FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => Yleinen simulaattorikeskustelu => Topic started by: FIN1979 on 14.03.04, 15:35



Title: Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: FIN1979 on 14.03.04, 15:35
Elikkä kun olet compilaamassa AI-Liikennettäsi Ttools ohjelmalla, niin otappa kuvakaappaus siitä, ja paljasta minkälainen on yhteenveto boxisi compilauksen jälkeen.

Tässä omani.
[ Attachment removed / expired ]

Jani


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: ToniH22 on 14.03.04, 15:42
Ja tässä olisi Chalk'sin tämän hetkinen tilanne:

[ Attachment removed / expired ]


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Ilkka Portti on 14.03.04, 15:42
Tässä minun. Melko vaatimaton verrattuna Janin vastaaviin lukuihin! :P


[ Attachment removed / expired ]


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: hannes on 15.03.04, 13:38
Hmm... Hieman vaikeahkoa kun on noin +150:ssa tiedostossa :P


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Antti Salo on 15.03.04, 14:16
Miksi kuluttaa tilaa shotilla. Sen saa tekstinäkin kopsattua suoraan TToolsista. ;)

Tuollaiset lukemat se antaa. Pitäisiköhän huolestua?
Airport count: 23132
Aircraft count: 1782
Flight plans: 13139 Legs: 410312


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Athlonisti on 15.03.04, 15:32
Tässä on minun tämänhetkinen tilanne.. Otin vain suurimmat päältä ensin, että saadaan joka maahan jonkunlainen liikenne. Sitte aletaan vasta täydentämään. :)


Compiling Traffic_PAI.bgl ...

Airport count: 25339
Aircraft count: 806
Flight plans: 27985 Legs: 274736

Compile of Traffic_PAI.bgl completed

Vielä se tonttu saadaan hajalle.... ;D


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: FIN1979 on 15.03.04, 15:50
Quote from: Antti Salo on 15.03.04, 14:16
Miksi kuluttaa tilaa shotilla. Sen saa tekstinäkin kopsattua suoraan TToolsista. ;)

Tuollaiset lukemat se antaa. Pitäisiköhän huolestua?
Airport count: 23132
Aircraft count: 1782
Flight plans: 13139 Legs: 410312


ei vielä tarvitse huolestua ;D perskuta mullahan on vähemmän kun sulla :P

Kuinkahan monta aircraft ja Legsiä tuo FS2004 antaa laittaa ? koska tulee raja vastaan ?

Jani


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: laukkanenmarko on 15.03.04, 16:10
Tällä hetkellä 140 traffic.bgl:ää


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Athlonisti on 15.03.04, 17:55
Ootteko muuten asentanu niitä voice-packeja? Minkälainen homma on esim asentaa SpanAir:iin kunnon Call-voicet???


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Ilkka Portti on 15.03.04, 18:13
Quote from: Teemu Vilppola on 15.03.04, 17:55
Ootteko muuten asentanu niitä voice-packeja? Minkälainen homma on esim asentaa SpanAir:iin kunnon Call-voicet???


Asenna Edit Voicepack ja asenna/lataa/päivitä sen kautta uudet callsignit. Täältä löydät em. ohjelman:
http://bevelstone.xs4all.nl/FlightSimulator/EditVoicepack/ (http://bevelstone.xs4all.nl/FlightSimulator/EditVoicepack/)


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Athlonisti on 15.03.04, 18:57
Mutta mistä saan Framework 1.1:n? Microsoftin sivuilta oli niin vaikea ehtiä, ettei millään löytänyt...


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Ilkka Portti on 15.03.04, 19:01
Quote from: Teemu Vilppola on 15.03.04, 18:57
Mutta mistä saan Framework 1.1:n? Microsoftin sivuilta oli niin vaikea ehtiä, ettei millään löytänyt...

Tästä:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=262D25E3-F589-4842-8157-034D1E7CF3A3&displaylang=en (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=262D25E3-F589-4842-8157-034D1E7CF3A3&displaylang=en)


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Athlonisti on 15.03.04, 19:03
Kiitos!! ;D ;)
Nyt on EditVoicePack:ki asennettu :D JEE!
Nytku osais vielä asentaa ääniä... :-\


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Antti Salo on 15.03.04, 19:04
Quote:
perskuta mullahan on vähemmän kun sulla

Juu, olenhan noita jo yli vuoden ajan asennellut. :P
Quote from: Teemu Vilppola on 15.03.04, 19:03
Nytku osais vielä asentaa ääniä... :-\

Mitäs tuolla meinaat?


