Jalat/metrit korkeus muuntotaulukko?

(1/2) > >>

macklin:
Moro!
Olisiko jollain tietoa mistä saisi tulostettua jalat/metrit korkeus muuntotaulukon? Lähinnä kiinnostaisi nuo alle 1500M olevat korkeudet jalkoina.Vatsim ajoilta printtasin jostain ja se on nyt kadoksissa enkä millään muista mistä tämän sain. En kaipaa mitään ohjelmaa vaan taulukko muotoisen jonka tosiaan voi tulostaa.

jukka

jukkapalander:
Veli-venäläisten Ivao sivustolta löytyy tälläinen:

http://www.pas.com.ru/yabbimages/metric.zip

macklin:
Moro!
Kiitos vastauksista mutta kumpikaan ei oikein ole mitä haen ja tuo venäläinen minulla jo on. Täytyy ottaa kynä käteen ja laskea ne puuttuvat jalat sillä käytän tällä hetkellä venäläisiä karttoja (Russian AIP) ja niissä on vain metrit. 3.2808:lla kun kertoo ja vähän pyöristää sopivaan suuntaan niin avot.

jukka

-miki-:
Tässä näkyy metrit jalkoina:

http://henksu.kapsi.fi/MetricLevelsIVAO.pdf

Biesse:
Ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta Avsim.su:sta löytyy tuoreita Jeppesenin karttoja Venäjän kentille. En tiedä minkätyyppisistä kartoista nyt puhuttiin, mutta selkeämpiä nuo ovat kuin veli-venäläisten omat lentokenttäkartat.

Venäjä: http://www.avsim.su/f/skhemi-aeroportov-110/skhemi-krupneyshikh-aeroportov-rossii-iz-bazi-jeppesen-cikl-1113-39160.html?action=download&hl=
IVY-maat: http://www.avsim.su/f/skhemi-aeroportov-110/skhemi-krupneyshikh-aeroportov-stran-sng-iz-bazi-jeppesen-cikl-1113-39159.html?action=download&hl=

Navigation

Up one level

Next page