FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => Yleinen simulaattorikeskustelu => Topic started by: Alex Lund on 04.03.13, 15:01



Title: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Alex Lund on 04.03.13, 15:01
Eli latasin ilmaisen demon captain simin sivulta ja otsikossa loput. eli se ei asennu. täs nyt on vielä kuvia koko jutusta

[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]

Ja tässä välissä ei tapahdu asennusta

[ attachment removed / expired ]


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Markku P Pitkänen on 04.03.13, 15:34
Eikai fsx olepäällä.


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Patrick Ojanen on 04.03.13, 15:37
SP:t ladattu ja asennettu?


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Alex Lund on 04.03.13, 15:38
Quote from: Markku P Pitkänen on 04.03.13, 15:34
Eikai fsx olepäällä.


ei


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Alex Lund on 04.03.13, 15:38
Quote from: Patrick Ojanen on 04.03.13, 15:37
SP:t ladattu ja asennettu?


on


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Markku P Pitkänen on 04.03.13, 15:46
Kysykö se mihin kansioon se asentaa sen ja valitsisiko oikean kansion jos se kysyi sitä.


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Alex Lund on 04.03.13, 15:55
Quote from: Markku P Pitkänen on 04.03.13, 15:46
Kysykö se mihin kansioon se asentaa sen ja valitsisiko oikean kansion jos se kysyi sitä.


ei kysynyt


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Kirmo Liukko on 04.03.13, 16:26
Oletko kokeillut asentaa muita Captain Simin demoja?
Kokeile myös putsata rekisteri ja aja asennus järjestelmänvalvojana.


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Alex Lund on 04.03.13, 16:31
Quote from: Kirmo Liukko on 04.03.13, 16:26
Oletko kokeillut asentaa muita Captain Simin demoja?
Kokeile myös putsata rekisteri ja aja asennus järjestelmänvalvojana.


737 asennus toimi. Miksiköhän 757 ei asennu? Ostaiskohan 777 vai odottasko PMDG:n 777?


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Patrick Ojanen on 04.03.13, 16:33
Quote from: Axu Lund on 04.03.13, 16:31
737 asennus toimi. Miksiköhän 757 ei asennu? Ostaiskohan 777 vai odottasko PMDG:n 777?


Jos olet järkevä niin odotat. Jos olet rikas niin osta CS777.


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Kirmo Liukko on 04.03.13, 16:36
Quote from: Axu Lund on 04.03.13, 16:31
737 asennus toimi. Miksiköhän 757 ei asennu? Ostaiskohan 777 vai odottasko PMDG:n 777?

Kokeilisitko asentaa jonkun muun Captain Simin demon nyt? Selviäisi ainakin mitä kaikkia vika koskee. Ei tarvitse "loppuun asti" mutta niin että kysyisi vaikka asennus kansiota.  :-\
Ja meinaat kai Captain Sim B777? Ei mikään mahtavasti mallinnettu kone,  :thmbdn: mutta paras mikä nyt löytyy. Sanoisin että kannattaa odottaa.


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Alex Lund on 04.03.13, 16:37
Quote from: Kirmo Liukko on 04.03.13, 16:36
Kokeilisitko asentaa jonkun muun Captain Simin demon nyt? Selviäisi ainakin mitä kaikkia vika koskee. Ei tarvitse "loppuun asti" mutta niin että kysyisi vaikka asennus kansiota.  :-\
Ja meinaat kai Captain Sim B777? Ei mikään mahtavasti mallinnettu kone,  :thmbdn: mutta paras mikä nyt löytyy. Sanoisin että kannattaa odottaa.


Odotetaan sit. :)


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Jaakko Koponen on 04.03.13, 18:09
Tuossa myös ilmainen vaihtoehto:

http://forum.avsim.net/page/index.html/_/reviews/aircraft/just-flight-%E2%80%93-757-freemium-r1131


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Alex Lund on 04.03.13, 20:15
Quote from: Jaakko Koponen on 04.03.13, 18:09
Tuossa myös ilmainen vaihtoehto:

http://forum.avsim.net/page/index.html/_/reviews/aircraft/just-flight-%E2%80%93-757-freemium-r1131


Ai tuo... mulla on tuo. En tiedä, mutta tuliko tuon mukana jokin paneelin lataus juttu. Että voi laittaa vaikka ready for taxi paneelin


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Patrick Ojanen on 05.03.13, 06:17
Quote from: Axu Lund on 04.03.13, 20:15
Ai tuo... mulla on tuo. En tiedä, mutta tuliko tuon mukana jokin paneelin lataus juttu. Että voi laittaa vaikka ready for taxi paneelin


Jos oikein muistan niin tuossa oli jollain näppäimellä aukeava paneeli joka mahdollisti paremman näkyvyyden eteenpäin, mutta ei sen nimi muistaakseni ollu ready for taxiing paneli.


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Pertti Lode on 05.03.13, 09:29
Hej AXU
näyttää kuin sinulla olisi se jo asennettuna, silloin se hyppää sen asennus kuvan yli jos yrittää toisen kerran, niin kuin näytit siellä alussa, katso sieltä simun kone valikosta Boeing nimen sisältä pitäisi ilmestyä UPS ja Americanairways mallit,


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Pertti Lode on 05.03.13, 09:33
Quote from: Markku P Pitkänen on 04.03.13, 15:46
Kysykö se mihin kansioon se asentaa sen ja valitsisiko oikean kansion jos se kysyi sitä.


se valitsee itse oikean tien


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Pekka Holopainen on 05.03.13, 10:30
Jotkut ilmaislisäkkeet vaativat myös sen, että on kirjautunut asiakkaaksi kyseiseen saittiin. Sieltä sitten valitaan se ilmaisosa, jonka hinta on 0 €/$ ja ladataan se normaaliin tapaan. Kutsuisin näitä "sisäänvetotarjouksiksi" ;D. Sama menettely on jos tarttuu tarjoukseen "osta 3 maksa 2" sen kolmannen osalta (eli "pei tlee teik tuu" kuten eräässä thaimaalaisessa tavaratalossa näin mainostettavan :laugh:). Vaikka sen kolmannen hinta onkin 0, tarkistaa asennusohjelma ostoksen ennen kuin asentaa tai sitten jollain muulla todennustavalla, joka ei onnistu vain lisäosan suoraan sivuilta lataamalla. Veikkaan kuitenkin, että tuossa tuo Pertin arvaus osuu oikeaan.

Pekka


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Pertti Lode on 05.03.13, 10:46
Quote from: Pekka Holopainen on 05.03.13, 10:30
Jotkut ilmaislisäkkeet vaativat myös sen, että on kirjautunut asiakkaaksi kyseiseen saittiin. Sieltä sitten valitaan se ilmaisosa,

Pekka



Minä imuroin tuon suoraan sieltä CS esittelystä, mutta olen ollut asiakas jo monta vuotta taaksepäin jos se nyt siitä johtuu?


Title: Re: Captain Sim 757 ei asennu? ???
Post by: Pekka Holopainen on 05.03.13, 10:51
Ei tuossa sitä asiakkuutta välttämättä vaadita. Kerroin vain, että sekin on mahdollista. Mulla on yksi sellainen kone, ja joulun alla hankin myös yhden ilmaisen tuollaisesta "take 2 pay 3" vai oliko se toisinpäin ;-? tarjouksesta. Sitä paitsi puheena olevahan taisi olla demo. Ei niitä yleensä tarvitse rekisteröidä.

Pekka


1