FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => Yleinen simulaattorikeskustelu => Topic started by: Markus Mäkelä on 08.07.04, 15:54



Title: fs2004 tiet pois?
Post by: Markus Mäkelä on 08.07.04, 15:54
Mites saa tiet pois fs2004:sta?
En pidä niistä ja kait ne myös hidastuttaa
simua. Muistaakseni fs2002:selle oli ohje
jossain ja musta realistisuus ei huonontunut
juurikaan kun lentää IFR.


Title: Re:fs2004 tiet pois?
Post by: Oranki on 08.07.04, 17:13
Öö tuota tiet EIVÄT tiputa frameja YHTÄÄN.....


Title: Re:fs2004 tiet pois?
Post by: Apina on 08.07.04, 17:24
juu.. Ne FS2004:n teillä olevat kyltit yms voivatkin jo tiputtaa, mutten usko teiden poistosta olevan apua framejen kanssa


Title: Re:fs2004 tiet pois?
Post by: Johannes Kaikkonen on 08.07.04, 17:49
Quote from: Sami Vainionpää on 08.07.04, 17:24
juu.. Ne FS2004:n teillä olevat kyltit yms voivatkin jo tiputtaa, mutten usko teiden poistosta olevan apua framejen kanssa


WTF?! Onko siellä kylttejäkin?? **huokaisee syvään helpotuksesta** Onneksi en käytä FS2004:ää.

Eiköhän ne kyltit saa kuitenkin pois säätämällä grafiikkaa huonommaksi ;)


Title: Re:fs2004 tiet pois?
Post by: Janne Sinkkonen on 08.07.04, 17:57
Jos todella haluat poistaa tiet FS2004:stä se toki onnistuu, esim. Suomesta ja muusta Itä-Euroopasta (E18* 45' itäpuolelta) poistamalla FS2004\Scenery\Eure\Scenery -hakemistosta kaikki RD -alkuiset tiedostot.

Jos FinnTerrain on asennettuna, pääset sen teistä eroon poistamalla FinnTerrain\Scenery -hakemistosta kaikki road_ -alkuiset tiedostot.

Muista ottaa varmuuskopiot poistetuista tiedostoista.

Kuten muut ovat jo sanoneet, teiden poisto tuskin lisää frameja yhtään, ainakaan havaittavasti.

FS2004 "piirtää" tiet suoraan osaksi maatekstuureita joten niiden esittäminen ei käytännössä vaadi yhtään ylimääräistä tehoa. Uuden maiseman lataaminen horisontissa on tietysti ilman teitä marginaalisesti nopeampaa, mutta on vaikea uskoa että ero olisi havaittava.


1