Pad, Pod tai MID (EI Ipad) ja simuilu...

(1/1)

TA:
Tuli hankittua köyhän miehen versio tuollaisesta padista, eli huuto.netistä CnM Touch pad II. Käyttiksenä luonnollisesti Android ja versio 2.1.
Eilen kokeilin settiä seuraavasti:

Kartat ladattuna PDF-tiedostoina omiin kansioihinsa (esim. Charts - Suomi - EFHK). Adopella tarvittava kartta auki ja myöhemminhän se löytyykin helposti viimeksi avatuista tiedostoista.
Käytössä on myös TOPCAT josta saa listat (load, T/O, land) lähetettyä kätevästi omaan sähköpostiin ja postit auki padilla -> ei tarvii tulostaa näitäkään.
METARit ym tiedot saa haettua ilmaisella ohjelmalla; Aviation Pocketknife. Siinä on myös muutama kätevä laskuri.

EDIT: Niin unohtui mainita, että oletuksena siis, että käytössä on langaton nettiyhteys...

Eka kokemus oli positiivinen. Tietysti tuon hintaisessa laitteessa suorituskyky ei ole huippua mutta aika ripeästi se kuitenkin toimi.
Ko. laitteen softa piti kuitenkin ensitöiksi päivittää, koska koneessa olevassa ei ollut lainkaan Android Market-softaa ja ilman sitä ei pääse lataamaan uusia sovelluksia. Päivitys ja tarvittavat ohjelmat kuitenkin löytyi aika nopeasti valmistajan kotisivuilta ja itse asennus oli helppo juttu.

Kaiken kaikkiaan ihan toimiva juttu 

Teemuxs:
Suositellaan Androidiin seuraavia ilmaisia sovelluksia: FlightTools E6B, IATA/ICAO Dictionary, FsMovmap, ja Logbook Pro Pilot Logbook. 

TA:
Kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla 

Navigation

Up one level