VFR1- koulutustapahtuma 6.8. kello 19-21

(1/1)

Samppu:
[ Attachment not found - or removed ]


IVAO Finland järjestää lauantaina 6.8. viikottaisen online-illan yhteyteen VFR1 -koulutustapahtuman Helsinki-Malmin (EFHF) lentoasemalla.

Kello 1900LT onlinedayn yhteydessä alkava VFR1 -koulutustapahtuma on suunnattu auttamaan etenkin aloittelevat lentäjät alkuun IVAOn virtuaalitaivaalla lentämisessä. Paikalla on tarvittava lennonjohtomiehitys, johon osallistuu myös divisioonan koulutushenkilökuntaa. Mukana on myös jo hieman kokeneempia verkkolentäjiä, jotka näyttävät esimerkkiä ja joita kannattaa tarkkailla tapahtuman aikana.

Tapahtuma sijoittuu Helsinki-Malmin lentoasemalle sekä sen läheisyyteen, ja se sisältää kaksi lentoa. Ensimmäisellä lennolla harjoitellaan valvotulta lentopaikalta poistumista & sinne saapumista ja toisella lennolla perehdytään laskukierrokseen. Ennen lentoa ja sen aikana saat lennonjohtajiin/kouluttajiin yhteyden IvApin chat-toiminnon avulla (.chat [lennonjohtajan tai lentäjän kutsumerkki], esimerkiksi ".chat EFHF_TWR" ilman lainausmerkkejä).
Myös kokeneemmat lentäjät ovat toki lämpimästi tervetulleita mukaan!

Tapahtumaa varten koottu tietopaketti löytyy täältä. Ennen tapahtumaa tullaan tässä ketjussa julkaisemaan myös eräänlainen lyhyt brieffipaketti, jonka avulla täysin kokemattomatkin pilotit pysyvät varmasti hyvin kartalla lentäessään lähialueella ja sen ulkopuolella. Stay tuned!

Lennonjohtoilmoittautumiset: fi-foc[at]ivao.aero

Tervetuloa!

Nikop:
Koulutustapahtuma on siis ylihuomenna!

Tapahtumaa varten on tehty ivao.fi:n koulutusmateriaalien lisäksi erillinen opas, jossa käsitellään esimerkkinä paikallislento EFHF:lla yksityiskohtaisesti. Oppaassa on varmasti myös kokeneemmille lentäjille hyödyllistä tietoa. Oppaan voi ladata täältä.

Sekä uudet että kokeneemmatkin virtuaalilentäjät ovat tervetulleita mukaan ensi lauantaina!

lekale20:
Tunnin päästä alkaa (19lt)!

Toivottavastai kaikki ovat huomanneet myös muutoksen Malmin toimintamenetelmissä: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,100011.0.html

Sekä lukeneet oppaan täältä.

Navigation

Up one level