuvassa perämiehen 2D panelin takana näkyy virtuaaliohjaamo (ikkunanpokat), jotka pitäisi saada jotenkin disabloitua, siis vain 2D tilassa. Kapteenin paneli on ok, eli ongelmaa esiintyy vain "lisäpaneeleissa" kuten overhead tai perämiehen paneli. Arvaan, että panel.cfg:tä pitäisi mennä jotenkin ronkkimaan, mutta miten?

Transisto:
shift + 1 toiminnolla eka 2D paneeli päältä piiloon, VC maximize view muotoon ja sitten 2D paneeli takaisin?

Transisto:
ja jos VC:n pokien piilotus ei onnistu, panel.cfg tiedostosta, views kohdasta zoomia vähän eteenpäin, ohi pokien, sitten shift + 1:llä 2D paneeli takaisin näkyviin.

Kuvankäsittelyn avulla voi myös maalata virtual cockpitin tai sen osia läpinäkyväksi, mutta tässä on vähän enemmän kikkailua. Näin tehtiin esim. CKU:n muokattu VC vain propellilla.

Biesse:
Haluaisin pikemminin lyötää hieman pysyvämmän ratkaisun, ettei samaa rubaa tarvitsisi aina tehdä uudelleen. Pystyykö panel.cfg:tä muokkaamaan niin, että 2D panelin näkymä olisikin VC:n ulkopuolelta, eikä VC olisi silloin tiellä?

Transisto:
Ylläolevat ohjeet ovat juuri virtual cockpit näkymän muokkaamiseen.

ts. jos haluat 2D ohjaamon mittaripaneelin näkymään virtual cockpit-näkymässä, pitää näppäimistöstä painaa SHIFT + 1

Jos haluat kokonaan eroon virtual cockpitin ikkunaraameista, pitää ne maalata yli 'alpha black' värillä mikä on ainakin FS2004:ssa sama kuin läpinäkyvä.
Näin raamit häviävät ja SHIFT + 1 toiminnolla saa virtual cockpit-näkymään vain 2D paneelin.

Toinen vaihtoehto on tosiaan virtual cockpit näkymässä zoomata etunäkymää sen verran eteenpäin panel.cfg:n [Views] kohdasta niin, että ikkunan raamit
eivät enää näy. Sitten ruudulle voi avata 2D mittaripaneelin. Asetukset säilyvät, eli 2D paneelia ei tarvi joka kerta ladata uudelleen, kunhan alla oleva ikkuna
ei ole 'maximize window' tilassa.

Navigation

Up one level

Next page