FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => Yleinen simulaattorikeskustelu => Topic started by: Esa Sairio on 10.01.19, 14:27Title: Englannin autogen?
Post by: Esa Sairio on 10.01.19, 14:27
Oheisten nettisivujen mukaan Simhavenista olisi saatavissa laadukas, ilmainen autogen Englannin alueelta. Liityin jäseneksi tuohon Simhaveniin, jotta saisin jostain salasanan, jota tarvitaan että saa Englannin autogenit avattua.

Ne kyllä saa ladattua noilta sivuilta, yhteensä 1,1 Gigaa. Jos nuo autogenit saisi auki, asennettua ne P3D4:een ja lisäksi ne olisivat tasokkaita, saisi eteläisenkin Britannian alueesta ehkä aika hyvän ilmaismaiseman.

http://simhaven.forumotion.com/t926-uk-free-autogen

Pohjoisen Britannian kohtuuhyvä photoscenery asiallisine autogeneineen löytyy tuolta:
http://italyphotoreal.weebly.com/download.html

Osaako joku autaa?


Title: Re: Englannin autogen?
Post by: Tomi Renberg on 10.01.19, 16:29
Quote from: Esa Sairio on 10.01.19, 14:27
Osaako joku autaa?


Etkö itse jo vastannut ongelmaasi? Hait jäsenyyttä ja nyt odotat että sinut hyväksytään jäseneksi ja saisit sieltä salasanan zip-pakettien purkuun. Eihän se ainakaan hyvän tavan mukaista ole salasanaa täällä ruveta levittelemään (mikäli joku edes tietää ne täällä) mikäli tekijä tai tuo yhteisö tuolla tavalla on tekelettään halunnut suojella ja jaella vain jäsenilleen. Joskus ihmetyttää vain ihmisten kaikki mulle heti ja ilmaiseksi asenne.


Title: Re: Englannin autogen?
Post by: Esa Sairio on 10.01.19, 16:45
Tarkennan että minulla on profiili tuolla Simhavenissa ja olen onnistunut kirjautumaan sisään. Minulla on tuonne käyttäjätunnus ja oma salasana.

Sivusto saattaa viettää hiljaiseloa, koska eivät vastaa tuohon Englannin autogen-tiedoston salasanakyselyyni.


1