FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => Yleinen simulaattorikeskustelu => Topic started by: Jari ST Mäkinen on 25.05.13, 11:58



Title: Ifly 737 Navdata
Post by: Jari ST Mäkinen on 25.05.13, 11:58
Morjens kaikille !  tarvisin vähän apua. Airac NavData paketti ei asennu simulle latasin tiedostot näkyy kyllä FSX kansiossa samoin Ifly 737 kansiossa mutta kun avaan koneen ja alkain tekemään reittejä SId ja Star eivät ole ohjelmassa mikähän mättää ? kysyy jari


Title: Re: Ifly 737 Navdata
Post by: Patrick Ojanen on 25.05.13, 12:03
Quote from: Jari ST Mäkinen on 25.05.13, 11:58
Morjens kaikille !  tarvisin vähän apua. Airac NavData paketti ei asennu simulle latasin tiedostot näkyy kyllä FSX kansiossa samoin Ifly 737 kansiossa mutta kun avaan koneen ja alkain tekemään reittejä SId ja Star eivät ole ohjelmassa mikähän mättää ? kysyy jari


Kokeiles poistaa kaikki ne navdata tiedostot ja asentaa uudelleen se airac.


Title: Re: Ifly 737 Navdata
Post by: Jesperi Lauhio on 25.05.13, 12:05
Quote from: Jari ST Mäkinen on 25.05.13, 11:58
Morjens kaikille !  tarvisin vähän apua. Airac NavData paketti ei asennu simulle latasin tiedostot näkyy kyllä FSX kansiossa samoin Ifly 737 kansiossa mutta kun avaan koneen ja alkain tekemään reittejä SId ja Star eivät ole ohjelmassa mikähän mättää ? kysyy jari

Siis oli tämä epäkohteliasta tai ei, mutta on sanottava: käsittämätöntä sillisalaattia. Voisi vähän edes yrittää panostaa tuohon oikeakielistyyteen ja oikeinkirjoitukseen. Tuosta ei ota tolkkua Erkkikään! Ei se ole niin vaikeaa kirjoittaa selkeää tekstiä...


Title: Re: Ifly 737 Navdata
Post by: Jari ST Mäkinen on 26.05.13, 17:47
Quote from: Patrick Ojanen on 25.05.13, 12:03
Kokeiles poistaa kaikki ne navdata tiedostot ja asentaa uudelleen se airac.

En saanut toimimaan ,kysyn vielä  olen asentanut ifly 737 NG dvd levyltä kysyisinkin  pystyykö koneella  luomaan cdu:n reittejä dvd mukana olevalla Navdata kansiossa olevilla sid ja stars tiedostoilla? Poistin Navdata kansion kuten pyysit sitten suoritin lataamani  iifly 737 1305 tiedoston koneen ehdottaan kansioon eli juuri sinne ifly 737 kansioon jonne ilmestyikin uusi navdata tiedsto siitä huolimatta ei toimi. Kun käynnistän  CDU  ja alkaisin  luomaan reittejä esim EFHK - ESSA niin tulee teksti no data .Versio kohdassa on teksti Cdu lukee 1.1.2.0 (u10.8a)


Title: Re: Ifly 737 Navdata
Post by: Rolf Niemi on 27.05.13, 08:20
Miksi et mene suosiolla iFlyn omalle foorumille lukemaan asiasta ja etsimään sitä kautta ratkaisua kysymykseesi? Vaatii rekisteröitymisen.

http://ifly.flight1.net/forums/default.asp


1