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Ilkka Portti on 15.03.04, 19:12
Quote from: Teemu Vilppola on 15.03.04, 19:03
Kiitos!! ;D ;)
Nyt on EditVoicePack:ki asennettu :D JEE!
Nytku osais vielä asentaa ääniä... :-\



Alkutöiksesi paina voicepackissa "update voicepack", jolloin saat päivitykset simun callsigneihin. Tämän jälkeen sinun pitää kirjoittaa seuraava rivi haluamasi yhtiön aircraft.cfg:hen: atc_airline=tähän_yhtiön_kutsu

Yhtiöiden kutsunimiä löydät mm. täältä: http://www.airlinecodes.co.uk/ (http://www.airlinecodes.co.uk/)

Edit: Esim. Finnairin koneessa tuo rivi näyttää tältä: atc_airline=FINNAIR ja SpanAirilla atc_airline=SPANAIR


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Athlonisti on 15.03.04, 19:13
Anteeksi, kun en jaksanut selittää pitemmästi.... Eli, miten asennan tuolla EditVoicePack:illa ni es. SpanAir:iin callsighnin?

Mitä tapahtui käytännössä, ku painoin: File -> Update VoicePack ?


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Ilkka Portti on 15.03.04, 19:15
Quote from: Teemu Vilppola on 15.03.04, 19:13
Mitä tapahtui käytännössä, ku painoin: File -> Update VoicePack ?


Ohjelma vasta päivitti C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Sound -kansiossa olevan USEnglishBig.gvp, jossa mm. kutsunimet ym. sijaitsee.


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Athlonisti on 15.03.04, 19:16
Eli jos kirjoitan siellä Aircraft.cfg-tiedostossa siihen ATC-Airline= -kohdalle esim SpanAir, ni osaako FS "lausua" sen vai pitääkö siihen kirjottaa jotain muuta?


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Ilkka Portti on 15.03.04, 19:18
Quote from: Teemu Vilppola on 15.03.04, 19:16
Eli jos kirjoitan siellä Aircraft.cfg-tiedostossa siihen ATC-Airline= -kohdalle esim SpanAir, ni osaako FS "lausua" sen vai pitääkö siihen kirjottaa jotain muuta?


Osaa lausua.


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Athlonisti on 15.03.04, 19:24
Entä jos kirjoitan Air Arann:in kohdalle ATC_Airline=Arann Airlines, ni osaako lausua? Entä jos kirjoitan siihen pelkästään ATC_Airline=Arann?
Mitä muuten tarkottaa se view missing-kohta tuossa ohjelmassa?


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Ilkka Portti on 15.03.04, 19:33
Quote from: Teemu Vilppola on 15.03.04, 19:24
Entä jos kirjoitan Air Arann:in kohdalle ATC_Airline=Arann Airlines, ni osaako lausua? Entä jos kirjoitan siihen pelkästään ATC_Airline=Arann?
Mitä muuten tarkottaa se view missing-kohta tuossa ohjelmassa?


Jos Air Arannin callsign on "äänitetty" päivitykseen, niin silloin toimii. Tuo atc_airline= kohdan jälkeen oleva teksti riippuu siitä mikä on ko. yhtiön kutsunimi. Eli tässä tapauksessa rivi olisi näin: atc_airline=AER ARANN

Tuolla view missing -kohdalla voi tarkastaa, että minkä yhtiön callsign/konetyyppi/-malli on virheellinen.

Tässä minun tapauksessa simu ei tunnista KARAIR, SODER jne. kutsuja, sillä niitä ei ole voicepackin päivityksessä

[ Attachment removed / expired ]


Title: Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
Post by: Athlonisti on 15.03.04, 21:57
"Paljon" selkis... :D
Huomasin, että aircraft-listasta, ku otetaan PAi:n kone ja valitaan ATC-name ja Call sign, ni siellä on ISO lista mahdollisia Call-signeja, joita FS osaa lukea. Sinne listaan oli ilmestyny pienellä ne minunki virheelliset Call-signit ja muutin ne vaan sitte niiksi, mitkä oli siinä listassa. Nyt toimii. ;)
Toinen asia, jonka keksin, on se, että ku tuolta PAi:n kirjastosta ehtii esim Song Airlinesin paintit, ni tässä löytyneessä tiedostonimessä
Es: Texture.SNG-Song Airlines B752 SONG.zip ni tuo konetyypin perässä oleva nimi SONG on se Callsigni. Eli joka koneessa eikö tuo konetyypin perässä oleva nimi pidä laittaa ATC_Airlineksi...(?) :)


1