FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => Yleinen simulaattorikeskustelu => Topic started by: petepawn on 18.03.04, 21:47Title: FS DreamFactory EFHK & EFHF
Post by: petepawn on 18.03.04, 21:47
Ostinpa eilen yllämainitun sceneryn. Syy oli yksinkertaisesti FISD:n EFHK:n aikana sattuneet kaatumiset ( joko sen takia, tai muusta syystä, mutta nimenomaan sen ollessa asennettuna.. - ei muulloin).

Ensi kommentteina: 17€

Syö frameja aivan kuten FISD.. joitakin asioita on tehty paremmin, joitakin huonommin... Molemmissa EFHK on EFHK.

Ainakaan vielä ei kaatumiskierre ole alkanut (siis en syytä FISD-versiota, vaan ehkä sen epäyhteensopivuutta joidenkin muiden asentamieni sceneryiden kanssa ), joten jos näin jatkuu, niin myös DF:n scene täyttää paikkansa.


Title: Re:FS DreamFactory EFHK & EFHF
Post by: heiska91 on 19.03.04, 05:11
Pistäs vähän kuvia ;)


Title: Re:FS DreamFactory EFHK & EFHF
Post by: Fixeri on 20.03.04, 12:14
Eipä ole tekijät ainakaa nähneet vaivaa AFCAD2-filun kanssa tuolle kentälle. Piti itse hieman parannella kun koneet olivat miten sattuu eikä kaikki portteja ja plattoja oltu määritelty. Yksi ärsyttävä virhe tuossa kentässä pistää silmään ja ne on ne paikkojen 120-125 (vai mitä nyt olikaan) kohdilla olevat valopylväät joita FSDF:n kentässä on 4 kun niitä oikeasti on vain 3. Muutenkin ne on sijoiteltu väärin että koneilla tulee tiukkaa rullailla niiden takaa.

Kyllä se FISD:n kenttä vaan on parempi ja pyörii paremmin.


Title: Re:FS DreamFactory EFHK & EFHF
Post by: Tuomas Kuosmanen on 20.03.04, 23:50
Quote from: Sami Backström on 20.03.04, 12:14
Kyllä se FISD:n kenttä vaan on parempi ja pyörii paremmin.


On se FISD hieno. Mutta ei se EFHK hyvin pyöri. Ne laskeutumisvalot on ihan älytön framesyöppö.

Osaisikohan joku tehdä siitä version missä olisi defaultti-kiitotiet ja sitten nuo rakennukset? Se olisi aika optimiratkaisu, varsin kun fs9:n kiitotiet on hienommat kuin monen fs2002-scenen, kun niille tulee lunta ja sen semmoista. Tekstuurikin on varsin hyvä.

//Tuomas1