FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Muut aiheet => Vapaa keskustelu => Topic started by: Juha Klemettinen on 31.01.13, 05:47Title: Puuseppää aina tarvitaan...
Post by: Juha Klemettinen on 31.01.13, 05:47
Täältä löytyy yleensä vastaus mitä ihmeellisempiin kysymyksiin, ehkä tähänkin...

Työpöydälle pitäisi tehdä/teetättää mittojen mukaan laatikosto työkaluille. Mikään standartimittainen lokerikko tuohon ei sovellu pöydän mittojen, ja muiden tarpeiden takia. Juu, tekisihän tuollaisen itsekin, mutta kun on muutenkin projekteja päällekkäin, enkä omista puuverstasta.

Olen googlettanut väsymiseen saakka puuseppää (mieluiten pääkaupunkiseudulta) joka tekisi minulle tuollaisen laatikoston. Kaikki löytämäni puuseppäfirmat ovat tasoa "teemme uniikki kalusteita massiivipuusta tai rakennemme kokonaisen keittiön". Kaikki sivut vaikuttavat sen verran vaurailta, etten ole viitsinyt häiritä mestareita piskuisella mdf-laatikostokyselyllä.

Siis: tietääkö kukaan kohtuuhintaista puuseppää tai puufirmaa joka tekisi pienen laatikoston tilaustyönä? Suosituksia, kiitos :) Ja jos satut olemaan itse puuseppä, viestiä tulemaan privana tai jklemu(ät)hotmail.com

Juha


Title: Re: Puuseppää aina tarvitaan...
Post by: Tauno Hermola on 31.01.13, 08:40
Vieläkö ammattikoulut tekee tilaushommia? Aikaisemmin ainakin hinta oli halpa (lähinnä kai materiaalin hinta), toimitusaika tosin saattoi olla lukukauden tai pari ;) ja ehkä ensin piti tehdä pari harjoituskappaletta, mutta kyllä siitä sitten ihan hyvä saattoi tulla :). Vähän noin se ainakin meni silloin, kun teetin yhden muuntajan sähköosastolla ;)

Varmaan niitä pieniä yhden miehen puusepänverstaitakin on, mutta tokko niillä monellakaan on nettisivuja. Puhelinuettelo voisi olla tässä parempi kuin Google.


Title: Re: Puuseppää aina tarvitaan...
Post by: Pekka Holopainen on 31.01.13, 08:56
Myös vankiloissa tehdään puutöitä. Niitä (varmaan Pyhäselän vankilan) on ollut täällä Joensuussakin kaupan. Ostimme mekin yhden säilytyslaatikon ja hinta-laatusuhde oli erinomainen. Sitä en tiedä tekevätkö tilaustöitä.

Pekka


Title: Re: Puuseppää aina tarvitaan...
Post by: Jouni Laukkanen on 31.01.13, 09:04
Onko sulla hahmotelmaa siitä millainen se laatikosto pitäisi olla? Lähinnä mittoja ja karkeaa luonnosta systeemistä.`Ja mistä materiaalista, millainen viimeistely sillä pitäisi olla?


Title: Re: Puuseppää aina tarvitaan...
Post by: Jaakko Männistö on 31.01.13, 16:11
   Ainakin kotikunnassani pohjanmaalla toimii ns.työrajoitteisten toimintakeskus.He ottavat mielellään vastaan juuri tuontyyppisiä pienehköjä työtilauksia muodollista korvausta vastaan.Uskoisin,että samantyyppistä toimintaa on vähän joka kunnassa.Kurikassa toiminta pyörii nimellä EKE-keskus.


Title: Re: Puuseppää aina tarvitaan...
Post by: Juha Klemettinen on 01.02.13, 05:06
Jälleen kerran ongelma ratkesi tämän foorumin kautta  :thmbup: Kiitos kakille auttaneille.

Ja toki tätä ketjua saa jatkossa lainata otsikon mukaisiin puuseppä-keskusteluihin...
Juha


1