FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => FSNSquad => Topic started by: Juhani Pelli on 15.03.17, 14:01



Title: IL2 Sturmovik 1946 asennus Win 10 64 bit...
Post by: Juhani Pelli on 15.03.17, 14:01
Eli otsikko kertoo ongelman.
Jouduin jossain vaiheessa ajamaan Win 10:n uudelleen koneelle ja siinä yhteydessä myös Illu hävisi taivaan tuuliin.
Yritin sitä nyt uudelleen asntaa DVD:ltä, mutta ei onnistu millään....ei edes aloita lataamista.

Onkos kenelläkään neuvoa miten sen voisi suorittaa?
Mistään en löytäny tuota aiemmin mainittua NO DVD ex:ää, jolla pitäisi korvata pelin oma exe..??
Nii ja enklanti taittuu näin kansakoulupohjalla melko huonosti
yst. Jussi


Title: Re: IL2 Sturmovik 1946 asennus Win 10 64 bit...
Post by: Mikko Kärkkäinen on 15.03.17, 17:08
Mulla oli samankaltainen tilanne. Ostin tuon steamista niin johan toimii!


Title: Re: IL2 Sturmovik 1946 asennus Win 10 64 bit...
Post by: Juhani Pelli on 15.03.17, 20:49
Quote from: Mikko Kärkkäinen on 15.03.17, 17:08
Mulla oli samankaltainen tilanne. Ostin tuon steamista niin johan toimii!


Steamin sivuilla kerrotaan, että: OS: Windows® XP/2000 (only)..??? Toimiiko tää nyt tän 64 bit Win 10:n kanssa.
Alkuperäinen dvd kertoi, että toimii vain XP:n kanssa, mutta kun sai asennettua niin pelas kyllä 10:kin kanssa. Ainoa murhe tässä on nyt se miten tän vois asentaa. Herjaa mm. DirectX9c:tä jne

t. Jussi


Title: Re: IL2 Sturmovik 1946 asennus Win 10 64 bit...
Post by: Kalle Heinonen on 16.03.17, 09:28
Laita DVD sisään ja navigoi tarkastelemaan levyn sisältöä. Sieltä pitäis löytyä "a.exe" -niminen tiedosto. Klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella ja suorita se järjestelmänvalvojana.

Voin vahvistaa että DVD-versio toimii 64 bit Windows 10:n kanssa.


Title: Re: IL2 Sturmovik 1946 asennus Win 10 64 bit...
Post by: Juhani Pelli on 16.03.17, 16:25
Quote from: Kalle Heinonen on 16.03.17, 09:28
Laita DVD sisään ja navigoi tarkastelemaan levyn sisältöä. Sieltä pitäis löytyä "a.exe" -niminen tiedosto. Klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella ja suorita se järjestelmänvalvojana.

Voin vahvistaa että DVD-versio toimii 64 bit Windows 10:n kanssa.


Tein juurikin näin ja lopulta sain  seuraavan ilmoituksen:

This version of DirectX is not compatible whit the version of Windows currently installed.
InstallShield
1628 Failed to complelte installion

Ja seuraavaksi ilmestyy tuo installeri ja pyytää sentamaan itse pelin, asennus etenee siihren saakka, että taas vaaditaan DirectX:ää ja palataan alkupisteeseen....Pitäskö tähän hankkia Win 10:n kanssa yhteen pelaava DirectX tms..???

Tämä peli toimi mullakin aiemmin 10:n kanssa, mutta kuten sanoin piti koko kymppi ajaa uudelleen ja nyt sitte tää hiton Il-Sturmovik ei suostu asentumaan em. ilmoituksin.


Title: Re: IL2 Sturmovik 1946 asennus Win 10 64 bit...
Post by: Vesa Slotte on 16.03.17, 18:57
Auttaisko tämä? Muistelen että näin saatiin vanhempaa peliä toimimaan kympissä. Itsellä ei ole kuin seiskoja, joissa tuo a.exe toimi suoraan.

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35


Title: Re: IL2 Sturmovik 1946 asennus Win 10 64 bit...
Post by: Juhani Pelli on 16.03.17, 20:19
Quote from: Vesa Slotte on 16.03.17, 18:57
Auttaisko tämä? Muistelen että näin saatiin vanhempaa peliä toimimaan kympissä. Itsellä ei ole kuin seiskoja, joissa tuo a.exe toimi suoraan.

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35



Yritin...sen minkä vajvavaisella enkulla ymmärsin, mut ei avittanut...samaa virhettä tyrkyttää. Piru kun ei ole vanhaa 7:aa enää.


Title: Re: IL2 Sturmovik 1946 asennus Win 10 64 bit...
Post by: Kalle Rantanen on 17.03.17, 08:37
Muistaakseni tuon kanssa sai taistella jo Vistan aikoina, mutta kyllä se jollain admin-oikkien ja yhteensopivuustilan yhdistelmällä talttui. Kymppi tuskin on tässä ylitsepääsemätön este.


Title: Re: IL2 Sturmovik 1946 asennus Win 10 64 bit...
Post by: Juhani Pelli on 18.03.17, 08:40
Quote from: Kalle Rantanen on 17.03.17, 08:37
Muistaakseni tuon kanssa sai taistella jo Vistan aikoina, mutta kyllä se jollain admin-oikkien ja yhteensopivuustilan yhdistelmällä talttui. Kymppi tuskin on tässä ylitsepääsemätön este.


Voi Vee...tuntuu olevan mulle.. Mikä ihmeen DirectX sille oikein kelpaa, kun tuntuu asennus aina tyssäävän siihen????


1