FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => Yleinen simulaattorikeskustelu => Topic started by: pilot22 on 07.07.04, 15:04



Title: Miten siirrän paneelin maksullisesta freewarelle?
Post by: pilot22 on 07.07.04, 15:04
Moi, siis tapahtuuko tuo ihan kopioimalla tuolta word kansiosta se rivi (alias ynnä muut...) ja liittämällä se halutun koneen word tiedoston paikalle?

Kiitoksia vastauksista!

- Ilja


Title: Re:Miten siirrän paneelin maksullisesta freewarelle?
Post by: Kalashnikov on 07.07.04, 15:10
eiköhän meinannu että miten saa maksullisesta koneesta panelin freeware koneeseen.. ja jossain tapauksissa se onnistuu ihan panel tiedoston kohteen oikeeks vaihtamalla ei aina..


Title: Re:Miten siirrän paneelin maksullisesta freewarelle?
Post by: Jabem on 07.07.04, 15:17
Lisätäänpäs tähän oma kysymys, käsittelee kuitenkin samaa aihetta. Eli tuossa ostaa päräytin tuon alehintaisen PSS Airbus pro series-paketin. Siihen ei oikein tunnu olevan liveryjä tarjolla (Finnairin). Niinpä siirsin PSS:n paneelin iFDG:n bussiin. Virtual Cockpit ei enää toiminut tuon siirrön jälkeen. Eli pystyykö tuota VC:tä ollenkaan siirtämään tuohon IFDG:n bussiin? Jos pystyy, miten se tapahtuu? Simuna siis FS9.


Title: Re:Miten siirrän paneelin maksullisesta freewarelle?
Post by: Excalibur on 07.07.04, 15:23
Quote from: Janne Mäntymäki on 07.07.04, 15:17
Eli pystyykö tuota VC:tä ollenkaan siirtämään tuohon IFDG:n bussiin? Jos pystyy, miten se tapahtuu? Simuna siis FS9.


Minä muistelisin, että VC:t ovat osa koneen modelia, eli sinun pitäisi vaihtaa toisesta koneesta myös model, jolloin olisit siis taas lähes aloituspisteessä, eli ilman Finnair-maaleja.


Title: Re:Miten siirrän paneelin maksullisesta freewarelle?
Post by: JussiHie on 07.07.04, 15:24
Siis sen PSS:n virtuaaliohjaamo ei tullut mukana? No ei sen pidäkään tulla, sillä se ollaan rakennettu siihen model-tiedostoon, etkä siihen paneeliin.

Edit: Kas. Visa ehti ensin.


Title: Re:Miten siirrän paneelin maksullisesta freewarelle?
Post by: Jabem on 07.07.04, 15:37
Pystyykö noita model-tiedostoja jotenkin "avaamaan" ja sieltä hakemaan ne tarvittavat koodit. Ei oikein huvittaisi noilla roll out-maaleilla lennellä. Vai pitääkö vaan itse maalata uudet textuurit?


Title: Re:Miten siirrän paneelin maksullisesta freewarelle?
Post by: Johannes Kaikkonen on 07.07.04, 15:56
Quote from: Janne Mäntymäki on 07.07.04, 15:37
Pystyykö noita model-tiedostoja jotenkin "avaamaan" ja sieltä hakemaan ne tarvittavat koodit. Ei oikein huvittaisi noilla roll out-maaleilla lennellä. Vai pitääkö vaan itse maalata uudet textuurit?


Ei pysty. Sinulla pitäisi olla modelin lähdetiedosto (eli sinun pitäisi melkein olla modelin tekijä).

EDIT: Voithan ostaa PSS:n bussille Finnairin tekstuurit. Itsekin voit tosin maalata. Lisäksi tuolta PSS:n sivuilta löytyy jo pari ilmaista "User edit"-maalausta Finnairin "Old colors"-väreissä.


Title: Re:Miten siirrän paneelin maksullisesta freewarelle?
Post by: ari on 08.07.04, 14:22
Quote from: Janne Mäntymäki on 07.07.04, 15:17
Eli tuossa ostaa päräytin tuon alehintaisen PSS Airbus pro series-paketin. Siihen ei oikein tunnu olevan liveryjä tarjolla (Finnairin).

Eikö? Ainakin alkuaikoina oli Finskikin saatavilla.


Title: Re:Miten siirrän paneelin maksullisesta freewarelle?
Post by: Petri on 10.07.04, 11:24
Kyllähän Finskin maalit saa PSS:n sivuilta. :)


1