FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => FSNSquad => Topic started by: Sami Puro on 11.11.03, 20:20Title: Squadin bannerit
Post by: Sami Puro on 11.11.03, 20:20
Muutamien (ulkomaisten) käyttäjäkommenttien ja pienen keskustelun jälkeen FSN:n staffin kesken, ajattelin ehdottaa sellaista, että kaikki jotka käyttävät Suomen ilmavoimien ex-tunnusta bannerissaan laittaisivat samaan yhteyteen allekirjoitukseen lyhyen selityksen symbolin taustasta.

Koska edelleenkään ulkomaalaiset eivät tuota natsien symbolista erota ja siinä mielessä selitys olisi mukava. Esim. Harrin signaturessa teksti on hyvä, lauseen yhteyteen tosin voisi liittää vielä vaikka linkin täällä olevaan threadiin koskien asiaa. (siis tänne (http://www.fsnordic.net/discussion/index.php?board=51;action=display;threadid=15396))


Title: Re:Squadin bannerit
Post by: Finski on 11.11.03, 20:35
Ihan rehellisesti sanottuna... mikäli joku lentäisikin natsi-tunnuksilla, niin se ei minua haittaisi pätkääkään. Itse, kun en ole kokenut sen ajan tuhoja, niin en käsitä miksi sen pitää haitata. Tätä menoa vasara ja sirppikin on kiellettyjä.

Mutta, Sami ymmärrämme ja laitamme tuon selvityksen alle. Harrilla on melko hyvä selvitys bannerissaan joten laitetaan sitten se.


1