FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => Yleinen simulaattorikeskustelu => Topic started by: jfbc on 04.11.03, 11:55



Title: Toimiiko FS2002Pron paneelit FS2002:ssa
Post by: jfbc on 04.11.03, 11:55
Toimiiko FS2002Prolle suunnitellut lentokoneet, paneelit ja äänet FS2002:ssa?


Title: Re:Toimiiko FS2002Pron paneelit FS2002:ssa
Post by: Mikko Maliniemi on 04.11.03, 11:59
Quote from: Matias Nystrand on 04.11.03, 11:55
Toimiiko FS2002Prolle suunnitellut lentokoneet, paneelit ja äänet FS2002:ssa?


Riippuu siitä, mitä mittareita on käytetty. Yleisesti ottaen kaikki FS2002 paneelit toimii sekä Prossa että Standardissa, mutta jos paneeliin on käytetty jotain pelkästään Pro-version mukana tulevien koneiden (Kingair esim) mittareita, todennäköisesti Standard versiossa sulla on niiden mittareiden paikalla tyhjä kohta. Mutta ainahan voit asentaa siihen kohtaa jonkin toisen mittarin...


1